Evo posle bubnja dosao red i na klavir...na bas cemo se vratiti kasnije:)
Sta koristis za nastupe od klavijatura?prvenstveno mislim na klavirske zvuke...I sta koristis za snimanje?Da li si na ploci koristio semplovane klavire,snimao prave,klavijature???
Sta koristis za nastupe od klavijatura?prvenstveno mislim na klavirske zvuke...I sta koristis za snimanje?Da li si na ploci koristio semplovane klavire,snimao prave,klavijature???
Na koncerte, od klavijatura, nosim sta stignem... jedno vreme sam nosio Doepfer master keyboard, kratko sam imao i M-Audio KeyStation PRO, nekad ponesem Yamahu P-60 (el. piano), u poslednje vreme prastari Alesis Quadrasynth...
Klavijatura mi nije toliko bitna (pogotovu za "live") jer sve instrumente vucem sa laptop-a (set-up u "Logic"-u, Stenberg MI-4 USB audio interface)...
Od klavirskih zvukova ("live") koristim "Vitous Jazz Piano" kao akusticni (Logic,EXS instrument) klavir - malo memorije trosi i svidja mi se kako zvuci - i Scarbee V.E.P 73 (takodje EXS instr.) kao elektricni klavir...
Na mojim snimcima uglavnom svira "Ivory", ali nekada koristim i "Old lady" iz Giga studija. "Ivory" se tesko miksa ako ima puno instrumenata oko njega (tada mi je bolji "old lady", lakse se "probije" kroz guzvu), ali kod "stedljivih" aranzmana ("Ivory" je svirao u "Ne dam nikom da te dira") zvuci divno.
Sto se klavijatura sa dobrim klavirima tice, mnooogo mi se dopao Nord STAGE...voleo bih da bude moj:confused:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.