PDA

View Full Version : Razvoj analognih i digitalnih AV tehnologija

dexyco
27-08-2007, 08:07 PM
Evo i neceg u tekstualnom obliku u promociji radova... :D Ovo je moj maturski rad, koji je sve samo ne to. Tekst sa pisao vise u cilju da to jednog dana bude neka skripta za one koji se interesuju za ovako nesto ili im je potrebno da saznaju nesto o tome. Pocetak je opsiran onolikokoliko bi i cela skripta trebala da bude, medjutim, kako nisam imao dovoljno vremena, ostatak je malo zbrzan i to planiram da sredim u skorije vreme. Sto se tice skupljanja informacija, nesto sam pisao iz iskustva, a nesto prikupio sa neta (uglavnom wikipedia i doom9), tako da se moze desiti da se provuce neka greska. Ako je uocite, javite mi sta ne valja, i ja ispravljam... ;)

2671

Pa se nadam da ce se ovo kad bude kompletirano naci u sekciji Tutorijali... :da:

dexyco
12-09-2007, 04:40 PM
Auuu, ljudi sad sam stvarno krajnje razocaran. Jedan od retkih tekstova u promociji radova i da se niko nije setio da ga procita 15 dana. Izgleda da sam trebao da ga procitam i spakujem u mp3 kako bi neko pregledao. Ne radi se uopste o nekakvoj boodalastini vec o krajnje ozbiljnom radu. Najveci kompliment koji sam dobio do sad za ovo bio je od poprilicno ozbiljne osobe koja se bavi dizajnom zvuka. Hajde, dajte i vi neki komentar...

kejkz
12-09-2007, 11:43 PM
Dobro je, tekst je zanimljiv. Kao sto si i sam rekao, ima mesta za napredak, neka mesta se jos mogu razraditi, ali nisam uocio greske.

Trebao si da bacis u tutoriale, tamo bi bio uocljiviji, covek lako previdi ovakve stvari. A i sam naslov treda nije dovoljno precizan, nisi napisao o cemu se zapravo radi.

A mogao si sve lepo da ispricas i spakujes kao mp3 ili ogg, eto odmah primene onog o cemu si pisao :D

dexyco
13-09-2007, 12:05 AM
Hahaha, mogao sam... :D Hvala ti na komentaru, a sto se tice naslova i prebacivanja videcu sa moderatorima. Trebalo bi polako sledece nedelje da krenem sa nekim daljim razradjivanjem... :)