View Full Version : Festival Budva 2007
SPISAK UČESNIKA MUSIC FESTIVAL BUDVA 2007
http://www.musicfestivalbudva.com/d_pics/1180097426.jpg1.VERICA PANDILOVSKA (Makedonija)
2.BETTY BOOP (Srbija)
3.DEJAN CUKIĆ (Srbija)
4.NONE NEDELKOVSKA (Makedonija)
5.AMEL ĆURIĆ (Bosna i Hercegovina)
6.QUADRO BAND (Srbija)
7.SONJA KOCIĆ (Srbija)
8.TINKA MILINOVIĆ (Bosna i Hercegovina)
9.KSENIJA KULJAČA (Srbija)
10.MEGAMIX BAND (Srbija)
11.NEBOJ?A RACKOVIĆ (Srbija)
12.IGOR TERZIJA (Srbija)
13. IGOR VUKOJEVIĆ (Bosna i Hercegovina)
14.DRAGICA RADOSAVLJEVIĆ (Srbija)
15.KAJA (Srbija)
16.STEFAN FILIPOVIĆ(Crna Gora)
17.FEMINEM (Hrvatska)
18.MAJA NIKOLIĆ(Srbija)
19.NARCIS VUČINA (Bosna i Hercegovina)
20.MARKO VUKČEVIĆ (Crna Gora)
21.NO NAME (Crna Gora)
22.SLAVKO MILOVANOVIĆ (Crna Gora)
23.BATO VUJO?EVIĆ (Crna Gora)
24.CREATIVE BAND (Srbija)
25.MILAN RAĐEN (Srbija)
26.MIRA ALEKSIĆ (Srbija)
27.MAR? N ?B (Srbija)
28.IVANA ĆOSIĆ (Srbija)
29.SAMIR RAMOVIĆ (Crna Gora)
30.TROPICO BAND (Srbija)
31.AKUSTIČNA SOBA (Srbija)
32.SA?A BABIĆ (Srbija)
33.IVO GAMULIN ĐANI (Hrvatska)
34.NATA?A KOJIĆ(Srbija)
35.DUO -DAČEVIĆ
36.EUROSONG BACK vokali (Srbija)
37.DEJAN KRSTOVIĆ (Bosna i Hercegovina)
38.ELEKTRA (Srbija)
39.SANDI CENOV (Hrvatska)
40.MAJA MIROVIĆ (Srbija)
41.?AN MARIE LALIĆ I MIMA CULINA (Hrvatska)
42.ELENA PETREVSKA (Makedonija)
43.ROCK SATELLITE (Slovenija)
44.MILENA MILIĆ (Bosna i Hercegovina)
Cestitke Oggy ju i njegovim klinkama na plasmanu ......
Ako ima jos neko sa foruma , neka se prijavi ;)
Pozdrav
lesha
28-05-2007, 08:15 AM
samo napred oggy :)
zokia
28-05-2007, 10:14 AM
sviram gitaru u grupi Mar'n'B.. redni broj 27..
Pozdrav svima.. :)
Mogli
28-05-2007, 12:01 PM
samo napred oggy :)
I ja se pridruzujem cestitkama! Klinke su super!;)
36.EUROSONG BACK vokali (Srbija)
???
STUDIOTON
28-05-2007, 03:36 PM
Cestitke Oggyju a i tebi max .. nemoj da si skroman :)
diviner
28-05-2007, 03:38 PM
Sretno ljudi ! :)
milanCHE
28-05-2007, 05:02 PM
oggy,drzim ti klinke za fige....pardon,fige za klinke!Ja ,iskreno, nisam ni iznenadjen.znam koliko covek voli rad sa talentovanom decom zenskog pola na granici punoletstva,i to na kraju mora da urodi nekom plodom
Oggy-pozdrav i sretno(sad sam stvarno ozbiljan)
@max
odgovor na thread-u o V.B.festivalu je vise nego tacan!a za nagrade cemo se javiti Ivanu,on je u neku ruku domacin,znaci tvoja je produkcija,moj text,a muzika...ubacimo neki loop od groove-a da gruva,i opusteno.imamo sanse da utrcimo u konkurenciju sa Slavicom,Dajanom,Bojanom....e onda smo vec na svom terenu...
nadam se da si skock'o machinu.
pozdrav
SPISAK UČESNIKA MUSIC FESTIVAL BUDVA 2007
http://www.musicfestivalbudva.com/d_pics/1180097426.jpg
:bend: Pozitivno sam iznendjen informacijom da su se
"ROCK SATELLITE" prijavili na Budvanski festival i nadam se da ce uci u finale.
Ja sam cesto boravio na godisnjem odmoru u Istri gdje sam na raznim terasama sretao i tako upoznao izvodjace i pjevaca:mic: grupe
ROCK SATELLITE.
Posebnu paznju su mi privukle pjesme koje su jednostavno ulazile u usi kao da bi ih nekada cuo. Strasno su me asocirali na Crvenu Jabuku Plavi Orkestar i slicne grupe koje sam srecao na prostorima bivse YU.
Decki pjevaju u nama popularnom Srbskohrvatskom jeziku, iako zive u Slovenji.
Pohvale vredan potez, da se na ovakav nacin predstave sirem Avditoriju.
Neznam sta su spremili za festival? ali koliko ih ja poznajem nce vas razocarat
Za njihov aktualni video spot mozete glasati na:
http://www.cmc.com.hr/ (http://www.cmc.com.hr/)
Videospot Nova generacija grupe " ROCK SATELLITE "
http://www.youtube.com/watch?v=DEp6iyiWCO8
emiTProduction
Team
izvinjavam se na ovom zakasnelom odgovoru. obaveze, put, bolest, grom u ap(kucam sa mobilnog)... zaista mislim da je suvise rano za cestitke jer se jos uvek nije desilo nista osim selekcije od 40 i kusur pesama... (nastavak)
Mojim devojkama i meni je dovoljno to sto verujemo da imamo lepu pesmu,sto znamo da smo dali sve od sebe i sto ce to neko imati prilike da cuje.trudimo se,drzimo probe pod temperaturama jer smo svi bolesni i nadamo se da cemo ozdraviti do 20 i nekog :)
sto se samog takmicenja tice,nemamo nikakvih ocekivanja.koliko vidim,ima tu i mnogo vecih imena i mnogo boljih pevaca, ali to ionako nije nasa prica.mi hvatamo na buku i bezobrazluk :) mada je pesma koja ce ici cak pomalo atipicna za grupu beti bup. poz
LACKY
05-06-2007, 02:52 AM
mnogo vecih imena i mnogo boljih pevaca
Dali je ovo sala ili anegdota?
STUDIOTON
05-06-2007, 06:09 AM
Dali je ovo sala ili anegdota?
aforizam :)
Pa meni se tako nekako ucinilo dok sam citao spisak... :) sala, skec i aforizam je kad neko dekiju kaze da sam alergican na ribu u momentu kada se ovaj sprema da kupi soma, ne bi li me ugostio... :)
idekius
05-06-2007, 12:58 PM
E tog soma ima da licno upeca! :evil::evil::evil: :mrgreen:
Za rodjendan cu da mu kupim drveni camac, bucku i sheshir od slame :evil:
Dobro... priznajem da je dobar stos i cenim i postujem umetnicki odradjen zajeb... sa stilom... :skeptik: ALI!!! OSVETA CE BITI STRASHNA!!! :twisted::)
STUDIOTON
05-06-2007, 01:40 PM
:rotfl:
:vitez:
idekius
05-06-2007, 10:37 PM
:rotfl:
:vitez:
Samo se ti podlo smej... za kaznu necemo da te vodimo sa nama! Ostali smo bez soma, a ti ces bez skitanja sa nama, a pitaj Oggy-ja kako se proveo...
Posto sam primetio da po celu noc slusa obicnu ljubavnu pesmu, obicnu ljubavnu stvar, sto kraja nema, a ni pocetka, vodio sam ga da vidi jednu tetu kojoj je suknja iznad kolena, kosa joj je crvena... ahhhaaa... , kojoj ne treba Brazil, Kina i Kolumbija, samba, rumba cha, cha, cha, vec nase plemenito drustvo..., a posto neki to vole vruce, Oggy-ja je maznula temperatura, pa je imao lose dane, bio sam, pio i lutao po krchmama ... Na kraju smo zakljucili da je vreme da se rastajemo, a da prvom prilikom tebe nagazimo negde oko 10 sati, uveche, ulicom koju los glas prati, pa da te posaljemo tamo gde stize svetlost nebeska, gde stize ljubav Bozija :twisted::p:mrgreen:
Pomislice ljudi svasta.... :D
DrumstickBass
24-06-2007, 01:47 PM
Oggy simpaticna pjesma. Tonac sam na radiju i bas preslusavam cd sa budve i prckam po rumskom. Nemam bas dobro slusanje u ovoj reziji al mi se
zvuk cini jako lijepim. Svidja mi se sto nije ,suze lijem za tobom, girls band. :rolleyes:
Oggy simpaticna pjesma. Tonac sam na radiju i bas preslusavam cd sa budve i prckam po rumskom. Nemam bas dobro slusanje u ovoj reziji al mi se
zvuk cini jako lijepim. Svidja mi se sto nije ,suze lijem za tobom, girls band. :rolleyes:
HA!
Evo, ja do pre 2 sata, bio u Tivtu, stignem kuci i vidim da me hvale odatle... Opet ce da ispadne da potezem neke veze... :D
Hvala na komplimentima. Zaista smo "poginuli" svi u toj pesmi i to ocigledno ljudi primecuju. Zanimljivo je da pesma i jeste balada, cak i da nosi tugu u sebi, ali da (sad vec sam sebe hvalim) nije ljigava, barem se meni tako cini, a i onima cije sam utiske cuo (bilo ih je zaista mnogo, pa otuda i smelost da tako nesto izjavim sam za sebe).
Trudimo se, radimo, ne muce nas takmicenja, mesta na istim i slicne fore, vec samo lovimo "trenutke" i uzivamo u njima.
Hvala jos jednom
Pozdrav! ;)
DrumstickBass
27-06-2007, 11:59 AM
Plasman je za sminkere i homoosexualce, a svirka za prave jebace i znalce. :) Sledeci put kad budes u zoni javi se ako ti bude nesto trebalo (ne u vezi plasmana, tu ne mogu nista :D) a i da se upoznamo live i neko pivo popijemo. Pozdrav
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?p=159689#post159689
Evo ti link na moju verziju pesme, ono sa CD-a nije ono sto je izaslo iz mog studija.
STUDIOTON
27-06-2007, 05:42 PM
ono sa CD-a nije ono sto je izaslo iz mog studija.
Ognjene sta to tamo rade .. to meni uvek rade .. na izdatim izdanjima festivala nije to ono sto sam ja predao?
"poboljsavaju" snimke bez znanja vlasnika istih...
Tiki the Boyler
27-06-2007, 06:29 PM
Trebali ste vi čuti "poboljšavanje" koje su radili prije dvije godine na BL festivalu zabavne muzike.
Sve pjesme slali Net-om na mastering u .mp3 128!
Niko na zvaničnom CD-u nema ništa iznad 15 kila!
Sem pjesama Tihomira Preradovića, koji je bio producent festivala!
Sve su to majmuni!
Tiki the Boyler
27-06-2007, 06:55 PM
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?p=159689#post159689
Evo ti link na moju verziju pesme, ono sa CD-a nije ono sto je izaslo iz mog studija.
Vrtim je već deseti put!
(u početku su me iritirali LaLaLa NaNaNa backovi, ali mi se sad sviđa kako blesavo liježu u cijelu pjesmu)
Dal' je do pjesme il' što super izlazi na zvučnike iz laptopa (za razliku od mnogih stvari koje pokušam slušati) - neam pojma!
;)
Jel' OK slati link dalje?
(u početku su me iritirali LaLaLa NaNaNa backovi, ali mi se sad sviđa kako blesavo lije?u u cijelu pjesmu)
To "nanana" je ostalo iz perioda dok nisam imao ceo text, pa smo pevali uz akustaru. Prvo sam se protivio da ostane u snimku i na kraju sam ukapirao da je to deo pesme, pa je tako i ostalo.
Dal' je do pjesme il' ?to super izlazi na zvučnike iz laptopa (za razliku od mnogih stvari koje poku?am slu?ati) - neam pojma!
Bavim se ja malo time... :) To mi je ujedno bio i jedan od argumenata zasto nije trebalo "popravljati" snimak, jer snimak nije slucajno takav kakav jeste.
Jel' OK slati link dalje?
Pa vec sam pronasao par ripova na netu i to onih "popravljenih", tako da je "salji dalje" varijanta ovog linka bolja nego da ide ona verzija. Licno, nemam nista protiv. Ionako nemam nista od prodaje CD-a Budvanskog festivala , a tesko i da ce se prodavati... :)
Vrtim je već deseti put!
'Ladno sam prevideo kompliment!!! I to jako velik...
Odvikao sam se vec od toga da ljudi kazu nesto lepo o nekome, pa i kada se to desi, ne primetim na vreme.
Odgovorio ja, otisao na veceru i posle jedno 5 minuta, prodje mi kroz glavu tvoja prva recenica!!! Sad sam morao da se vratim i da ispravim previd.
HVALA!!! :)
To "nanana" je ostalo iz perioda dok nisam imao ceo text, pa smo pevali uz akustaru. Prvo sam se protivio da ostane u snimku i na kraju sam ukapirao da je to deo pesme, pa je tako i ostalo.
Taj deo onanije je divan;) :D
a sad ozbiljno, pesma je skroz super, devojke takodje, i bice sve bolje siguran sam... podrzavam potpuno:mase:
I jedno pitanje: jel' sviraju one ili... ne mislim u studiju nego inace?
Pozz
Sviraju, naravno.
Nina i Tina su zavrsile nize muzicke za klavir i sviraju ga jedno 17 puta bolje od mene (poklonjena dvojka u 4. srednje muzicke...) :D
Uprkos tome, na snimcima sam jos uvek sve ja, ali intenzivno radim na tome da ih naucim da im ja cak i ne trebam. Dosta dobro se snalaze u Nuendu, redovno im uvaljujem da me snimaju i jako brzo napreduju. Trenutno jos uvek nemam vremena i taj luxuz da insistiram na tome da na snimcima sviraju one, ali uskoro ce biti i toga. Sve otpevano na snimcima su one i pomalo mene u pratecim, ali tek toliko da popunim dole. Pesme vezbamo zajedno, ali kad dodje do usnimavanja, to sviram ja, ali kako rekoh, iz cisto prakticnih razloga.
in the dark
28-07-2007, 09:14 AM
Sviraju, naravno.
Nina i Tina su zavrsile nize muzicke za klavir i sviraju ga jedno 17 puta bolje od mene (poklonjena dvojka u 4. srednje muzicke...) :D
Uprkos tome, na snimcima sam jos uvek sve ja, ali intenzivno radim na tome da ih naucim da im ja cak i ne trebam. Dosta dobro se snalaze u Nuendu, redovno im uvaljujem da me snimaju i jako brzo napreduju. Trenutno jos uvek nemam vremena i taj luxuz da insistiram na tome da na snimcima sviraju one, ali uskoro ce biti i toga. Sve otpevano na snimcima su one i pomalo mene u pratecim, ali tek toliko da popunim dole. Pesme vezbamo zajedno, ali kad dodje do usnimavanja, to sviram ja, ali kako rekoh, iz cisto prakticnih razloga.
hej!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.