View Full Version : Sergej Cetkovic - Novi singl
Mitjovan
27-06-2007, 07:14 PM
Objavio covek novi singl, stvar se zove "Kad bi htjela ti"
LInk:
pravilnik o pirateriji (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7939)
Dobra je pesma, primecuje se da se udaljio malo od onog zvuka koji su u poslednje vreme krenuli da gaje mnogi (Bojan Marović, Saša Kovačević i x drugih likova), zvuči mi sve ovo mnogo ozbiljnije + ziv bubanj, što je pohvalno!:D
Kakvi su vaši utisci?
Vrhunski uradjeno ......
Jedan od boljih singlova ovog zanra koji sam cuo ..... sve pohvale
Pozdrav
STUDIOTON
27-06-2007, 08:05 PM
Vrh
HeatMan
28-06-2007, 03:03 PM
el mozze linak na pm? :)
Tribal_kg
28-06-2007, 10:50 PM
Fenomenalno..
Kad sam slusao u pozadini nije mi zvucalo nista posebno..Cak ni tekst nisam razumeo..
Veceras sam slusao u svom radnom prostoru,pustio,opustio se(sto nisam odavno radio dok slusam muziku) i svidelo mi se..Extra je..Tekst je odlican..Veoma nekarakteristican za nase prostore.
Jedino mi se ne svidja onaj instrumenti na pocetku..Dve tri note sto svira pored onog el.piano-a..Deluje mi nekako jeftino i lose.. :)
Zanimljiv mi je i aranzman...
HeatMan
29-06-2007, 01:33 AM
skroz je dobra pesma.. refren je stvarno navlaka.. ali ne svidja mi se jedna stvar.. dve ustvari.. :)
onaj ochigledni drugi take u glavnom vokalu (prva strofa)
i melodija pre refrena.. nekako mi je jednostavna i nezanimljiva.. jbg.. ostatak, svaka chas'...
edit: da se pojasnim.. da me ne bi napali bzvz.. osnovni akordi su skroz kul.. ali ono "dizanje" i obrt na "odustao/posustao".. ne mi se 'dja.. zaglupljuje.. :)
STUDIOTON
29-06-2007, 10:19 AM
A kako se zove pesma?
"Kad bi htjela ti"
Najozbiljnija njegova pesma do sad... alal vera svaka cast. Sve je na mestu... e lazem, dobos mi malo potone u refrenu :mrgreen:
Mitjovan
29-06-2007, 02:09 PM
Meni je super kad vidim da se neko trudi i da napreduje i da se razvija!
To se definitivno vidi u ovoj Sergejevoj pesmi!
Inace, meni bubanj vrhunski zvuci, kao uostalom i sve! Lepo bi bilo kada bi se neko ko ima neke insajd informacije javio da nas uputi kad ce novi album i tako to..:D
Pesma ko pesma mi je diskutabilna,prvenstveno reci,a aranzman i produkcija su mi fantasticni...
nenad
30-06-2007, 12:18 PM
ajd' bacite na PM gde da "nadjem" pesmu ?
Jel zna neko koji je klavir u pitanju?
Dule A
01-07-2007, 12:20 PM
High Quality Piano prosirenje za IK Multimedia Sample Tank XL... ako si mislio na akusticni klavir .... EP je DX7 glacy EP leyerovan sa Roland MKS EP i kasnije nekim warm padom
Mitjovan
01-07-2007, 01:15 PM
Pa super zvuci!:) A ko je radio aranzman i sl, posto vidim da si upucen?
High Quality Piano prosirenje za IK Multimedia Sample Tank XL... ako si mislio na akusticni klavir .... EP je DX7 glacy EP leyerovan sa Roland MKS EP i kasnije nekim warm padom
thnx!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.