Log in

View Full Version : Malo sam se ponovio...

DaBear
21-09-2007, 07:28 PM
opet sam se malo ponovio. Bilo jako povoljno, sto bi rekli...

LACKY
21-09-2007, 07:35 PM
A.. pazario si Dugme Za Super!
Mada nisam probao, ali neki tvrde da ne radi kao onaj u tolu?

DaBear
21-09-2007, 08:23 PM
A.. pazario si Dugme Za Super!
Mada nisam probao, ali neki tvrde da ne radi kao onaj u tolu?

Nisam jos spovezao i probao..bilo je na "nevidjeno" ! 40% jeftinije...
Kompresora nikad dosta!

SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 08:43 PM
Nisam jos spovezao i probao..bilo je na "nevidjeno" ! 40% jeftinije...
Kompresora nikad dosta!

Pozdrav Rumljanima.Nisam znao da ovaj sajt postoji,prijatno sam se iznenadio.Dobar je SSL Bus Comp ali koristi ga wisely :) Vidim kamaralo se ima se moze se,blago vama.

Citam ovde , ovih dana je KIKI iz Pilota pominjao nekog Zorana Vracevica naseg choveka iz Londona koji mu je uvaljao pesmu ROMALE ROMELI nikom drugome nego KAJLI MINOG !

Cestitam Zorane ! Kako ste uspeli da uvalite ROMALE ROMALI jednoj KAJLI ( kako KIKI kaze u Intervjuima u domacoj stampi - pune su novineee )

Jedva cekam , izlazi KAjlin Album kroz malo jache od mesec i po dana pa da cujemo kako je ona to obradila.Mocno covece !

Ovde neki zlonamerni ljudi kazu da su to sve lazi i da Kajli nikad nije ni cula ni videla Kikijeve pesme ali vi cete ih sada ucutkati.

Bravo majstore !

Jos jednom cestitke ! Svi u radnje da cujemo Kikijevu ROMALE ROMALI u izvodjenju Kajli Minog.:D :D :D

E AKO NEKOME TREBA SESSION - VIOLINA JAVITE SE , JA CESTO PUTUJEM PO ZAPADNOJ EVROPI I MOGU DA RADIM STRING ARANZMANE.
Sasha 011-618347 ( Zemun )

tom
21-09-2007, 08:54 PM
Jedva cekam , izlazi KAjlin Album kroz malo jache od mesec i po dana pa da cujemo kako je ona to obradila.Mocno covece !

Ajd Jovo nanovo...:banghead:

LACKY
21-09-2007, 08:58 PM
Ovde neki zlonamerni ljudi kazu da su to sve lazi i da Kajli nikad nije ni cula ni videla Kikijeve pesme ali vi cete ih sada ucutkati.

Bravo majstore !

Jos jednom cestitke ! Svi u radnje da cujemo Kikijevu ROMALE ROMALI u izvodjenju Kajli Minog.:D :D :D
( Zemun )
ETO ?

Dexxy
21-09-2007, 08:59 PM
Zar nije Mili radio tu pesmu? ili samo arr?

SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 09:07 PM
ETO ?

Pune su novine ljudi , a ima i na netu u izdanjima evo ko ne veruje jedan od KIKIJEVIH intervjua : http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=3888

To sve da zahvali Zoranu ! Da ne bese njega - nista ! Zorane majstore gde moze da se cuje premijerno Kajlina verzija koju je kako kaze KIKI - vec snimljena ???

E sad vidim, KIKI kaze da si radio i sa MADONOM ? Sta si radio za MADONU majstore ?

Max
21-09-2007, 09:07 PM
Pobogu :banghead: .... covek je kupio SSL bus comp .....

Koliko si ga platio Vrac ???

Pozdrav

DaBear
21-09-2007, 09:10 PM
[/quote]

Pa vec vise piuta smo pisali o tome.
da ponovim:

LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ I SAMO LAZ!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
NEMA PESME NA ALBUMU , NIKAD NIJE NI BILA U NEKOJ VARIJANTI NI U NAJSIREM IZBORU I NISU JE NIKAD NI CULI !!!!
JER JE NIKAD NISAM NI ODNEO COVEKU !!

MRKA KAPA OD RADOVANJA - NEMA PESME NA ALBUMU !!!

BOZE SVASTA!!!!!!

A pesmu nije uradio Mili, Kikijeva je pesma i aranzman, koji je Mili presvirao, pa sam ja posle doradio sve ponovo sa novim bubnjem, sintijima , farbama itd...

DaBear
21-09-2007, 09:14 PM
Pobogu :banghead: .... covek je kupio SSL bus comp .....

Koliko si ga platio Vrac ???

Pozdrav

? 1350....super cena! Nisam mogao da odolim - a jos i na 9 bezkamatnih rata!!!

DaBear
21-09-2007, 09:16 PM
Pune su novine ljudi , a ima i na netu u izdanjima evo ko ne veruje jedan od KIKIJEVIH intervjua : http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=3888

To sve da zahvali Zoranu ! Da ne bese njega - nista ! Zorane majstore gde moze da se cuje premijerno Kajlina verzija koju je kako kaze KIKI - vec snimljena ???

E sad vidim, KIKI kaze da si radio i sa MADONOM ? Sta si radio za MADONU majstore ?

Kakvi su nasi ljudi....sve preraste u megalomansku laz!
Kad sam se preselio u Sphere studio, nekome sam nabrojao ko sve ima tamo prostoriju...izmedju ostalih i Duran Duran su iamli prostoriju/studio tamo.
posle dva meseca cujem od sestre u Beogradu da joj neko rekao da sam otvorio studio zajedno sa Duran Duran !????:rotfl: :rotfl: :rotfl:

sta vise reci?

A Madonna ? ma da.....svi po redu, nema skim nisam radio, haaaaa,ha,ha

LACKY
21-09-2007, 09:20 PM

? Stvarno nerazumem, covek se ponovio a ti o Madoni!

milos
21-09-2007, 09:22 PM
Cestitke za novi comp Zoki:) :cool:
Imas li nesto od vintage kompresora u arsenalu?

DaBear
21-09-2007, 09:27 PM
Cestitke za novi comp Zoki:) :cool:
Imas li nesto od vintage kompresora u arsenalu?

Imam jos malo da pospremim po novom studiju, pa cu da uslikam sve i okachim.
Totalno mi je drugi raspored nego pre dve godine...

Ima svega..

SASHA_STUKELJA
21-09-2007, 09:28 PM
? Stvarno nerazumem, covek se ponovio a ti o Madoni!

KAKVO RAZOCARENJE. Treba nama u Srbiji ovako neka dobra vest da je neko od nasih komponovao pesmu za jednu od svetskih zvezda.Mnogo moji prijatelji su bili odusevljeni tom vescu koja je znaci LAZ ???

A dobro vidim da se covek ponovio - ali to je mala vest u poredjenju sa ovom po nasim novinama da Kiki i Zoran rade album Kajli.:rotfl:

Mada ne znam sta treba verovati , evo i Cheda Chvorak ( LUNA ) u intervju-u kaze da njegov drug stari Zoran Vracevic iz Londona radi sa Alanis Morisete i Madonom . KO shiri te lazi onda ???

Izvinite malo sam se razocarao ...

Super je kompresor.

DaBear
21-09-2007, 09:32 PM
KAKVO RAZOCARENJE. Treba nama u Srbiji ovako neka dobra vest da je neko od nasih komponovao pesmu za jednu od svetskih zvezda.Mnogo moji prijatelji su bili odusevljeni tom vescu koja je znaci LAZ ???

A dobro vidim da se covek ponovio - ali to je mala vest u poredjenju sa ovom po nasim novinama da Kiki i Zoran rade album Kajli.:rotfl:

Mada ne znam sta treba verovati , evo i Cheda Chvorak ( LUNA ) u intervju-u kaze da njegov drug stari Zoran Vracevic iz Londona radi sa Alanis Morisete i Madonom . KO shiri te lazi onda ???

Izvinite malo sam se razocarao ...

Super je kompresor.

Pa Cheda Chovark je provalio da sam napravio studio sa Duran Duran!!

:( :rotfl: :( :rotfl: :(

smejem se a plakao bih!!!

milos
21-09-2007, 10:07 PM
Jel ti ono Eventide Harmonizer u gornjem levom uglu?

OFF
21-09-2007, 10:13 PM
A ja sam cuo da si ti zapravo bio sa Madonom :o :rotfl:

AVaX
21-09-2007, 10:28 PM
Maaaalkice off topic, ne kaze se ponovio sam se, nego podnovio...:rolleyes:

DaBear
22-09-2007, 10:29 AM
Jel ti ono Eventide Harmonizer u gornjem levom uglu?

Jeste, H3000 D/SE....original je D/SX, ali sam stavio SE software upgrade..

Dexxy
22-09-2007, 12:40 PM
Pa Cheda Chovark je provalio da sam napravio studio sa Duran Duran!!

:( :rotfl: :( :rotfl: :(

smejem se a plakao bih!!!

Cheda je chudo...:rotfl::rotfl::rotfl:

Vrac, kazi da je sve istina, nemoj da razocaravas ljude ovde u Srbiji ;)

Danny Lou
25-09-2007, 05:39 PM
imam feeling da gosn. Sasha radi za Svet.... ;)

LACKY
25-09-2007, 06:24 PM
Feeling je feeling ali ja sm cuo da je "uradio" mnoge!

idekius
25-09-2007, 10:03 PM
He, he... tema kako je Kiki uvalio pesmu Kajli ce se izgleda vrteti jos dugo... dok ne pocnemo da brisemo svaki post na tu temu :rolleyes:

Inace, uzalud Vrach demantuje, informacija je tacna. Kiki je stvarno prodao pesmu Kajli. Bio je jutros Kajla kod mene na jutarnji vinjak (Rubinov) i sve mi isprichao :D

DaBear
25-09-2007, 11:16 PM
He, he... tema kako je Kiki uvalio pesmu Kajli ce se izgleda vrteti jos dugo... dok ne pocnemo da brisemo svaki post na tu temu :rolleyes:

Inace, uzalud Vrach demantuje, informacija je tacna. Kiki je stvarno prodao pesmu Kajli. Bio je jutros Kajla kod mene na jutarnji vinjak (Rubinov) i sve mi isprichao :D

Ne znam iz kojih pobuda ljudi sire te price??
Znam samo da Kiki radi solo album i da dolazi ovde da se sretne sa poznatim Engleskim producentom koga sam mu preporucio....jos necu da kazem ko je dok se ne dogovore..
PS bice par svetskih faca kao gosti na ploci...

Kylie - definitivno NE!!:D

PS Sto kazes "KAJLA" - to je muski rod?

idekius
26-09-2007, 12:08 AM
Kylie - definitivno NE!!:D

PS Sto kazes "KAJLA" - to je muski rod?

Sorry, nespretna shlala ;) Stvarno imam malcice uvrnut smisao za humor :rolleyes:

Arthur
26-09-2007, 02:45 AM
eh da je malcice :banghead:

Max
26-09-2007, 05:19 AM
Znam samo da Kiki radi solo album i da dolazi ovde da se sretne sa poznatim Engleskim producentom koga sam mu preporucio....jos necu da kazem ko je dok se ne dogovore..
PS bice par svetskih faca kao gosti na ploci...

Gibonny sindrom se siri ????

Pozdrav

Danny Lou
26-09-2007, 10:17 PM
Kiki je stvarno prodao pesmu Kajli. Bio je jutros Kajla kod mene na jutarnji vinjak (Rubinov) i sve mi isprichao :D

Stvarno imam malcice uvrnut smisao za humor :rolleyes:

neka,neka...:rotfl:

silicon science
03-10-2007, 05:27 PM
imam feeling da gosn. Sasha radi za Svet.... ;)

Ne, ja radim za Svet. Najozbiljnije...