Log in

View Full Version : Pet Shop Boys?

Napoleon
17-07-2007, 09:08 PM
Sta mislite o ovim 'momcima'?Ja mislim da su old school pop za udzbenike.Zasto?Vrlo otkacene muzicke ideje,kvalitetni tekstovi...Moji omiljeni album:Alternative.:)Ni ovaj zadnji a u produkciji Trevora Horna nije za bacanje.

roginator
18-07-2007, 10:48 AM
DOBRI SU DOBRI

Imam njihovih cca 15 maxi singlova 12" i sve albume...pa i one za koje ni oni neznaju (sala)

oduvjek imaju dobar sound i produkciju...
no sve to mogu zahvalit BOBBY ORLAND-U koji je postavio temelje njihovog sounda i prepoznatljivosti...
MARCATTO STRINGS i SPA VOICES iz Emulatora II su njihov trademark skoro na svim plocama, a sto se tice tekstova..neki su ok ali neki su pre GEYISH sto mi se i ne svidja...

mada sve u svemu oni glazbu rade odlicno 5/5

lesha
18-07-2007, 11:05 AM
bili su vrlo popularni u svoje vreme, od njihovih stvari bih izdvojio
paninaro (italian remix), it's a sin, west end girls, always on my mind, what have i done to deserve this, itd..

definitivno imaju prepoznatljv stil, njihovu noviju produkciju nisam pratio, sto kaze rogina, stvari su im malo geyish :D

roginator
18-07-2007, 12:48 PM
Mislim da su jos uvijek jako popularni samo ih mi vise ne slusamo:D :D :D

sRce
18-07-2007, 04:25 PM
bili su vrlo popularni u svoje vreme, od njihovih stvari bih izdvojio
paninaro (italian remix), it's a sin, west end girls, always on my mind, what have i done to deserve this, itd..

definitivno imaju prepoznatljv stil, njihovu noviju produkciju nisam pratio, sto kaze rogina, stvari su im malo geyish :D

:o :o :o
Ovo sam i ja hteo da napisem majke mi .... pa reko aj da procitam sta ste pisali....:rotfl:

Sasha Fishter
18-07-2007, 07:09 PM
Genijalci kaj drugo reci

sRce
21-07-2007, 05:11 AM
Nocas pogledao Pet Shop Boys - Cubism Concert - Mexico City 14.Nov 2006

p.s. Zvuci... i izgleda !!!:cool:

alavuk
31-07-2007, 04:35 PM
pa oboje su u vezi ne znam koliko dugo tj od koliko postoji grupa ... opste poznato ... niti me cudi ... ne znam koju bih odvojio kao vrh , mozda west end girls zbog one po meni savrsene basslinije (zbog boje i nacin sviranja) ... svejedno ocekujem tj nadam se da ce jednog dana da se vrate u taj trip iz 80-ih ... kako vam se cini onaj rmx koji je probio blur za boys and girls ??? nikad ne bih rekao da su to oni rmx-ovali ... btw hvala boby orlandy sto ih je otkrio i podrzavao ... ps jel ima neko dobar ali dobar rip one more chance koja je radjena sa bobby orlandom ?