View Full Version : RME total mix....?
Ljudi, kakva je realna upotreba ovoga, nisam se sretao uzivo, a blizu sam da se unazadim sa DIGI na FF800:D
Koliko je slican po mogucnostima routinga sa CW ?
Da li je ko probao da posalje iz host programa sa grupa u Total mix na sumiranje?
Fala
Arthur
19-09-2007, 05:24 PM
odlican! Iako malko cudan na prvu loptu, zapravo je veoma jednostavan, i svemoguc.
i da, ja sam probao njegovo sumiranje, i bogami razlike je bilo, ali ne drasticne i nisam siguran sta mi je od ta dva isto.. imas vec o tome negde pre godinu dana sam pisao...
odlican! Iako malko cudan na prvu loptu, zapravo je veoma jednostavan, i svemoguc.
i da, ja sam probao njegovo sumiranje, i bogami razlike je bilo, ali ne drasticne i nisam siguran sta mi je od ta dva isto.. imas vec o tome negde pre godinu dana sam pisao...
A pri usnimavanju.... monitoring?
mandrak
19-09-2007, 05:26 PM
Total mix je u softwerskom domenu ne?to najfleksibilnije ?to postoji na tr?i?tu, ogromne mogučnosti routanja.... vrlo intuitivno rje?enje.
dr.Ru
19-09-2007, 05:35 PM
Total mix je u softwerskom domenu nešto najfleksibilnije što postoji na tržištu, ogromne mogučnosti routanja.... vrlo intuitivno rješenje.
Amen!
Ja koristim FF800, prezadovoljan sam, jos jedan admin Foruma takodje! Ima na Forumu jaka zajednica RME korisnika i fanova (koja se nikad nije ukljucivala u teme emu vs. cw :) ) tako da pitaj konkretno sta te zanima.
Hvala....
Pa nista konkretno, pratim teme o FF800 vec dugo, i skontao sam da je sigurno najbolja kupovina o toj klasi.... voleo bih samo da ga negde zvucno uporedim sa postojecim DIGI 002r.....
Stabilnost, koliko kontam i podrska za PC su verovatno No1..... Preampi nista spektakularno, ali mogu proc' ........
Tako nekako? :)
spidermusic
19-09-2007, 07:24 PM
Rado bih te ugostio sa tvojim DIGI 002 i omogucio ti da ga probas uporedo sa mojim FF 800, ako te put nanese u Beograd (ili ako si vec u Beogradu)
Lep pozdrav i dobrodosao!
dr.Ru
19-09-2007, 08:37 PM
ja bih rekao da su preampi odlicni. Koristim iskljucivo FF800 preampe i nemam zelju da ih menjam. Ovo govorim radi objektivne slike o karti.
Po pitanju totalmixa, pogledaj PDF, sve je detaljno opisano:
http://www.rme-audio.de/en_products_fireface_800.php
Rado bih te ugostio sa tvojim DIGI 002 i omogucio ti da ga probas uporedo sa mojim FF 800, ako te put nanese u Beograd (ili ako si vec u Beogradu)
Hvala, na pozivu, rado cu probati da nesto iskombinujem;)
Mozemo i jos neku kartu slicnog ranga da ukljucimo u pricu i okacimo rezultate;)
spidermusic
19-09-2007, 09:49 PM
Slazem se, poziv stoji, ako neko ima jos neku kartu slicnih karakteristika i ranga, moze nam se pridruziti!
U iscekivanju susreta, lep pozdrav!
peruzza
20-09-2007, 01:34 AM
+1!;)
mandrak
20-09-2007, 08:36 AM
ja bih rekao da su preampi odlicni. Koristim iskljucivo FF800 preampe i nemam zelju da ih menjam. Ovo govorim radi objektivne slike o karti.
Po pitanju totalmixa, pogledaj PDF, sve je detaljno opisano:
http://www.rme-audio.de/en_products_fireface_800.php
Ja nemam FF800 nego mlađeg brata FF400 u kojem su barem po onome ?to sami ljudi iz Rme pi?u preampi mo?da čak i mrvicu bolji.... i ne bih ba? mogao reči da su odlični ako pričamo objektivno.Po mojem nekom mi?ljenju stvarno mislim da je odnos ulo?enog i dobivenog kod Rme ukupno gledano vi?e nego isplativ u odnosu na neke druge firme i tko god da je za tu cijenu u nedoumici.. sve preporuke za Rme.Sami preampi su vrlo zahvalni i čisti ali im ipak fali definicije u cijelom spektru i definitivno vi?e headroma ne bi bilo na odmet, međutim daleko od toga da se nemogu dobiti vrlo zahvalni rezultati sa njima pogotovo ?to za tu cijenu Rme nudi zaista bundle koji vrijedi svaki ulo?eni cent. Kome ne treba za snimanje ulaza i izlaza vi?e nego ?to nudi FF400 trk u dućan po jednog iz ovih stopa:)
Nadam se da nije off topic.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.