PDA

View Full Version : Stigo Powercoreeeee

loomen
14-09-2007, 08:56 AM
:D :cool:
Ou yeah! Evo do?o je jučer!! Babisu UAD dolazi u pon. pa brijem da će pasti bolovanje drugi tjedan na poslu :hyper: :hyper:

Scimo sam se isprva - duplo je manji nego ?to sam očekivao. Al to je dobra stvar. Neki su me pluginovi razočarali, neki me odu?evili. Da ne duljim previ?e - imam pitanjce: Koji se po vama dodatni "optional" pluginovi STVARNO isplate kupiti s obzirom na njihove astronomske cijene? Sony ne jer ću radije nabaviti VST verzije. DVR2 zvuči stra?no dobro. Da ne počnete sa - kupi ono ?to ti treba ;) - preduhitrit ću vas, hehe - zanimaju me dojmovi ljudi koji su ih stvarno kupili i koristili. Npr. da sam naknadno kupio Chorus/Delay (da je on "optional") jebeno bi se razočarao. Trial verzije koje dobije? sa Powercore-om prebrzo isteknu pa..ajmo ljudi - malo me prosvijetlite!

Inače - radim downtempo i deep house (ovisno o raspolo?enju)...

hvala ekips

RokStudio
14-09-2007, 12:44 PM
20 sati ti je premalo? To nije 20 sati koje teku nezavisno od aktivacije, već 20 sati čistog rada plugina, ?to su nedelje, čak i meseci, ako se pazi. Dakle, ako pusti? pesmu da prođe kroz plugin, kad se zavr?i potro?io si 3 minuta od tih 20 sati.

STUDIOTON
14-09-2007, 02:44 PM
20 sati ti je premalo? To nije 20 sati koje teku nezavisno od aktivacije, već 20 sati čistog rada plugina, ?to su nedelje, čak i meseci, ako se pazi. Dakle, ako pusti? pesmu da prođe kroz plugin, kad se zavr?i potro?io si 3 minuta od tih 20 sati.

meni je taj probni period od 20 sati na md3 pre nego sto sam kupio trajao skoro 5 meseci:)

loomen
14-09-2007, 10:33 PM
Pročitao sam da je to istina samo za Protools - da vrijeme trial perioda istječe samo kada plugin radi. U Cubaseu počne istjecati od trenutka kada upališ plugin. Ili možda krivo piše na tom sajtu.. anyways - powercore je prejaka stvarčica! Kristalno čisti zvuk! I LIKE!!! :hyper:

RokStudio
15-09-2007, 02:48 PM
Mislim da ima negde upozorenje da u nekim host programima kad počne da radi plugin i posle se pritisne stop, on nastavi da radi jer ne ukapira da vi?e ne treba. Tada treba hitro i brzo snimiti i izaći iz programa :) ja sa Tracktionom nemm tih problema. Najbolje je koristiti demoe ga tako ih stavi? gde treba, podesi? na brzaka i onda freezuje? traku, tako si potro?io samo par minuta i trajaće ti ihaj. A ako si ga toliko koristio da si ga potro?io - zaslu?io je da ga kupi?. U svakom slučaju, meni se vi?e sviđa taj pristup nego UAD-ov gde mora? da debelo razmisli? da li će? da počne? dvonedeljni demo.

Dexxy
15-09-2007, 03:59 PM
Meni je juce isteklo 20 sati od Md3...:(....Jel moram bas toliko para da dam, da bih ga imao? Ne postoji nikakva varijanta kao sa UAD-om?

loomen
15-09-2007, 05:03 PM
Mo?e? preko e-baya kupiti "rabljeni" Md3 :cool:

Dexxy
15-09-2007, 06:36 PM
Pratio sam, ali nikako da naidjem.

Max
15-09-2007, 07:56 PM
Poslao sam ti pm

Pozdrav