View Full Version : EKV revisited?
fischek
25-08-2007, 04:44 PM
Sta mislite o ovom albumu? Produkcija, ideja, realizacija?
Everbeatz
25-08-2007, 08:23 PM
Po meni, otpadaju usi od visokih tonova..:D:D
fischek
26-08-2007, 12:50 AM
Po meni, otpadaju usi od visokih tonova..:D:D
Pa, meni zvuci kao da je ceo album provucen kroz neku sudoperu od efekta - sve je preterano stanjeno - Milanov glas je negde daleko i svi novi elementi su preterano upadljivi.
To moze da se desi kad neko nema bas mnogo smisla, pa onda to sto je dodato previse odudara od originalnog materijala. Sto je najgore, mislim da nisu bas svi dodaci losi, ali ...nije trebalo da budu BAS TOLIKO NAPADNI.
"Anestezija" traje 15 minuta i uglavnom je losija od originala - tu stvar bas volim takvu kakva je. Jedino mi se dopada dodatak telefonskog razgovora izmedju Magi i ne znam koga jos (mozda Zike) a i to je moglo malo krace da bi bilo efektnije. Toliko.
Steta je sto izgleda niko na forumu nije slusao EKV, pa nema zainteresovanih za diskusiju.
Everbeatz
26-08-2007, 01:37 AM
Da, u pravu si - vokal je totalno lose uradjen...
Nemanja Filipovic
26-08-2007, 03:10 PM
Po meni je ceo projekat nepotreban.
O.K uradjen u slavu benda,ali ljudi koji vole dobru muziku nece ih tako lako zaboraviti.
A i zvuci lose .......
moje misljenje:)
fischek
26-08-2007, 04:53 PM
Po meni je ceo projekat nepotreban.
O.K uradjen u slavu benda,ali ljudi koji vole dobru muziku nece ih tako lako zaboraviti.
A i zvuci lose .......
moje misljenje:)
pa, eto - ni meni se ne svidja - jedina mu je vrednost to sto sam se setio koliko volim EKV i koliko oni dobrih stvari imaju
Steta je sto izgleda niko na forumu nije slusao EKV, pa nema zainteresovanih za diskusiju.
Mislim da je upravo suprotno :)
Pozdrav
Nemanja Filipovic
26-08-2007, 05:42 PM
pa, eto - ni meni se ne svidja - jedina mu je vrednost to sto sam se setio koliko volim EKV i koliko oni dobrih stvari imaju
Ok,samo kazem da mi nije trebao Firchie da me podseti.
fischek
26-08-2007, 05:53 PM
Mislim da je upravo suprotno :)
Pozdrav
pa naravno - to je bila provokacija mala - znas ono...prozivka, tra la la, bla bla bla
pozdrav
fischek
26-08-2007, 05:57 PM
Ok,samo kazem da mi nije trebao Firchie da me podseti.
ok, ok, izvini, oprosti
Mada sam se iz dubokog poštovanja prema bendu dugo ustručavao da komentarišem ovaj projekat evo ipak ću reći par reči.
Kao prvo - prosto ne mogu da verujem da jedan bend kao što je EKV nema sačuvane originalne trake inače ne vidim razlog zašto bi se besomučno trošilo ni vreme ni sredstva za "eliminisanje" svega sem glasa sa snimaka benda. To je za mene stvarno bilo iznenađenje. Trake demo snimaka mog benda iz tog vremena ja recimo imam i ne mislim da je trebalo neko specijalno zalaganje da bi se to sačuvalo. Znači: jedan demo bend iz tog perioda ima trake a jedan od najozbiljnijih bendova tadašnje Jugoslavije nema. Čudno.
Kao drugo - Firči. Dok mu se Marina valjala po krevetu u studiju na Petrovaradinu zadovoljna jednostavno time što je i on ležao u njemu mislio je da je faca pa je ispao tolika p**** prema ostatku benda da je sa svojim odlasakom odneo i ime pa je bend morao da ga menja.
A možda su ove dve stvari u vezi. Možda ti snimci i postoje ali ih ima neko ko zna kakva je Firči "faca" pa nije hteo da mu ih ustupi.
Meni lici na zajebanciju nekog DJ-a na nekoj svirci... stvarno preterano odskacu ti novi delovi, nisu svi losi, ima dosta dobrih, ali lose odradjeno. Pesme su secene sakom i kapom i toliko besmisleno produzene da boli. Moglo je to mnogo suptilnije i lepse da se uradi.
Sve to novo sam preslusao ali i dalje kad hocu da cujem neku pesmu pustam cd sa originalima
DrumstickBass
27-08-2007, 11:27 AM
Bledo....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.