Log in

View Full Version : what you think

nenad
03-06-2007, 06:33 PM
evo jedne pesme ...........

http://fileho.com/download/ebe34b671331/what-you-think.Mp3.html

Voleo bi cuti vase komentare.
Sve je radjeno ITB a moj "mastering" je radjen upravo metodom o kojoj je bilo reci pre 10-tak dana, dakle SEPARACIJA bato !!! ( pa je zato bass otis'o u p.m.):confused:

nenad
06-06-2007, 11:07 AM
cuo li je neko ovo ? bacite neki komentar, sta bi po vama produkcijski trebalo da se promeni da je pripremim za cd. dajte komentare :(

stigma
06-06-2007, 11:58 AM
9 kbs brzina downloada, mozda se ljudima neda cekat:).
Okaci na box.net

Tribal_kg
06-06-2007, 01:24 PM
9 kbs brzina downloada, mozda se ljudima neda cekat:).
Okaci na box.net

Meni je fileho uvek radio bez problema...

DaBear
06-06-2007, 02:56 PM
Meni je fileho uvek radio bez problema...

alo...www.yousendit.com

samo se registrujes, do 100MB fajlovi za dzabe, koliko hoces komada, imas 1GB fore...!! 7 dana stoji kod njih i moze da se skine 100 puta..!!

za skidanje se ne ceka 30, 50, 100 sekundi , netreba nista, samo kliknes na link!

Tribal_kg
06-06-2007, 03:41 PM
alo...www.yousendit.com (http://www.yousendit.com)

samo se registrujes, do 100MB fajlovi za dzabe, koliko hoces komada, imas 1GB fore...!! 7 dana stoji kod njih i moze da se skine 100 puta..!!

za skidanje se ne ceka 30, 50, 100 sekundi , netreba nista, samo kliknes na link!

Aj da ne gusimo temu ali kad smo vec tu..Ja koristim yousend za upload ali skinuo sam gomilu filmova sa fileho-a i nikada nije bilo problema.Velicina fajla je ja mislim neogranicena jer sam skidao fajlove i vece od 1 GB.Sacekacu i 10 min ako treba ali bar ne dele fajl na 10 delova :)

Poz

nenad
06-06-2007, 10:43 PM
cek, cek ...... jel' je neko skinuo pesmu i poslusao ! Aj probacu da je okacim na drugo mesto !

lesha
07-06-2007, 03:57 PM
jesam ja, i cini se da si koristio standardan midi set... daj molim te nadji neke bolje farbe..

nenad
08-06-2007, 02:28 PM
jesam ja, i cini se da si koristio standardan midi set... daj molim te nadji neke bolje farbe..

Gitare su odsvirane u GTR-u, bubanj je kombinacija BFD-a i AKAI Living drums i to sve ptrefarbano sa raznoraznim zezalicama. Bass je isto odradjen u kontaktu a mama je washburn, sempl basa, i sve to odcukano na kontroleru. Sto se tice ostalih zezalica, znaci sve je uradjeno u hypers 2 bez da se ista menja. I pravo da ti kazem to sam birao onako iz preseta, pa sta dobro zazivi u pesmi tog trenutka to ostavljam, trudim se da sto manje vremena biram, jer kad biram desi se da se zagubim pa probam malo da menjam i sto vise menjam udaljavam se od pesme, pocunju da mi budu bitni neki glupavi detalji koji uopste ne nose pesmu. U principu u pravu si, duvacki orkestar je uradjen po default-u iz HS2 i mozda, u stvari sigurno moze bolje i potrudicu se da malo izmenim te "boje", da ne budu bash straight !
u svakom slucaju HVALA sto si nasao vremena da poslusas pesmu i das svoj komentar ! Meni puno znaci !
jos jednom HVALA !

diviner
08-06-2007, 02:56 PM
Dizite pjesme na nas server...Na share serverima ce vam pjesme biti obrisane kroz veoma kratko vrijeme...

Imate uput u ovoj sekciji (Promocije radova)...

cAAc
08-06-2007, 03:13 PM
Dizite pjesme na nas server...Na share serverima ce vam pjesme biti obrisane kroz veoma kratko vrijeme...

Imate uput u ovoj sekciji (Promocije radova)...

Ja to probao pre jedno desetak ili vishe dana i taman kad dodje do kraja javi neku gresku i nista od uploada .

sgracanin
08-06-2007, 03:38 PM
"File has been deleted because of abuse"...

WTF?

labrys
11-06-2007, 01:16 PM
... ?!?