View Full Version : Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ?
SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 11:08 PM
Gospodo uspesni muzicki producenti - dajte nam malo VOLJE za zivotom !!! Da li je moguce uspeti na Zapadu ?
Verujte meni vas uspeh na Zapadu zvuci neverovatno iz ovog smrdljivog ZEMUNA ! !
Mozete da nam ukratko kazete koji vam je najveci uspeh u karijeri do sada ?
Ne remixi jer je to malo kicenje tudjim perjem,pesma je hit ili ne i bez vaseg remixa koji je negde 5-ti na CD-u ili kao Alternativni Radio Mix na CD2 ... ko to slusa? - da se ne lazemo hehe :)
nego kao PRODUCENTI ili kao KOMPOZITORI ?
KOJI VAM JE NAJVECI USPEH ?
Evo malo gledam ovde na Forumu koga sve ima i zvuci mi da je najuspesniji nas covek koji se bavi muzikom ZORAN VRACEVIC ( bez obzira sto nije spavao sa Madonom kako Kiki tvrdi heheh ):mrgreen: .Vidim da na FORUMU ima i jos nekih domacih poducenata ali Zoran je ipak covek koji nekako najprofesionalnije zvuci.
Zorane nije vas pokolebalo sto ste bili poslednji na Evroviziji osvojivshi samo 1 poen - sa vasom pesmom BRAZIL ( u izvodjenju Bebi Dol ) opet ste uspeli u zivotu - svaka vam cast !
Malo ste me samo razocarali da ste radili ceo album remixa za CECU ???? Tu ste mnogo izgubili kredibilitet.
Vidim u rezimeu vashe karijere koju ste VI sami napisali ipak lepo pishe da ste radili Remix za Kajli Minog . Ja sam Audofil i veliki Fan Kajli i mislim da imam sva njena izdanja i skoro sva PROMO izdanja.Koju ste njenu pesmu remixovali i pod kojim imenom ?
Da ne bude da opet shirimo neistine hahaha :rotfl:
Molim za odgovor.
Da li ovde ima nekoga ko bi se merio sa majstorom Zoranom ? ? ? ? ? ?
Moritz
21-09-2007, 11:11 PM
O cemu se ovde radi ? :confused:
SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 11:15 PM
O cemu se ovde radi ? :confused:
hahah kako o cemu se radi pa nije ovo Forum ljubitelja HI-Fi-ja .
Nego profesionalaca muzickih producenata i inih koji bi to zeleli da postanu ( kao ja na primer ) .Da li je moguce da osim gospodina Zorana nema ni jednog drugog naseg uspesnog muzicara ovde na Forumu ? :o
bio bi vam zahvalan ; TRAZIM PLACENI POSAO ARANZERA , KLASICNI SAM MUZICAR - VIOLINA, I RADIM SJAJNE STRING ARANZMANE. Sasha 011-618347
Moritz
21-09-2007, 11:18 PM
Auuu...sto galamis. Tek stigo u drustvo a vec zilion pitanja i pod pitanja a da ni ne znamo ko si...dakle, Vi ste?
Svi bi mi hteli da budemo sto sta ali nekako to bash ne ide tako.....ti pitas pa ti neko kaze i ti onda postanesh to shto si hteo ;)
Pa vec trojica su se javila kao ti u poslednjih par dana ... a covek se ubi objasnjavajuci da nije radio za Kajli i da je sve to laz .....
I sad ti opet :confused:
Procesljaj malo forum , Vrac je bio i gost foruma .... pa eto , ako si njegov fan , tamo mnogo pise o njemu , pa porcitaj i onda postavi pitanje ( po mogucstvu neko koje nije vec pet puta postavljano ;) )
Pozdrav
LACKY
21-09-2007, 11:20 PM
hahah kako o cemu se radi pa nije ovo Forum ljubitelja HI-Fi-ja .
Nego profesionalaca muzickih producenata i inih koji bi to zeleli da postanu ( kao ja na primer ) .Da li je moguce da osim gospodina Zorana nema ni jednog drugog naseg uspesnog muzicara ovde na Forumu ?
bio bi vam zahvalan ; TRAZIM PLACENI POSAO ARANZERA , KLASICNI SAM MUZICAR - VIOLINA, I RADIM SJAJNE STRING ARANZMANE. Sasha 011-618347
Izgleda da si "Ti" ovde najuspesniji. Pa onda kreni da nabrajas uspehe! A kad vec trazis placen posao ( kao moler u Halo oglasima) da vidimo sta nudis( mozda ti Vrac nabaci nesto)!
Izgleda da si "Ti" ovde najuspesniji. Pa onda kreni da nabrajas!
Ma daaaaj , ti si najskromniji ovde .... cutis o zadnja 3 albuma sa Princom i uopste ne pominjes da je Madona uzela Pharella tek kad si je poslao u q .... onog momenta kad nije skapirala vremensku razliku pa te pozvala u pola cetiri ujutro ..... :D ;)
A i stalno mi zvocas kako Madona i nije neka u krevetu ....:o :rotfl:
Pozdrav
DADDY Z
21-09-2007, 11:22 PM
pa teško da se sa gosn Vračem mogu meriti ali imam par izdatih maxi singlova u periodu 1997.-1999.(U Nemačkoj)
Tada je bilo u planu još mnogo toga ali politika sje__la poslove..i tako posle dužeg bedaka nastavio sam da radim ali bez nekih pretenzija ka zapadu..
odgovor je da se može,samo treba puno raditi i biti uporan..
evo imaš baš frišak primer SPEED PROGRESS ekipe iz Subotice kojima je nedavno izašlo prvo izdanje takođe u Nemačkoj...dobar primer je i Marko Nastić koji već ima mnoštvo izdanja mada on slabo posećuje ovaj forum..ovo su sve ljudi koje poznajem pa zato navodim njihove primere...ovde na forumu ćeš naći još mnoštvo ljudi koji imaju doooosta kilometara produciranja,aranžiranja,programiranja,...ali se time ne hvale...polako samo...
da ne dužim...IMA NADE !!!
slowstar
21-09-2007, 11:23 PM
Mozemo li eventualno da dobijemo link ka nekom fajlu sa "sjajnim string aranzmanom" Bilo bi lepo da to cujemo (bar ja bih to voleo)
Unapred zahvalan,
S
SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 11:27 PM
Izgleda da si "Ti" ovde najuspesniji. Pa onda kreni da nabrajas!
Ja sam radio dosta u nasim Srpskim okvirima,zovem se Aleksandar - Sasha Stukelja.Imao sam preko 80 koncerata u Srbiji ( koncerti za Violinu i Klavir ) svirajuci shiroki spektar klasicnih dela.
Devedesetih godina sam vodio TV emisije,najuspesnija je bila "Mladi Lavovi " sa Igorom Pervicem.Takodje sam igrao vodecu ulogu u pozorisnoj predstavi "Isus Hrist - Superstar takodje tih 90-ih godina.Ali moja ljubav su klavijature i produkcija i zelim da se oprobam u tom svetu.Imam veliku kolekciju analogne opreme.
Zar ima neceg loseg u mojoj zelji da saznam od najboljih ?
Moritz
21-09-2007, 11:28 PM
Mozemo li eventualno da dobijemo link ka nekom fajlu sa "sjajnim string aranzmanom" Bilo bi lepo da to cujemo (bar ja bih to voleo)
Unapred zahvalan,
S
E, da, da i mene zanima
Moritz
21-09-2007, 11:30 PM
Ja sam radio dosta u nasim Srpskim okvirima,zovem se Aleksandar - Sasha Stukelja.Imao sam preko 80 koncerata u Srbiji ( koncerti za Violinu i Klavir ) svirajuci shiroki spektar klasicnih dela.
Devedesetih godina sam vodio TV emisije,najuspesnija je bila "Mladi Lavovi " sa Igorom Pervicem.Takodje sam igrao vodecu ulogu u pozorisnoj predstavi "Isus Hrist - Superstar takodje tih 90-ih godina.Ali moja ljubav su klavijature i produkcija i zelim da se oprobam u tom svetu.Imam veliku kolekciju analogne opreme.
Zar ima neceg loseg u mojoj zelji da saznam od najboljih ?
Nema nista lose u zelji i nameri nego u nacinu izvedbe zelje i namere, malo je napadno i pompezno za nasu malu zajednicu ;)
SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 11:30 PM
E, da, da i mene zanima
Odlicno - eto potencijalne koristi i za mene :mrgreen: Pripremicu izvod iz mojih najboljih radova i dostavicu LINK ... pa ako je neko zainteresovan ...
Gianfranco
21-09-2007, 11:31 PM
hahahaa..
LACKY
21-09-2007, 11:32 PM
Gospodo uspesni muzicki producenti - dajte nam malo VOLJE za zivotom !!! Da li je moguce uspeti na Zapadu ?
Verujte meni vas uspeh na Zapadu zvuci neverovatno iz ovog smrdljivog ZEMUNA ! !
Ne remixi jer je to malo kicenje tudjim perjem,pesma je hit ili ne i bez vaseg remixa koji je negde 5-ti na CD-u ili kao Alternativni Radio Mix na CD2 ... ko to slusa? - da se ne lazemo hehe :) nego kao PRODUCENTI ili kao KOMPOZITORI ?
Evo malo gledam ovde na Forumu koga sve ima i zvuci mi da je najuspesniji nas covek koji se bavi muzikom ZORAN VRACEVIC ( bez obzira sto nije spavao sa Madonom kako Kiki tvrdi heheh ):mrgreen: .Vidim da na FORUMU ima i jos nekih domacih poducenata ali Zoran je ipak covek koji nekako najprofesionalnije zvuci.
Zorane nije vas pokolebalo sto ste bili poslednji na Evroviziji osvojivshi samo 1 poen - sa vasom pesmom BRAZIL ( u izvodjenju Bebi Dol ) opet ste uspeli u zivotu - svaka vam cast !
Malo ste me samo razocarali da ste radili ceo album remixa za CECU ???? Tu ste mnogo izgubili kredibilitet.
Vidim u rezimeu vashe karijere koju ste napisali ipak pishe da ste radili Remix za Kajli Minog . Ja sam Audofil i veliki Fan Kajli i mislim da imam sva njena izdanja i skoro sva PROMO izdanja.Koju ste njenu pesmu remixovali i pod kojim imenom ?
Molim za odgovor.
Ako se ovako izrazava nabolja zelja za ucenjem onda neznam kako se izrazava omalovazavanje!
DADDY Z
21-09-2007, 11:37 PM
i btw...razmisli o tome šta tvrdiš za remixe pošto je upravo Vrach čovek koji se time najviše bavi...
SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 11:37 PM
Ako se ovako izrazava nabolja zelja za ucenjem onda neznam kako se izrazava omalovazavanje!
Izvini ako se neko osecao prozvanim ja sam samo odusevljen sto postoji ovakav nas sajt i sto se ovde mogu naci nashi ljudi - a svetski !
Samo bi zeleo da saznam koji vam je najveci uspeh , sto kriti sopstveni uspeh ? Ja to mogu samo da postujem ! :)
LACKY
21-09-2007, 11:40 PM
Nema ko sta da se ili ne oseca, ali procitaj pazljivo zadrzaj svojih postova.
Moritz
21-09-2007, 11:43 PM
Samo sto si stigao i vec si poceo da nas nerviras :banghead: ...to nije lepo sa tvoje strane. :hm:
Prvo se ( stilski receno ) razlajes pa posle mjauces ...ne ide to tako.
Prvo ispeci pa reci
SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 11:48 PM
Nema ko sta da se ili ne oseca, ali procitaj pazljivo zadrzaj svojih postova.
Mozda sam malo sastavio text i pitanja u stilu " in your face " jos jednom se izvinjavam ako je forma pitanja mozda nekoga uvredila . Ja uvek zelim da komuniciram otvoreno pa eto mozda zvuci malo prejako. Sustina je da je SJAJNO da su neki nasi ljudi uspeli u svetu muzike na Zapadu i da je ovaj sajt pravo otkrovljenje.
Izvinjavam se Zoranu sto sam pomenuo da je sjajno sto je uspeo u zivotu i posle one lose epizode sa njegovim delom - Brazil ( bebi dol ) Postovanje za Zorana on je ipak uradio vise od svih nasih remixera zajedno chini mi se ! ( osim sto je uprskao sa CECOM i tim albumom ) koga to ne bi razocaralo , ipak ovo nije forum izvodjacha Narodne Muzike ? Ne znam ... samo kazem svoje misljenje ... forum je.
Arthur
22-09-2007, 04:54 AM
ajmo samo polako.. prvo, tvoj nastup je, blago receno, neubicajen u ovako tesno povezanoj zajednici, naviknutoj na odredjenu dinamiku komunikacije i neku hijerarhiju... no to nije nista strasno, meni je vise zao sto su ljudi brze bolje krenuli da se takmice u cinizmu i slicnim manifestacijama svoje neblagonaklnosti.. Malko apelujem na mirnu nam zajednicu da se strpe i puste covek da se adaptira.. Cak je i meni bila iritantna ova poplava misli od novoga nam clana... ali ubedjen sam da ima najbolju nameru i da ce vrlo brzo uci u tokove komunikacije na forumu.. A tebi Sasha apelujem samo na malo strpljena i takticnosti, ima ovde minskih polja od sujeta i slicnih stvari..
Dakle, dobrodoshao na forum!
Tema zapravo i nije tako losa sama za sebe, cini mi se da upravo na GS ima slicna cela soba ... gde se ljudi zale i hvale kako im ide....
evo meni ide odlicno, zavrsio sam do sada najtezi projekat u mojoj skromnoj muzickoj karijeri, i uskoro krece put prodavnica PGP-a.. Angazovan sam na drugom poslu koji je za sada najbolje placen rad koji sam radio, a imam i puno nekih ponudica i interesovanja.. Sto je najlepse, sve vise i bolje privatno komuniciram sa veteranima foruma, sto mi pricinjava veliko licno zadovoljstvo...
Oficijelno najveci uspeh do sada su mi dva izdanja za francusko trziste - Beogradski roots-reggae bend F.C. Apatride utd. koji su u poslednje dve godine izdali dva albuma za jedan od najjachih reggae label-a u Francuskoj, MakaSound..Oba albuma sam kompletno snimao i mixao, iako glavne producentske zasluge idu frontmanu benda Abdulraheem Kheirawiju, koji je svojom veoma specificnom i preciznom idejom o zvuku benda prosto odusevio francusku muzicku javnost, iznenadivsi i mene. Sto mi je, naravno, bila najveca cast, da radim sa tako specificnim umetnikom.
ljudi, slobodno pucajte, nije to tako lose, i mene zanima kako ste?
HeatMan
22-09-2007, 05:01 AM
a vi kako te? kako ste?
ja ne bih da se hvalim..
nemam chime.. :( :D
DaBear
22-09-2007, 08:50 AM
Meni se sve cini da je ovo neko kome je skoro obrisan post u kome se nahvalio o svom uspehu u inostranstvu...
Neko ko misli da zna malo vise detalja o meni (i time se oda !)...
Neko ko je strasno isfrustriran svojom pozicijom...
Moderatori, pogledajte computer ID number u log in-u, da vidimo da li je to doticni..posto verovatno nije toliko pametan da se (odjednom, iz vedra neba pojavi na forumu) i uloguje na drugom kompjuteru...
Posto mnogo pratim spijunske stripove i filmove, mogu lako da primetim nekoliko opaski kojima se odao..
Da li i vi , clanovi rumskog mozete?
nemam chime.. :( :D[/quote]
fischek
22-09-2007, 09:27 AM
Moderatori, pogledajte computer ID number u log in-u, da vidimo da li je to doticni..posto verovatno nije toliko pametan da se (odjednom, iz vedra neba pojavi na forumu) i uloguje na drugom kompjuteru...
Moze da se pogleda IP adresa za taj nick na serveru (to moze admin, clanovi ja mislim ne mogu nista) i ta informacija ima smisla samo ako je adresa staticka, odnosno ako se ne menja svaki put kad se restartuje kompjuter.
Znacila bi informacija o opsegu u kom se nalazi IP adresa kao i lokacija - recimo trebalo bi da moze da se vidi da 2 osobe pisu iz severne amerike ili iz odredjenog grada.
DaBear
22-09-2007, 10:23 AM
?
Nije moguce uspeti - mozes da se slepujes, muvas, kitis se tudjim perjem ali da uspes ne!!
Pa i treba da ti zvuci neverovatno...jer je nemoguce!!
Sto sam uspeo da se provlacim i slepujem ovako dugo na zapadu...:rotfl:
Ne remixi jer je to malo kicenje tudjim perjem,pesma je hit ili ne i bez vaseg remixa koji je negde 5-ti na CD-u ili kao Alternativni Radio Mix na CD2 ... ko to slusa? - da se ne lazemo hehe :)
Zao mi je sto tvoj (jedini) rad nije toliko primecen od strane naseg naroda pa nemogu da te uvrste u uspesne likove....ja na zalost nemam cime da se pohvalim, jer ja niti sam kompozitor (posto ne znam da sviram) niti producent (nisam nikakve skole zavrsio za to..)
A sto bi me pokolebalo..?? Platili su MEGA dnevnice za 7 dana u Rimu (nikad nisam bio tamo do tada), Hotel Sheraton - do jaja, jeli smo ko carevi, zezali se itd..(pitaj Slobu, kako se zdralo!!) Sve ostalo je nebitno!
Na zalost, to me ne pogadja odkad su ultra cool Rhythm Masters uradili remiks za Macarenu!!! Sve ima svoju cenu - a taj album je odradjen ozbiljno i nema cega da se stidim. I do dan danas tresti po diskotekama na moru...
Ja se ne stidim svojih radova.
Vidim u rezimeu vashe karijere koju ste VI sami napisali ipak lepo pishe da ste radili Remix za Kajli Minog . Ja sam Audofil i veliki Fan Kajli i mislim da imam sva njena izdanja i skoro sva PROMO izdanja.Koju ste njenu pesmu remixovali i pod kojim imenom ?
Molim za odgovor.
Pa ako si PRAVI Kylie fan i AUDIOFIL (:rotfl: ) onda bi trebao da znas o kojoj pesmi se radi!
Da li ovde ima nekoga ko bi se merio sa majstorom Zoranom ? ? ? ? ? ?[/quote]
Ja cisto sumnjam, ali bio je jedan lik...mislim da se zvao Boza, svojevremo je radio za neku Japansku disko kucu i radio je na jednoj pesmi koje je bila na Engleskoj listi singlova...
A pre toga je bio producent in clan grupe Enigma (da,da, ta velika grupa iz Nemacke) i posle toga je takodje komponovao i producirao Nemacku grupu Culture Beat, koja je imala nenormalan uspeh u svetu..dok ne pogbe njen glavni clan. Bog da mu dusu prosti!
roginator
22-09-2007, 11:22 AM
DaBear..pajdo pa nemoras se ti nikome pravdati ;)
cuvaj zivce i vozi dalje...
a ovi novi kaj tu prozivaju....i pisu pomalo cudne postove, pitaju svakakva pitanja i maltretiraju starosjedioce....
decki tako se ne ponasa kad prvi puta dojdes u tu?u kucu....mislim da je ovaj forum jedno pristojno, otkaceno mjesto za nas koji se zelimo druzit unutar nase branse....
svi su ovdje dobrodosli..I ja sam jednom davno bio novi, ali procitao sam puno postova rumskog da neki puta ne pisemo 3 puta o istom....;)
mislim ovo sve sam napisao zato jer vidim da neki novi GUSTERI tu na forumu sa 2-3 posta remete sklad koji ovdje sasvim lijepo funkcionira....
na mnogim sam svijetskim forumima i nigdje novaci ovako ne trigaju jer imaju respecta prema nekim stvarima..
eto.....morao sam to napisat (tu su u par ostova pale optuzbe, vrije?anja , prozivke i da izvines na izrazu podjebavanja nekih nama dragih i ozbiljnih clanova)
MODERATORI.....zbog nekih postova koji su u par threadova ...mislim da bi i mi trebali imati THREAD "SPAM i SERONJE" kao sto imaju drugi forumi...
DaBear
22-09-2007, 11:35 AM
DaBear..pajdo pa nemoras se ti nikome pravdati ;)
cuvaj zivce i vozi dalje...
a ovi novi kaj tu prozivaju....i pisu pomalo cudne postove, pitaju svakakva pitanja i maltretiraju starosjedioce....
decki tako se ne ponasa kad prvi puta dojdes u tu?u kucu....mislim da je ovaj forum jedno pristojno, otkaceno mjesto za nas koji se zelimo druzit unutar nase branse....
svi su ovdje dobrodosli..I ja sam jednom davno bio novi, ali procitao sam puno postova rumskog da neki puta ne pisemo 3 puta o istom....;)
mislim ovo sve sam napisao zato jer vidim da neki novi GUSTERI tu na forumu sa 2-3 posta remete sklad koji ovdje sasvim lijepo funkcionira....
na mnogim sam svijetskim forumima i nigdje novaci ovako ne trigaju jer imaju respecta prema nekim stvarima..
eto.....morao sam to napisat (tu su u par ostova pale optuzbe, vrije?anja , prozivke i da izvines na izrazu podjebavanja nekih nama dragih i ozbiljnih clanova)
MODERATORI.....zbog nekih postova koji su u par threadova ...mislim da bi i mi trebali imati THREAD "SPAM i SERONJE" kao sto imaju drugi forumi...
Pa ja ovo nevidim kao neko pravdanje i prozivanje!? Kome i zbog cega?
Covek lepo postavio par pitanja i dobio par odgovora...a stavio sam crveno da se lakse cita naspram postavljenih pitanja...
:( :(
roginator
22-09-2007, 11:53 AM
OK..
ma vidim u par threada da se nateze ali ajde!!!;)
Tomislav
22-09-2007, 12:46 PM
Nevjerojatno... hahaa
@sasha: Ja sam osjećao strahopoštovanje čitajući postove forumaša i Vracheve uspjehe. Nebi mi palo na pamet pisati ovakve stvari pogotovo ne na forumu ovoga tipa, s ljudima ove klase.
dawid
22-09-2007, 12:57 PM
Kontam da je to onaj isti lik sto je koristio ime DaBeer i stavio isti avatar kao DaBear da bi uneo pometnju. Kontam da mu gospodin Vracarevic jakoooo smeta.
LACKY
22-09-2007, 06:52 PM
U proteklim postovima sam se suzdrzavao, ali aj' sad. Kompleks nerealizovznosti i popularnosti neki ne mogu da savladaju vec preraste u ozbiljnu bolest!
diviner
22-09-2007, 09:25 PM
Molim za odgovor.
Exemplaran nacin lijecenja kompleksa !!
Da sam kojim slucajem vidio ovaj thread ranije automatski bi bio zatvoren.
No ima toga jos...Ko god da si, registrovao si se pod dva nicka, zlonamjerno. Dovoljno za ban!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.