View Full Version : Gledao neke slike
Steka
24-08-2007, 05:54 PM
Ala Puf Dedi igra bilijar ...:D
2087
Perune da nisi ovo ti ??
2088
2089
perun
25-08-2007, 12:59 AM
Perune da nisi ovo ti ??
]
Nisam. To je Nebojsa, moj kompanjon, u nasem prostoru dok nije bio studio vec programing atelje. Slike su iz 2004. A ova bela dzukela:) je nas Santo. A ona plava jedna od nasih klijenata/klijentkinja. A onaj mali crni gore u laserkama... njega ne znam... Da nije Dzej!?:mrgreen:
Pozdrav!
SHIVA
25-08-2007, 01:31 AM
A ona plava jedna od nasih klijenata/klijentkinja.
Pozdrav!
tipa hemafrodit al se nosi ko zhensko ili samo ti nisi siguran kojeg je spola? :D
ps: nie ti lak posao... krvavi su ti novci koje uzmesh ako ti ovakve plavojke bauljaju po studiu. Ja bi je prvo potjerao doma da se presvuche i skine barem 3/4 fasade s glave. Ko da je doshla na tezgu (da ne kazhem shta gore).
perun
25-08-2007, 01:37 AM
Moja greska... shtamparska! Klijentkinja, definitivno.:D
Evo, da je "operem"... Nadjoh jednu sliku bez shminke. A i tako je bolje.
idekius
25-08-2007, 09:05 AM
Perune... Na trecoj slici (gde su Nebojsha i Jelena okrenuti ledjima)... Kakvi su ono visokotonci na NS10-kama????
perun
25-08-2007, 11:07 AM
Perune... Na trecoj slici (gde su Nebojsha i Jelena okrenuti ledjima)... Kakvi su ono visokotonci na NS10-kama????
Bre, Deki... to su mali Genius zvucnici. PC smeca, al ok su za neku proveru.
Bre, Deki... to su mali Genius zvucnici. PC smeca, al ok su za neku proveru.
A ja mislio da su to oni vasi koje "razvijate"... :twisted::twisted: :rotfl:
silicon science
25-08-2007, 05:27 PM
Moja greska... shtamparska! Klijentkinja, definitivno.:D
Evo, da je "operem"... Nadjoh jednu sliku bez shminke. A i tako je bolje.
I dalje lichi na poruchnika Worfa iz Zvezdanih staza:rotfl: :rotfl: :rotfl:
Tribal_kg
25-08-2007, 07:15 PM
Znam..tj. 100% sam siguran da bi je svi do jednog odbili..:o...ajte molim vas. :)
Kako je samo Nebojsha gleda.. :)
Opustite se malo... Takva je kakva je... Svi je mrze... a ona svojevremeno za tezgu klapenzi 20.000 eura pa se Vi mislite... :rolleyes:
Everbeatz
25-08-2007, 08:27 PM
Opustite se malo... Takva je kakva je... Svi je mrze... a ona svojevremeno za tezgu klapenzi 20.000 eura pa se Vi mislite... :rolleyes:
To si u pravu - nju samo mrze umetnici bez para..:):)
silicon science
25-08-2007, 11:33 PM
To je samo dokaz koliko nam je narod sj*b*n u glavu. Nista vise od toga...
A opusteni smo vrlo.
SHIVA
26-08-2007, 12:03 AM
Znam..tj. 100% sam siguran da bi je svi do jednog odbili..:o...ajte molim vas. :)
Ajde ne mjeri sve po svom laktu... neki josh drzhe do ukusa :D
iatros
26-08-2007, 09:53 AM
'Sada, u mojim godinama, najva?nije mi je da sačuvam nivo. A danas je lako pokliznuti: napi?e? jednu pesmu za Jelenu Karleu?u - i gotovo", obja?njava jedan od najplodnijih muzičara na prostoru biv?e Jugoslavije.
Citat: Kornelije Bata Kovač, Nezavisne novine na internet izdanju
Cjeli clanak ovdje http://www.nezavisne.com/revija/tekst3-050320.php
Nezlazem se al? eto posto je vezano za doticnu damu i zato sto sam primjetio da je Bata opcenito dobro prihvacen na forumu.
Kako je samo Nebojsha gleda.. :)
Slazem se stobom...
A ko je ono na prvoj slici?Onaj crnja stvarno lici na Puff Diddy-a
Tribal_kg
26-08-2007, 11:17 AM
Ajde ne mjeri sve po svom laktu... neki josh drzhe do ukusa :D
Moze biti ali ja se i dalje drzim svoje teorije. :D
perun
26-08-2007, 12:23 PM
A ko je ono na prvoj slici?Onaj crnja stvarno lici na Puff Diddy-a
Pa i jeste on. U svom Miami Mansion-u od par hiljada kvadrata, gde svi hodaju izuveni, obzirom da ima uzasno mek parket od egzoticnog drveta. Mada, po svemu sudeci, slab je na plavuse, pa se ova nije izula... a on nije pravio problem... Cudo...:cool:
perun
26-08-2007, 12:27 PM
'Sada, u mojim godinama, najva?nije mi je da sačuvam nivo. A danas je lako pokliznuti: napi?e? jednu pesmu za Jelenu Karleu?u - i gotovo", obja?njava jedan od najplodnijih muzičara na prostoru biv?e Jugoslavije.
Citat: Kornelije Bata Kovač, Nezavisne novine na internet izdanju
Cjeli clanak ovdje http://www.nezavisne.com/revija/tekst3-050320.php
Nezlazem se al? eto posto je vezano za doticnu damu i zato sto sam primjetio da je Bata opcenito dobro prihvacen na forumu.
Slazem se stobom...
Bata je bio vrhunski kompozitor, aranzer... Za mnoge ce to i ostati. Svako ima pravo na svoje misljenje, naravno. Batina "teorema" mozda za njega i ima neku tezinu. Samo izgleda da stari istu teoriju ima i za Zdravka Colica. Posto ni njemu vise ne radi pesme. Ok, valjda je sam tako odlucio!? Nisam siguran.
R.E.S.P.E.C.T.:D
RetroMan
26-08-2007, 01:32 PM
'Sada, u mojim godinama, najva?nije mi je da sa?uvam nivo.
Rano se nesto setio, ili mozda misli da su Lepa Brena i "Sitnije, Cile, sitnije", na znatno visem nivou nego Karleusa i sve njene pesme. :o
RM
Pa i jeste on. U svom Miami Mansion-u od par hiljada kvadrata, gde svi hodaju izuveni, obzirom da ima uzasno mek parket od egzoticnog drveta. Mada, po svemu sudeci, slab je na plavuse, pa se ova nije izula... a on nije pravio problem... Cudo...:cool:
Cek, ap jel ovo Karleusa pored njega????:o
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.