View Full Version : Ajd Sad Problem Ovoooooliki
Ljudi imam problem tezak....Kada otvorim projekat koji sam radio u Nuendu, krene da ucitava plugin-ove itd i kad dodje do Battery 3-ojke muci se par sekundi i izadje mi plavi ekran i komp mi se resetuje...Probao sam reinstaliranjem baterije ali nista se ne desava, opet se resetuje...HELP!:banghead:
milos
09-07-2007, 11:03 PM
Ne znam koju verziju Battery 3 imas ali zadnja ti je 3.02 :)
Ne znam koju verziju Battery 3 imas ali zadnja ti je 3.02 :)
Mislis da moze da dodje do problema zbog verzije?U svakom slucaju hvala:)I'll try!
SumAnuT
09-07-2007, 11:18 PM
Click Start > Control Panel (category view mode) > Performance and Maintenance > System > Advance tab > Settings button in Startup and Recovery section. Uncheck the box next to Automatically restart in the System Failure section. Click ok.
Resetuj se, a zatim uradi sve kao sto si radio, i kada ti izadje BSOD (plavi ekran), onda se komp nece resetovati vec ces moci da procitas koju gresku prijavljuje pa nam napisi ovde ...
dejankuki
09-07-2007, 11:20 PM
Deinstaliraj batery i pokreni nuendo ako ti se i tad pojavi BSOD onda mozda i nije batery, mozda je drajver za karticu ili nesto trece.
pedja parovic
09-07-2007, 11:25 PM
koliko RAM-a imas?
Deinstaliraj batery i pokreni nuendo ako ti se i tad pojavi BSOD onda mozda i nije batery, mozda je drajver za karticu ili nesto trece.
To sam vec probao i Battery je kriv:)
Imam giga ram-a!
Ova je greska:
STOP: 0X0000008E (0XC0000005, 0XECE9A703, 0XB82EFC70, 0X00000000)
windrvNT.sys - Address ECE9A703 base at ECE99000, datestamp 4097405C
alavuk
09-07-2007, 11:39 PM
puko ti je registry sto za battery 3 i nije nesto novo
puko ti je registry sto za battery 3 i nije nesto novo
Alavuce, sta da radim brate?
SumAnuT
10-07-2007, 01:25 AM
Taj proces je zaduzen za windows file protection.
Probaj prvo da disejblujes WFP u registryju:
Disabling Windows File Protection
You may disable WFP by setting the value SFCDisable (REG_DWORD) in HKEY_LOCAL_MACHINE\ SOFTWARE\ Microsoft\ Windows NT\ CurrentVersion\ Winlogon. By default, SFCDisable is set to 0, which means WFP is active. Setting SFCDisable to 1 will disable WFP. Setting SFCDisable to 2 will disable WFP for the next system restart only (without a prompt to re-enable).
Important: You must have a kernel debugger attached to the system via null modem cable (for example:I386kd.exe or Windbg.exe) to use SFCDisable = 1 or SFCDisable = 2.
After WFP is disabled using the SFCDisable = 1 setting, the following message will appear after logon:
Warning! Windows File Protection is not active on this system. Would you like to enable Windows File Protection now? This will enable Windows File Protection until the next system restart. <Yes> <No>.
Clicking Yes will reactivate WFP until the next system restart. This message will appear at every successful logon until SFCDisable is set to 0.
alavuk
11-07-2007, 05:18 PM
samo coveku objasni da mora da udje u regedit :]]]]
Ja sam imao slican problem sa Real Guitar-om, i kada sam ga deinstalirao problem je ostao jer je projekat bio ostecen. Resio sam problem tako sto sam ucitao poslednji napravljen .bak fajl (bekap fajl koji pravi sam Cubase, verovatno i Nuendo) iz direktorijuma gde je i projekat, i onda ga normalno snimio preko poludelog projekta.
Ne znam da li imas isti problem ali ne kosta te da probas.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.