View Full Version : Podforum za tekstopisce, skladatelje, aran?ere....
ANITA
15-08-2007, 08:13 PM
Dragi članovi,
da li mislite da na ovom forumu nedostaje podforum gdje će se razgovarati o samom stvaranju glazbe? Te?i?te ovog foruma je na produkciji i manje vi?e vrtimo isto već godinama, a potpuno je nepokriven prvi dio (samo stvaranje baze za produciranje glazbe - glazbu!) i meni iskreno nedostaje kutak u kojem bi raspravljala sa drugim kompozitorima o rje?enjima kad zapnem, o strukturi pjesme, o principima pisanja tekstova, o aran?iranju, orkestriranju, instrumentaciji.... znači o samom kreativnom procesu stvaranja glazbe.
Ako sam ja jedina koja bi o tome razgovarala, nema smisla da otvorimo takav pdf, stoga javite se, ako mislite da bi takav dio foruma bio od koristi i vama! :)
Hvala
Anita
Prvo podforum za sabirnice, pa onda ostalo:rotfl:
a valja i to;)
dexyco
15-08-2007, 08:20 PM
Slazem se! :) Treba ubaciti i komponovanje i pisanje tekstova samo sto bih ja savetovao da to budu dva nova foruma u okviru nove sekcije pod imenom STVARANJE... ;) Znaci zasto podforum nekog od postojecih ili forum u okviru sekcije AUDIO, kad je u pitanju shiroka oblast kojoj treba dati prostora, proshirujte forum... :)
ANITA
15-08-2007, 08:25 PM
Slazem se! :) Treba ubaciti i komponovanje i pisanje tekstova samo sto bih ja savetovao da to budu dva nova foruma u okviru nove sekcije pod imenom STVARANJE... ;) Znaci zasto podforum nekog od postojecih ili forum u okviru sekcije AUDIO, kad je u pitanju shiroka oblast kojoj treba dati prostora, proshirujte forum... :)
Ovo nije lo? prijedlog, ali da ne klikutamo u dublje razine pdf-a dok se ne poka?e realna potreba, dovoljno je otvoriti jedan (ali vrijedan) pdf kao glavna podgrupa (kao i RAZNO, PRODUKCIJA, AUDIO SOFTWARE, u toj razini...) koji bi pokrivao sve aspekte stvaranja glazbe.
Znači i ja sam mislila isto ?to i ti - da to bude podforum ovog foruma, ne podforum nekog podforuma. :D
Rhino
15-08-2007, 08:48 PM
Da znas da ti je super ideja. We should expand our comunity:)
PODRZAVAM!
Boljeg prijedloga odavno nije bilo...
HeatMan
15-08-2007, 11:09 PM
nije loshe to za tekstopisce.. najiskrenije bih voleo to ovde videti.. :)
pozdrav
ANITA
18-08-2007, 04:54 PM
Nekako mi se čini da nas je premalo zainteresiranih...
Smrc... a ba? sam tra?ila partnere za pisanje tekstova.. znam dobre fore za izradu metafora (s Berkleeja) i pronalaska korisnih liričnih rje?enja.... mislila sam o tome i napisati pokoji tekstić.. ali za koga? :(
Tribal_kg
18-08-2007, 08:09 PM
Ja sam zainteresovan..Anita,slobodno napisi..Nece da se baci..sto bi rekao nash narod. :)
ANITA
18-08-2007, 08:32 PM
Ja sam zainteresovan..Anita,slobodno napisi..Nece da se baci..sto bi rekao nash narod. :)
Hvala ti na podr?ci.
Kad se rje?im ove demotiviranosti i manjka vremena, primam se posla. :da:
A jesi li za "poetsko partnerstvo"? Pi?e? li inače? Ako da... mogu li pročitati negdje? :)
dexyco
18-08-2007, 09:24 PM
Nekako mi se čini da nas je premalo zainteresiranih...
Odakle ti to? Sigurno ima puno ljudi ovde koji bi ucestvovali u takvim temama, a uostalom to je jos jedna od stvari koje mogu privuci nove clanove da se registruju i oni ucestvuju na takvim temama. Verovatno ima i dosta onih koji su pristalice ove ideje, a nisu nista komentarisali, uostalom, dok se ne pusti forum u rad, neces znati uopste da li ima zainteresovanih ili ne. Sto se mene tice, najbolje bi bilo pustiti forum u rad na mesec dana, pa da se onda vidi treba li ga brisati ili ne.
Anita draga,sta se femkas vise!
Napravi taj forum!
dejankuki
18-08-2007, 11:10 PM
Evo i ja dajem glas.
Mozda i ja budem od pomoci nekom ili neko meni!!!
HeatMan
19-08-2007, 05:52 AM
Hvala ti na podr?ci.
Kad se rje?im ove demotiviranosti i manjka vremena, primam se posla. :da:
A jesi li za "poetsko partnerstvo"? Pi?e? li inače? Ako da... mogu li pročitati negdje? :)
baci se shto pre.. nestrpljiv sam...
btw, www.myspace.com/lacasanostra (http://www.myspace.com/lacasanostra) .. tu na blogu imash nekoliko mojih textova.. shto proznih, shto lirike..
pozdrav
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.