View Full Version : Hughes & Kettner Tubeman lampasko pretpojacalo
Hughes & Kettner Tubeman lampasko pretpojacalo...da li je neko koristio za snimanje?
kakva su iskustva?
Rocket Roll
08-08-2007, 06:37 PM
Jeste Dušan, čekaj da se javi...
Imam Tubeman-a, nikad probao Seymour Duncan-a. Tubeman mi je ok za neke live varijante, ali ume da bude probirljiv što se tiče gitara... Nije mi lepo radio za niske štimove i nije dobro trpeo aktivne magnete. Nasuprot onome što piše na njemu, ne vidim kako bih ga upotrebio za direktno snimanje, zvuči kao fuzz tako. Ja imam stariji tubeman, a ovaj novi je drugačiji i mislim da je na harmony central-u neko pomenuo da je lošijeg kvaliteta nego stari. Pogledaj tamo ako ima i neki review za SD-a.
Dushan_S
09-08-2007, 01:14 PM
Hughes & Kettner Tubeman lampasko pretpojacalo...da li je neko koristio za snimanje?
kakva su iskustva?
Evo javljam se :)
Iskustva su - zavisi ?ta planira? sa njim. Dobro za ?ivu svirku i snimanje preko pojačala, potpuno neupotrebljivo za direct recording, eventualno mo?da sa nekim impulsima kutija ili ?ta već.
NABIM
11-10-2007, 01:49 AM
U jeee. Pa Dule je ovde bog i batina:) Kad vec sve znas da te priupitam. Imam DigiTech 2120, klinovi mi extra izlaze na razglas ali zato sa distom nisam zadovoljan. Sta cu kud cu? Kontam da uzmem roktrona nekog pa da ih povezem. e sad... Da li ga povezujem na FX loop? Tvoj stari drugar Adnan
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.