View Full Version : Roisin Murphy "Overpowered"
fischek
31-07-2007, 11:58 AM
Kako vam zvuci ova pesma http://www.myspace.com/roisinmurphy ("Overpowered", ide kad se ucita myspace stranica)?
Ne razumem se preterano u produkciju, ali mi se cini da je prilicno zanimljiva stvar (analogni suvi bas i dosta efekata na glasu). Svidja mi se i ritam koji je nekako cudno sinkopiran...na granici da bude netacan :)
DaBear
31-07-2007, 01:51 PM
Kako vam zvuci ova pesma http://www.myspace.com/roisinmurphy ("Overpowered", ide kad se ucita myspace stranica)?
Ne razumem se preterano u produkciju, ali mi se cini da je prilicno zanimljiva stvar (analogni suvi bas i dosta efekata na glasu). Svidja mi se i ritam koji je nekako cudno sinkopiran...na granici da bude netacan :)
Cool je stvar....sad taj fazon (retro, electro) zari i pali ovde. Calvin Harris je u istom fazonu i jako dobro mu ide...
Za Roisin su ovoga puta doveli poznate producente da rade i pisu sanjom, da bi album bio komercijalan (jer se prosli prodao samo 6.000!!!)
Producenti su Seiji, Andy Cato (Groove Armada), Jimmy Douglass, Ill Factor, Parrot & Dean and Richard X...
fischek
31-07-2007, 02:31 PM
Cool je stvar....sad taj fazon (retro, electro) zari i pali ovde. Calvin Harris je u istom fazonu i jako dobro mu ide...
Za Roisin su ovoga puta doveli poznate producente da rade i pisu sanjom, da bi album bio komercijalan (jer se prosli prodao samo 6.000!!!)
Producenti su Seiji, Andy Cato (Groove Armada), Jimmy Douglass, Ill Factor, Parrot & Dean and Richard X...
Hvala ti na informacijama - pogledacu. Inace, procitao sam na myspace-u da dolazi i u Beograd 25. avgusta ;)
Hollywood
31-07-2007, 03:06 PM
zezas da se prosli samo tako malo prodao???!!! Jel to onaj sto je Herbert radio?
Ne verujem da e prodalo samo tako malo ili si slucajno izostavio jednu "0"?
Sasha Fishter
31-07-2007, 03:28 PM
odlicna stvar..vec sam ju cul na radiju....vidim u zagrebu su...fino..
DaBear
31-07-2007, 03:37 PM
zezas da se prosli samo tako malo prodao???!!! Jel to onaj sto je Herbert radio?
Ne verujem da e prodalo samo tako malo ili si slucajno izostavio jednu "0"?
Nisam omashio "0"..!!!
Bio je totalni promashaj!! Herbert oce malo da smara, a i ona....ali u njenoj disko kuci kazu da su je pustili da uradi takav album da bi shvatila da sledeci mora da bude komercijalniji inace mrka kapa!!!
A skoro sam citao intervju sa Herbertom....ako ga sretnem na ulici, nalupacumu shamare! Toliko je kenjao, da nije normalno....!!! Kakav triper!
A skoro sam citao intervju sa Herbertom....ako ga sretnem na ulici, nalupacumu shamare! Toliko je kenjao, da nije normalno....!!! Kakav triper!
:rotfl::mase:
Mozes li bar da nam ispricas sta te je toliko iznerviralo u tom intervju-u ?
Hollywood
31-07-2007, 04:26 PM
Pa herbert jeste malo mentol, ali pravi nenormalnu muziku. On nikada nije bio komerc i ne moze da bude komerc jer je realno skroz lud. Meni je taj prosli album vrh!
To sto nije komercijalan... jbg.
Mada me i dalje cudi da je bas tolika katastrofa, imala je i 2-3 videa na MTV i vrtela se regularno.
Brutalan album! Obavezno ga preslushati na slushalicama! :)
A ovaj novi singl je totalna komercijala..vidi se da su joj ''zapretili'' :)
Rhino
01-08-2007, 01:55 AM
Meni je album totalna banja..
Ne znam da li je komercijala ili nije a i ne zanima me,ali ja ne mogu da podnesem dve cele vezane pesme sa tog albuma...
Hollywood
17-08-2007, 02:46 AM
Ne znam da li je komercijala ili nije a i ne zanima me,ali ja ne mogu da podnesem dve cele vezane pesme sa tog albuma...
sto?
fischek
17-08-2007, 09:04 AM
GREEN BEAT
Tokom dve večeri preko 10 renomiranih svetskih zvezda pru?iće sjajan provod svim posetiocima Tuborg Green Beat-a. Prvog dana, 24. avgusta nastupiće Bookashade live, Hernan Cattaneo i James Zabiela, a 25. avgusta Roisin Murphy, nekada?nja pevačica benda MOLOKO (http://www.koncertneulaznice.com/shop_ticketline.asp?NewAction=1&HitID=569983182-0001&LangID=3&EditionID=3&KeyID={F341D711-3C94-45AC-AC81-4383E17E5898}&ActionID=0&StepID=0&EventcategoryID=5&ConcertID=482)
DADDY Z
17-08-2007, 10:21 AM
Bookashade live....to bi vredelo videti..i možda Gusgus
submaster
10-10-2007, 09:25 PM
meni se svidja headroom na ovoj traci....i prija mi sto nisu nasiljeni srednji....sto je vrlo cest slucaj u industriji...
hm trend je trend ali ovaj acid je odradjen kako treba ...autenticno skroz..
dok je recimo shakirina stvar totalni promasaj...iako je u trendu......ali svako ko poznaje elektro lako moze da cuje da l je radio neko ko zna ili je nesto sklepano..
DaBear
10-10-2007, 10:16 PM
juce citam ovde u novinama, pitali Roisin gde joj je najbolje radio festival neki i ona kaze - najbolje je bilo u Sbiji ! Ljudi su mega, i popularnost se stvarno ogleda koliko te ljudi vole, jer ona kaze, da tamo niko ne kupuje muziku.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.