PDA

View Full Version : Konverzija semplova - koji program?

acapupovac
29-07-2007, 01:00 PM
Interesuje me koji program osim CD Extract-a moze da konvertuje semplove iz jednog formata u drugi? Meni konkretno treba da se konvertuje iz Kontakt-a u Emulator X format.

alavuk
29-07-2007, 01:13 PM
Extreme Sample Converter radi lepo ... ima i onaj chicken system translator mozda bi ti on zavrsio sve ...

poz !

djivan
30-07-2007, 05:22 PM
radi ok je converter:)

Tomislav
31-07-2007, 09:26 AM
Ja sad nisam siguran, ali nekako mi se čini da se iz nki formata ne može u drugi, a možda mi se i čini :D

SHIVA
31-07-2007, 03:30 PM
mislim da ti se samo chini.

balthazaar
05-08-2007, 02:26 PM
Awave Studio je možda najbolji program za tu namjenu,,,podržava gotovo sve moguće formate....

Tomislav
05-08-2007, 02:52 PM
mislim da ti se samo chini.
Da...

Nego, pomislio sam to jer se sjećam da mi je neki konverter napisao da neću moći nki vi?e konvertirati u neki drugi format. Mo?da je bila stara verzija. Ja vječno poku?avam .gig konvertirati u nki a da bude upotrebljivo i ne uspjeva mi. Imam Overdrive (VSL) i nikako da mi sve ispadne kako spada u kontaktovom formatu. A svi znamo kako se gigastudio 3 pona?a inače.... :banghead:

djivan
08-08-2007, 03:11 PM
extReme sample ConvertoR radi extra:)

acapupovac
03-09-2007, 03:37 PM
Awave Studio je mo?da najbolji program za tu namjenu,,,podr?ava gotovo sve moguće formate....

Imas li ga ti i mozes li mi ga poslati nekako?

Danny Lou
03-09-2007, 08:46 PM
audition preko batch konvertera isto nije losa opcija...

Nedim
03-09-2007, 09:48 PM
Da...

Nego, pomislio sam to jer se sjećam da mi je neki konverter napisao da neću moći nki vi?e konvertirati u neki drugi format. Mo?da je bila stara verzija. Ja vječno poku?avam .gig konvertirati u nki a da bude upotrebljivo i ne uspjeva mi. Imam Overdrive (VSL) i nikako da mi sve ispadne kako spada u kontaktovom formatu. A svi znamo kako se gigastudio 3 pona?a inače.... :banghead:

Kontakt 2.2 slobodno i komotno sam konvertira GIG samplove u svoj format.
Naravno, trebas znati sta da radis posle toga. Convertirao sam citave libraries
od GIG u NKI direktno u samom KONTAKTu. Moze biti da je u pitanju i te
krakove i ostalo, ja na nikakve probleme nisam naisao, i KONTAKT i GIGA
LIBRARIES su mi legalne al vidim puno se puta ljudi zale i na kraju ispadne
da je problem u tome sto je SOFT krakovana verzija.
Inace uostalom AWAVE10 konvertira NKI u bilo kojem formatu, nikad nisam
program koristio jer ne postoji za moj computer al neki prijatelji su konvertirali
stvari za mene preko AWAVE i svi kazu da je jedan od najboljih.