PDA

View Full Version : josh jedna

cAAc
31-08-2007, 04:24 PM
od danas

http://www.fileupyours.com/files/86290/cAAc%20-%20Wild%20Style.mp3

grada27
31-08-2007, 08:25 PM
Evo posle prvog slusanja meni je tema ok,ali imam utisak da si radio na brzinu,signali su barem kod mene uvek u crveno cuje se distorzija,ali nema veze, koliko ja kapiram ovu vrstu muzike, treba da si strasno mnogo mastovit sto se tice prelaza ,svega izbora zvukova i nesmes da izazoves osecaj kod slusaoca da si samo otaljao posao,ponavljam tema je super i steta sto ne prilazis ozbiljnije poslu.Ne zameri postoji mogucnost da gresim jer iskren da budem nisam neki poznavalac te vrste muzike.

pozdrav!

silicon science
01-09-2007, 12:55 AM
Uh ala si ti lenj:D Sve u pesmi zahteva razradu. Promeni malo sintove, rirmiku isto, izmanjaj zvukove recimo kicka i snare-a. Monotono je ovako skroz:( Sigurno je da mozes bolje. Ovo je samo skica za nesto sto mozda bude pesma. Ne zameri na otvorenosti, ali mislim da moras mnogo vise da radis na pesmi.. Najbolje je da, za pocetak, nadjes neku pesmu koja je odradjena sjajno od tebi omiljenog autora, i da doslovno skines sve. Naravno ne melodiju, ali sve ostalo da-strukturu pesme(brejkovi, refreni ili sta vec...). Dok ne udjes u fazon, posle je lako

cAAc
01-09-2007, 08:34 AM
Drago mi je da vam se ne svidja ,da sam hteo da stavim drugi kik i sner stavio bi ,i da sam hteo da ne ide u crveno ,ne bi ishlo .Stvar je uradjena juce ali nije zbrzana ,seo sam i lagano je uradio .Znam da su ovi komentari bili dobronamerni i hvala ali ne hvala i nemam omiljenog autora ,a na kraj pameti mi ne pada da skidam neciju strukturu pesme .

lesha
01-09-2007, 11:07 AM
svidja mi se, melodija i ideja su ok, ali kao sto rekose, treba joj finishing touch.
jedino ako nisi isao na minimalisticki pristup, u tom slucaju bih mozda dodao neki reverb da popuni prostor.. ali to sam samo ja :)

sasaristic
01-09-2007, 12:02 PM
Meni je ovo odlicno.....ima atmosferu , oseca se malo inteligentniji pristup harmonijama ...sve u svemu....sasvim ok

cAAc
01-09-2007, 02:51 PM
Chistija verzija i bolja mp3kompresija

http://www.fileupyours.com/files/86290/cAAc%20-%20Wild%20Style.mp3

Mislim da su isti ovaj link i onaj gore ali za svaki slucaj .

grada27
01-09-2007, 03:44 PM
Ne zameri, nisam kao sto sam ti vec napisao slusao ovu vrstu muzike,ali ako vec pitas za misljenje, imam utisak sve vreme kao nesto treba da se desi,a toga nema do kraja stvari,tako da i dalje imam utisak nezavrsene stvari,sto nemora da znaci to je cisto moj utisak.Inace kao neki ambijent odlicno.

Pozdrav!

silicon science
01-09-2007, 03:44 PM
Drago mi je da vam se ne svidja ,da sam hteo da stavim drugi kik i sner stavio bi ,i da sam hteo da ne ide u crveno ,ne bi ishlo .Stvar je uradjena juce ali nije zbrzana ,seo sam i lagano je uradio .Znam da su ovi komentari bili dobronamerni i hvala ali ne hvala i nemam omiljenog autora ,a na kraj pameti mi ne pada da skidam neciju strukturu pesme .

Jbg. tako se uchi a ti imas jos mnogo za uciti. Kao i svi mi:)

cAAc
01-09-2007, 04:11 PM
Ne zameram ,volimo razlicite stvari .
Jbga ne slazem se

silicon science
01-09-2007, 06:37 PM
Ne zameram ,volimo razlicite stvari .
Jbga ne slazem se

Ne, volim ja taj zvuk ali kad se dobro odradi.;)

cAAc
01-09-2007, 06:39 PM
koji zvuk?

silicon science
01-09-2007, 07:00 PM
koji zvuk?

Pa taj na koji si mislio tj. tvoja stvar. Ili sam te pogresno razumeo. Ali vidim da ti bas ne prija ovo moje komentarisanje pa se iskljucujem...;)

cAAc
01-09-2007, 07:20 PM
Nije da mi ne prija nego mi nisi jasan;):D:mad::banghead::p:o:mrgreen::da::rolleyes : osim onog dela koji si rekao vec ,a to je da ti se ne svidja i da ne znam .E sad da li si to ponavljao ili hteo nesto drugo da kazes ..Svejedno ,ovo je uradjeno za mene i jos ponekog
chiiirs

silicon science
01-09-2007, 07:22 PM
Nije da mi ne prija nego mi nisi jasan;):D:mad::banghead::p:o:mrgreen::da::rolleyes : osim onog dela koji si rekao vec ,a to je da ti se ne svidja i da ne znam .E sad da li si to ponavljao ili hteo nesto drugo da kazes ..Svejedno ,ovo je uradjeno za mene i jos ponekog
chiiirs

Ma ako si ti zadovaljan i ja sam:)

cAAc
01-09-2007, 07:24 PM
Ti nisi zadovoljan ,ja jesam :)

silicon science
01-09-2007, 11:20 PM
Ti nisi zadovoljan, ja jesam :)

Zadovoljan sam zato sto si ti zadovoljan. Ne zbog pesme vec zbog tebe:)

cAAc
02-09-2007, 02:47 PM
Zadovoljan sam zato sto si ti zadovoljan. Ne zbog pesme vec zbog tebe:)

http://www.fileupyours.com/files/86290/smilecAAc.gif