View Full Version : G+Shame feat. Tamara Dinka - Midnight Express
alavuk
31-05-2007, 06:16 PM
konacno spot posle duzeg vremena (montiranja)
http://www.youtube.com/watch?v=zjuVUTytelY
ili download
http://www.sendspace.com/file/2ax3e9
DaBear
01-06-2007, 07:15 AM
Cool video....ali pesma je malo monotona.
Pa cak i ako je to minimalni elektro...malo je sve isto.
mislim , to ja kazem...a ja uglavnom nemam pojma...
pozz
alavuk
01-06-2007, 10:28 AM
:D , jes' ali malo :D, iako je napravljen 03:30 edit , reziser se pravdao da je taj edit zbudzen !?!!?!? ne bitno posle 9 meseci cekanja ...
DaBear
01-06-2007, 10:41 AM
:D , jes' ali malo :D, iako je napravljen 03:30 edit , reziser se pravdao da je taj edit zbudzen !?!!?!? ne bitno posle 9 meseci cekanja ...
cela pesma je ko jedna ravna linija...nista se ne desava!
alavuk
01-06-2007, 11:17 AM
gdes slusao ? kuci ili u studiju ??? slazem se kad je slusam kuci ili u nekom studio da je ravna ali je druga prica u klubu
DaBear
01-06-2007, 12:19 PM
sve sto pustis na 2000W zazvuci mocno...ali posle minut , dva..sta dalje.
Mudo je da imas miks koji ce Dj da vrti duze od jednog minuta, bez necije akapele odozgo...ovako vec posle minut ide druga pesma... a toliko je bazicno da ce da se zameni za neko DJ-TOOL track....znas na sta mislim!
SumAnuT
01-06-2007, 01:42 PM
Meni se ne svidja izbor zvukova al to je takav stil valjda?
Za "ravnost" bih se slozio sa dabrom, al' kad ne cenis njegov sud, sta onda ja da ti pricam :)
dragan
01-06-2007, 05:35 PM
meni se dopadaju zvukovi i video, ne svidja mi se vokal. Mislim da bi malo dinamike na tom polju mnogo doprinelo razbijanju monotonije koju su DaBear i Sumanut pomenuli.
Super mi je sto cujem ko te inspirise. Voleo bih da cujem verziju na srpskom.
alavuk
01-06-2007, 09:10 PM
sve sto pustis na 2000W zazvuci mocno...ali posle minut , dva..sta dalje.
Mudo je da imas miks koji ce Dj da vrti duze od jednog minuta, bez necije akapele odozgo...ovako vec posle minut ide druga pesma... a toliko je bazicno da ce da se zameni za neko DJ-TOOL track....znas na sta mislim!
e pa druze zato smo mi live act a ne jos 2 dj-a na sceni uvek se to promeni sto sa dodacima sto sa opremom ... hoces da ti dam partove da nam (G+Shame) zvucno objasnis kako bi to zvucalo u tvojoj zamisli ? mislim da bi to nama bilo zanimljivo , ne zbog nekog dokazivanja ... inace svima prvi macici se u vodu bacaju iako je album sa pun rupa , dosta ok je prihvacen kod publike , radi se na tome da se to sad konacno napumpa sa svim i svacim (tj predje u neku muziku iz te neke elektro minimalije)
SumAnuT
02-06-2007, 12:14 AM
Ma bre, ajde da ste odradili neki elektro sa Cecom, pa da covek kaze i nekako, ali ova Luletova rodica i nije bas atraktivna :p
alavuk
02-06-2007, 09:40 AM
lule bas i nije toliko aktivan u produkciji :] btw tamara ima svoj bend ilegalne emocije pa pocuj to :]
DaBear
02-06-2007, 12:42 PM
hoces da ti dam partove da nam (G+Shame) zvucno objasnis kako bi to zvucalo u tvojoj zamisli ? mislim da bi to nama bilo zanimljivo , ne zbog nekog dokazivanja ... inace svima prvi macici se u vodu bacaju iako je album sa pun rupa , dosta ok je prihvacen kod publike , radi se na tome da se to sad konacno napumpa sa svim i svacim (tj predje u neku muziku iz te neke elektro minimalije)
[/quote]
moze....narezi sve na CD, neka sve trake krecu od pocetka...wav, aiff, sta bilo.
A bas ste mrmoti, bili ste u Londonu pre nedelju-dve...sto niste doneli / svratili!!
poslacu ti adresu na PM
alavuk
03-06-2007, 10:58 AM
bio ovaj sa zenom , ja zapalio u skotsku :D , dolazim opet na leto jesen tamo ...
Sasha Fishter
13-06-2007, 04:09 PM
Super je spot i stvar...;)
Rhino
13-06-2007, 04:26 PM
I ja se slazem sa dabear-om da je aranzman monotono orijentisan, video je potpuno dobar....
Ma, sve u svemu podrzavam 100% Samo napred, oba palca gore!
Itekako obecavate, osjecam da samo moze da bude bolje.;)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.