Log in

View Full Version : Treba mi junior tonski inzenjer

Max
04-09-2007, 03:27 PM
Za jedan projekat koji pocinje sutra ......

Radi se o jednom poznatijem pevacu , studio je Pink 2 , producent Vlada Negovanovic

Potrebno je dobro znanje pro tools a ....

Lova je vrlo mala ( radi se vise za slavu i za potpis i za iskustvo ) zato i traze junior inzenjera .....

Ako je ovo nekome zanimljivo ..... neka pusti PM

Pozdrav

Arthur
04-09-2007, 04:58 PM
good luck ;)

Max
04-09-2007, 05:05 PM
Ma pogresno sam se izrazio ..... ne treba meni , nego me je drugar ( pevac ) zamolio da pitam na forumu

Pozdrav

DaBear
04-09-2007, 05:14 PM
Ma pogresno sam se izrazio ..... ne treba meni , nego me je drugar ( pevac ) zamolio da pitam na forumu

Pozdrav

Neka pozdravi Vladu Negovanovica od mene...

dejankuki
04-09-2007, 05:30 PM
Zasto BAS u pro toolsu? Zasto ne u nekom drugom DAW?

Bitch
04-09-2007, 05:32 PM
...pa zato sto tamo imaju ProTools HD :)

Max
04-09-2007, 06:35 PM
Neka pozdravi Vladu Negovanovica od mene...

Pozdravicu ga ja ..... idu moje 2 - 3 produkcije na taj album , tako da cemo se gledati ovih dana ......

Da li je moguce da na forumu nema nikoga ?????

Pozdrav

silicon science
04-09-2007, 06:38 PM
Pozdravicu ga ja ..... idu moje 2 - 3 produkcije na taj album , tako da cemo se gledati ovih dana ......

Da li je moguce da na forumu nema nikoga ?????

Pozdrav

Za dzabe nece niko da radi, Max. Znam da nije do tebe, ali to za potpis i slavu mi je malo bez veze prica. Ljudi koji znaju da rade na Pro tulsu, da su mladi i da im novac nije bitan, ne verujem da bas postoje...
Ali sta reci, Balkan:(
Sorry, nije mi namera da potkopavam, ali kvalitet se dobija jedino i jedino NOVCEM;.

Tribal_kg
04-09-2007, 06:44 PM
Eh, da znam 'tools i da sam iz Bg-a pa i ajde.:) Jebes kintu, valjda bi bilo dobro iskustvo.

Max
04-09-2007, 07:07 PM
Za dzabe nece niko da radi, Max. Znam da nije do tebe, ali to za potpis i slavu mi je malo bez veze prica. Ljudi koji znaju da rade na Pro tulsu, da su mladi i da im novac nije bitan, ne verujem da bas postoje...
Ali sta reci, Balkan:(
Sorry, nije mi namera da potkopavam, ali kvalitet se dobija jedino i jedino NOVCEM;.

Nisam rekao da je za dzabe .... nego da nije neka velika kinta ....

A ja stalno slusam price kako je potrebna sansa .... kako se svi pale na skupe sprave ..... eto prilike da mesec dana gazite ssl 4000 i ostale outboarde ....

Mada ..... meni je u principu sve jedno :)

Pozdrav

Max
04-09-2007, 07:07 PM
Eh, da znam 'tools i da sam iz Bg-a pa i ajde.:) Jebes kintu, valjda bi bilo dobro iskustvo.

...... o tome upravo i pricam ... a kazem ... ima i kinte , samo nije neka velika

Pozdrav

HeatMan
04-09-2007, 07:38 PM
jel prijave i dalje vaze? :)

btw, o chemu se radi? nisam radio par meseci na pt-u, pa sam zardjao...

jel samo snimanje ili ima josh shtogod?

kinta nebitna

DaBear
04-09-2007, 07:40 PM
Srbija brale! svi su koma sve znaju ali tek kad ih platis puno hoce da se pokazu !!!
Koliko sam takvih iz Beograda poslao nazad kuci!

Koliko sam ja projekata uradio za dzabe ili za male pare da bi nekome imao sta da pustim posle. Pa kad cuju i kad dodju opet, onda naplatis za obadva!!

nasa posla....sta ces:banghead:

bezsmisla
04-09-2007, 09:06 PM
e sutra ima da prodam ovaj rme i da kupim taj protools...ovo je vec treca sansa za neki posao a ja nisam konkurentan zbog prokletog protoolsa,,,nesto tu mora da se promeni

DaBear
04-09-2007, 09:29 PM
e sutra ima da prodam ovaj rme i da kupim taj protools...ovo je vec treca sansa za neki posao a ja nisam konkurentan zbog prokletog protoolsa,,,nesto tu mora da se promeni

Poznavanje Pro Toolsa ti je kao azbuka. To je prihvaceni svetski format i standard i ako neznas da rukujes sa njim, odmah si hendikepiran u startu..

A nije neka nauka..prosto ko pasulj!

Max
04-09-2007, 09:32 PM
Nadjen junior tonac ......

Zakljucavajte thread

Pozdrav

silicon science
04-09-2007, 09:40 PM
Poznavanje Pro Toolsa ti je kao azbuka. To je prihvaceni svetski format i standard i ako neznas da rukujes sa njim, odmah si hendikepiran u startu..

Najbolje resen rooting kanala ubedljivo u Pro tulsu:) Vrlo lako sve u sve ide

HeatMan
04-09-2007, 09:56 PM
^amin

Mogli
05-09-2007, 12:58 AM

Slazem se skroz sa tobom, jer taj koji ima prilike da radi na ssl4000 i drugim vrhunskim spravama, to treba da prvo plati, a tek onda da bude placen. Meni je zao sto nemam ni instaliran Pro Tools....Kako ga vezbati, ako imam Luna2 karticu i PC? ...

idekius
05-09-2007, 01:00 AM
Slazem se skroz sa tobom, jer taj koji ima prilike da radi na ssl4000 i drugim vrhunskim spravama, to treba da prvo plati, a tek onda da bude placen. Meni je zao sto nemam ni instaliran Pro Tools....Kako ga vezbati, ako imam Luna2 karticu i PC? ...

Kupis najjeftiniji M-Audio i instaliras PT M-Powered... istrazivanja i ucenja radi...

http://www.m-audio.com/products/en_us/ProToolsMPowered7-main.html

LACKY
05-09-2007, 01:03 AM
I vratis se u juniore. E zato necu da ucim to!
Drs se djubreta i bavi se muzikom ( ala kenjam).

idekius
05-09-2007, 01:05 AM

Ne brini... tesko da bi ti prosao kao JUNIOR :rotfl::rotfl::rotfl:

LACKY
05-09-2007, 01:06 AM
Sta sam ja bogu zgresio? Ako moze Mogli sto nemogu i ja?

Mogli
05-09-2007, 01:06 AM

E pa onda ostani na Fruity Loops-u!:rotfl:

LACKY
05-09-2007, 01:10 AM
E pa onda ostani na Fruity Loops-u!:rotfl:
Voce je zdravo a i cuvas liniju, samim tim lakse je proci kao junior.

Danny Lou
06-09-2007, 08:39 PM
junior preko foruma... :)

LACKY
06-09-2007, 11:29 PM
Pa i baba mi kaze da sam se podmladio!

idekius
07-09-2007, 12:12 AM
Pa i baba mi kaze da sam se podmladio!

Aha... i bas ti dobro stoji ona pionirska kapica i marama ... "Za domovinu s' Titom - NAPRED!!!" :rotfl::rotfl::rotfl: