PDA

View Full Version : Prva gotova pesma i prvo takmicenje :)

MUzzY
19-08-2007, 06:19 PM
Drustvo, moram da vam skrenem paznju na http://www.myspace.com/flertband i da vam prezentujem nasu prvu pesmu i svesno iskoristim priliku da se pohvalim uspehom na nasem prvom festivalu :) U pitanju je Panmusic festial u Pancevu. Bilo je sjajno! Organizacija je bila odlicna, zvuk, bina, atmosfera a i mi nismo bili losi :D te smo odneli 3 nagrade.

Nadam se da ce vam se pesma svideti :)

POZ!

HeatMan
19-08-2007, 06:24 PM
daj pesmu za d/l na rapidshareu ili yousenditu.. ne radi mi plejer ni jedan na spejsu, plus nemam ni zvuchnu ovde... :?

pozdrav

tom
19-08-2007, 07:07 PM
daj pesmu za d/l na rapidshareu ili yousenditu.. ne radi mi plejer ni jedan na spejsu, plus nemam ni zvuchnu ovde... :???:

Takodje...

Cestitam!

MUzzY
19-08-2007, 07:16 PM
http://www.sendspace.com/file/8qu6pg

Evo ga!

LAMPASH
19-08-2007, 07:26 PM
Jao covece,ma vidim ja sinoc da mi je neko iz pobednickog benda poznat ali me je zbunio onaj Fender umesto OLP-a:) Pa sta to bi,da nije mozda samo zbog koreografije?
Nego,gde su vam ostali clanovi,nije valjda ceo bend sastavljen od dva coveka .Cestitke na pobedi;)

MUzzY
19-08-2007, 07:30 PM
Ma tolika je frka bila da nisam stigao (tj. nisam se setio na vreme) da odem po gitaru. Uopste nismo ocekivali pobedu covece :)!!! Na kraju su mi momci pozajmili fendera cisto da ne izadjem bez instrumenta na scenu :)

tom
19-08-2007, 07:41 PM
Bas je catchy! Svidja mi se mnogo.

Samo glas da je jaci i obojeniji,uostalom ni ne smeta.
Sad se vidi da je pjesma sve!(tj.muzika)

Pricaces mi kad se vratis.

Dushan_S
20-08-2007, 02:03 AM
E? Čestitam! Ja sam svratio prvo veče jer me drugarica pozvala da je gledam i video sam vas ali nisam skapirao da si to ti sa friend-om.

HeatMan
20-08-2007, 07:58 AM
hmmm.. fina pesmica.. kao shto neko reche, mozzda bi bilo da je glas malo bolje "isproduciran".. a usput, mi na trenutke izgledash (ti si pevach, jel?) :) nesigurno.. sve u svemu, meni je ovo klasichan teenie rock koji prolazi uvek i svuda.. mozd malo vishe nama toga treba da bi shto vishe odvojili neke nove klince od domacih izbljuvotina...

sve najbolje u daljem radu!

Pozdrav

MUzzY
21-08-2007, 07:50 PM
Hvala svima! :)
Jao ljudi da ste samo bili tu kad smo sve ovo snimali :) ... pocevsi od 72 neispavana sata i pevanja u kutiji do 6l guarane itd. :)

Evo cisto malo tehnikalija oko instrumentalnog dela (posto sam ga ja radio :D) sve gitare su Amplitube2 i Revalver2, a bas je Logicov sim. IK T-Racks za neki prvi master.

Max
21-08-2007, 09:31 PM
Potrudite se dosta vise .... ubih se 3 sata da vam postproduciram pesmu za album ;)

Pozdrav