View Full Version : Rcf Monitor 5s
grada27
01-08-2007, 10:24 PM
RCF MONITOR 5S,
POWER CAPACITY 175W, 4 OHMS
Ako ih je neko slusao,mogu li ovi zvucnici da sluze kao studiski monitori?
Mislim da sam ih cak video u nekom studiu,vrlo mi je vazno dali neko ima nekih iskustva sa njima.
Poz!
Imas ti gomiilu zvucnika na trzistu koje nose u nazivu prefix monitor, ali mislim da nemaju previse veze sa studsskim radom...... RCF mi je jedna od boljih firmi za PA sisteme, u nekoj srednjoj klasi cena, verovatno je to ok stage monitor, a idealan za bashte kafica
grada27
02-08-2007, 12:29 AM
Neverujem da su za stage,posto su skoro duplo manji od npr.yamahe ns10 postoje i veci modeli mislim da imaju oznaku 8S i da su bas namenjeni za studiski rad.Zucnik,t.j.membrana je uradjena od ugljenicnih vlakana i uopste ne zvuci naivno,tako barem kazu,a ja cisto da proverim TU PRICU jer imam nameru da ga kupim ,jos nesto uz njega ide i RCF vufer ,samo je meni skup za sada.Inace celu sariju je otkupio mackie,i sada zajedno sa RCF rade monitore samo neznam pod kojom oznakom?
Poz!
Joyba
02-08-2007, 12:37 AM
ima ih moj drugar, mislim da mogu da posluze :D
slowstar
02-08-2007, 12:59 AM
Ne znam taj model konkretno, ali RCF je veoma ozbiljna firma, i da, mislim da su se ponovo odvojili od Mackie, ali nemojte uzimati taj podatak suvise ozbiljno.
Slusao njihovo malo vece ozvucenje u Torontu na Dokovima, gde sam svirao koncert, i mogu vam reci veoma ozbiljan i tacan zvuk, a mali aktivni monitori sa 12 inch + tweeter su naprosto FENOMENALNI, steta sto zaboravih koji je model...Jedan od najkvalitetnijih monitora koje sam slusao (svirao bez pojacala, slusao SAMO taj monitor)
grada27
02-08-2007, 01:03 AM
ima ih moj drugar, mislim da mogu da posluze
Na kakvom pojacalu rade?Ja imam AMERICAN AUDIO V1500 2x280w na 4oma. Upitanju su 2 mono bloka,valjda nije prejak za ove kutije?
Joyba
02-08-2007, 01:27 AM
Na kakvom pojacalu rade?Ja imam AMERICAN AUDIO V1500 2x280w na 4oma. Upitanju su 2 mono bloka,valjda nije prejak za ove kutije?
neki marantz, nisam siguran, provericu, lik nije producent koristi ih kao hi-fi, ali verujem da sa njima moze da se zavrsi neki pos`o :)
grada27
19-08-2007, 05:22 PM
ima ih moj drugar, mislim da mogu da posluze :D
Ja ih uzeo i ne da mogu da posluze, nego do sada nisam cuo iz tako malih kutija, takav brz zvucnik i jasan bas.Za kucne uslove(studije) sve preporuke.
Joyba
20-08-2007, 03:27 PM
Ja ih uzeo i ne da mogu da posluze, nego do sada nisam cuo iz tako malih kutija, takav brz zvucnik i jasan bas.Za kucne uslove(studije) sve preporuke.
cestitke :hyper:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.