Log in

View Full Version : sugeriram

SumAnuT
21-08-2007, 02:36 PM
... da treba opomenuti ljude da ne koriste javne rasprave za poruke licne prirode, ukoliko nisu u kontekstu rasprave ...

Od pozivanja na cvarke, pa do emotivnih izliva ljudi koji se odavno nisu sreli ...

Postoji privatna poruka, pa ko voli nek izvoli ...

ANITA
21-08-2007, 03:48 PM
Da, to je na drugim forumovima normalna stvar - ne raditi. Puno toga mi ovdje ne provodimo, ali zato nam je gu?t.... prirodniji smo... malo se koljemo, malo se volimo... i onda - opet smo zajedno. Ustvari smo mi svi zajedno jedna vrlo čudna porodica.

Sumanut dragi, ovo je glazbeni forum, ne mo?emo mi ovdje postići ono ?to se na "normalnim" forumovima mo?e. Kao ?to niti obitelj sa glazbenicima ne mo?e biti ono ?to je obitelj bez istih (govorim iz iskustva). :banghead: :da:

Ali da... trebalo bi to smanjiti i ne prakticirati, posebno kad se radi o totalno nezanimljivim članovima.:rotfl:

Unaprijed se ispričavam na nemogućnosti da budem ozbiljna. Premalo sna utječe na koherenciju mo?danih valova, koji su eto, rezultirali problematičnim percipiranjem sa neuobičajenim humorom neshvatljivim percipiratorima oslobođenih problema gore navedenih.

"7"
21-08-2007, 08:37 PM
Da, to je na drugim forumovima normalna stvar - ne raditi. Puno toga mi ovdje ne provodimo, ali zato nam je gušt.... prirodniji smo... malo se koljemo, malo se volimo... i onda - opet smo zajedno. Ustvari smo mi svi zajedno jedna vrlo čudna porodica.

Sumanut dragi, ovo je glazbeni forum, ne možemo mi ovdje postići ono što se na "normalnim" forumovima može. Kao što niti obitelj sa glazbenicima ne može biti ono što je obitelj bez istih (govorim iz iskustva). :banghead: :da:

Ali da... trebalo bi to smanjiti i ne prakticirati, posebno kad se radi o totalno nezanimljivim članovima.:rotfl:

Unaprijed se ispričavam na nemogućnosti da budem ozbiljna. Premalo sna utječe na koherenciju moždanih valova, koji su eto, rezultirali problematičnim percipiranjem sa neuobičajenim humorom neshvatljivim percipiratorima oslobođenih problema gore navedenih.

Unatoc dapace mada premda ali, iako veoma pa i ako bome! :D

SumAnuT
22-08-2007, 09:02 PM
Ok, odsugerirao sam :)