View Full Version : Poslusajte malo ....
... moju drugaricu .... mada je iskusniji sa foruma vec odavno znaju .... pa recite da nema dobre muzike u Srbiji :)
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=58551252
Pozdrav
Rhino
04-09-2007, 04:01 AM
Banja, super....
Al' bih rado cuo makar neki kvalitetniji mp3!:(
Kako doci do toga? Jel' ovo released, i ako jeste za koga?
Rhino
04-09-2007, 04:08 AM
AHA, evo procitao sam sve informacije na njenom myspace-u.
Ali prvo pitanje i dalje ostaje.:)
Bash mi se svidja, iskreno sam iznenadjen. Ne samo glasom ili svirkom, vec osjecajem da ova cura stvarno "zivi" soul!
sasaristic
04-09-2007, 08:53 AM
... moju drugaricu .... mada je iskusniji sa foruma vec odavno znaju .... pa recite da nema dobre muzike u Srbiji :)
http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=58551252
Pozdrav
Uuuuu...... opasna svirka stvarno imaju stila za razlika 99% domacih izvodjaca.Odlicno peva , mada mi je boja glasa...onako..
Jesi li tu tu nesto ucestvovao...?
NIsam ..... sa njom radim neke druge ( citaj primenjene ) muzike ....
Ali ona sprema polako svoj prvenac , pa cu joj se naci kad joj zatreba ....
Pozdrav
Mogli
04-09-2007, 12:31 PM
NIsam ..... sa njom radim neke druge ( citaj primenjene ) muzike ....
Ali ona sprema polako svoj prvenac , pa cu joj se naci kad joj zatreba ....
Pozdrav
Ona je svetska klasa i drzi se ti nje.:)
...ma neka se drze oni mene :)
Salim se , ddevojka je zavrsila Berkli , peva pratece nasem VG , peva sa Jovom Maljokovicem , drzi casove i svasta jos :)
I pri tome je jako dobar covek i veliki radnik ..... a za takve sam uvek tu :)
Pozdrav
lesha
04-09-2007, 04:30 PM
respect
ANITA
04-09-2007, 05:38 PM
Meni se mp3 ca ne učitava na myspace-u.. kaže loading error.. a rado bih je čula! :(
Pa zar ne mozes da je poslusas pravo sa myspace a ???
grada27
04-09-2007, 06:10 PM
Lepsi vokal na ovim prostorima nisam cuo,jedva cekam album, valjda ce i stvari biti na nivou njenog predivnog glasa,bila bi prava steta da nebude tako,ipak mislim da nemoze da promasi.
Pozdrav!
ANITA
04-09-2007, 08:17 PM
Pa zar ne mozes da je poslusas pravo sa myspace a ???
Pa rekla sam ti da mi na myspace-u ne učitava!:(
Idem poku?ati ponovno...
SHIVA
04-09-2007, 10:07 PM
muzika je odlichna, a vokal ne bih komentirao jer mi je na satu vokalne soul izvedbe slon prdnuo u uho. Ja to ne razumijem i bok!
grada27
04-09-2007, 10:09 PM
Dosad nisam cuo devojku sa ovih prostrora da na tako dobar nacin peva gospel i soul.Sigurno,ako negresim da je imala jako dobru skolu,velika steta da nije vise komercijalizovala svoj tako veliki talenat,mozda i jeste,samo sto ja neznam.Totalno sam iznenadjen i mislim ako smo iskreni, da je malo reci ok proizvod za nase prostore.
pozdrav!
grada27
05-09-2007, 12:11 PM
Neradi se ovde da li volim, ili nevolim ovu, ili onu vrstu muzike,cisto profesionalno devojka razbija kako peva,nevolim ni ja kada se preteruje sa vokalnim ukrasima, sto moze biti pravi kic.Moje skromno misljenje je, da kao prateci vokal za sada no1.u zemlji,a i sire,sa dobrim autorom moze dosta da napravi,najbitnija je originalnost samo jos o tome da razmisli.
Pozdrav!
gorjan
05-09-2007, 01:06 PM
jel se to meni cini ili je radila "metla" medju postovima?
A cini mi se da sam sinoc procitao neke odlicne komentare na ovu temu.
Steta...
ANITA
05-09-2007, 02:34 PM
jel se to meni cini ili je radila "metla" medju postovima?
A cini mi se da sam sinoc procitao neke odlicne komentare na ovu temu.
Steta...
Ja sam obrisala svoj post i editirala shivin post gdje komentira moj kratki komentar, na sto sam odgovorila dugačko i kritično... pa sam ipak odustala od davanja takvog komentara (za ovu glazbu) jer ne vidim svrhu.
Ostali postovi su svi tu...
gorjan
05-09-2007, 02:53 PM
Ja sam obrisala svoj post i editirala shivin post gdje komentira moj kratki komentar, na sto sam odgovorila dugačko i kritično... pa sam ipak odustala od davanja takvog komentara jer ne vidim svrhe.
Ostali postovi su svi tu...
delim misljenje iz tog tvog posta, zato mi je i zao sto si ga obrisala...
bilo mi je drago da vidim da ima jos onih koji to vide na slican nacin kao i ja i koji imaju i malo drugaciji sistem vrednosti od uobicajenog.Mozda bi mu to mogla biti svrha.
Nema veze, i onako je sve to samo atak na vetrenjace...:)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.