View Full Version : ako dr. ru ima vremena
alavuk
28-07-2007, 10:33 AM
da kad stigne covek odgovara (na nedeljnom nivou) sva pravna pitanja oko muzike , tj kakva su zakonska prava koje muzicar/producent/ aranzer koje moze da "potrazuje" ,na kakve ugovore da se obrati paznja i sl.
Poz !
dr.Ru
30-07-2007, 10:44 PM
Evo da odgovorim:
posto bih zeleo da predano i detaljno odgovaram na pravna pitanja o svojini, autorskim i srodnim pravima, ugovorima, registraciji studija, porezima, i jos dosta toga sto vas muzicare zanima, mogu da se prihvatim pisanja tek za mesec dana (od septembra, za ekipu iz HR: to je onaj mesec posle kolovoza :) zaboravio sam kako kazete septembar).
Poz!
ANITA
31-07-2007, 01:54 PM
Poslije kolovoza je rujan, ali sve izvedenice iz engleskog jezika su razumljive, tako da možeš slobodno septembarirat koliko hoces. :)
...... ali sve izvedenice iz engleskog jezika su razumljive ....
Po cevanicama , nego sta !!!! :D
Pozdrav
idekius
31-07-2007, 03:26 PM
Poslije kolovoza je rujan, ali sve izvedenice iz engleskog jezika su razumljive, tako da mo?e? slobodno septembarirat koliko hoces. :)
Mali moj pametni zrnokljuc :)
ANITA
01-08-2007, 01:49 PM
Mali moj pametni zrnokljuc :)
:smajlickojijeumiljatopognuoglavudokgaidekiusdraga ponjeznimperimanavrhuglavice:
idekius
01-08-2007, 02:41 PM
:smajlickojijeumiljatopognuoglavudokgaidekiusdraga ponjeznimperimanavrhuglavice:
:rotfl::):rotfl::):rotfl::)
Mogli
10-08-2007, 12:21 AM
da kad stigne covek odgovara (na nedeljnom nivou) sva pravna pitanja oko muzike , tj kakva su zakonska prava koje muzicar/producent/ aranzer koje moze da "potrazuje" ,na kakve ugovore da se obrati paznja i sl.
Poz !
Mnogo bolja varijanta je da uradis kao sto sam ja uradio. Kad ti se pojavi konkretan problem pozoves naseg tatu Rumskog i on ti to sve resi i sve ti lepo objasni. Evo kako to u praksi izgleda -
diviner
10-08-2007, 08:56 AM
I jos da nadjemo neku vezu u policiji i da osnivamo klan :mrgreen: .
Harry
06-06-2008, 12:53 PM
:(
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.