Log in

View Full Version : Festival Vrnjacka Banja 2007

STUDIOTON
25-05-2007, 12:05 PM
Ucesnici .. 8-9 jun

http://www.legatprodukcija.com/ucesnici.htm

milanCHE
25-05-2007, 12:45 PM
Lepo,lepo.Dajana,Slavica,Dunja,....Rezervisi za Max-a,Ogy-ja i moju malenkost smestaj,3 mesta,moze i u gluvoj sobi kod tebe,taman da overimo studio...red je.
pozdrav!

OFF
25-05-2007, 12:51 PM
al' 'Molitva' uradi posao Maretu i Graicu..........

milanCHE
25-05-2007, 01:12 PM
joooj,prijatelju,uzeo si mi misao iz glave....definitivno moram u Banju da na'vatam neku pevaljku da joj uradim nesto,makar i tekst...imam ih na kilo-... "dojdi Mile kad se smrkne,'oce da se crkne" ili "sreco moja,vodim te na tenis,da mi rukom nezno mazis .....lice" ili .... uh,evo,naidje mi zena,log out-ujem se
pozzzzzzzzzzzz

Max
25-05-2007, 05:15 PM
joooj,prijatelju,uzeo si mi misao iz glave....definitivno moram u Banju da na'vatam neku pevaljku da joj uradim nesto,makar i tekst...imam ih na kilo-... "dojdi Mile kad se smrkne,'oce da se crkne" ili "sreco moja,vodim te na tenis,da mi rukom nezno mazis .....lice" ili .... uh,evo,naidje mi zena,log out-ujem se
pozzzzzzzzzzzz

........ penis ????? ( jesam li dobio nagradno putovanje ??? :D

Pozdrav

Max
25-05-2007, 05:16 PM

Banja je RTS ov festival .... Graja je faca u PGP u godinama , ne verujem da Molitva ima puno veze sa tim .......

Pozdrav

OFF
25-05-2007, 09:37 PM
Banja je RTS ov festival .... Graja je faca u PGP u godinama , ne verujem da Molitva ima puno veze sa tim .......

Pozdrav

ma znam, a pogledaj broj MAretovih tekstova....... mislim nemam nista protiv, samo primecujem

kicony
26-05-2007, 12:10 AM
Veliki pozdrav za najveceg genija na nasoj muzickoj sceni... Prijatelju moj ako ponovo ne uzmes prvo mesto ,vise se necemo igrati sa njima... Sledece godine izlazimo zajedno kao dvojac... Uskoro cemo snjimiti pesmu za Stari Grad, pa cemo ti poslati da nas ocenis... :) Ja sam svoj deo odradio, sada je kod Bokija na obradi pa cu posle na snjimanje... Veliki pozdrav... I srecno na festivalu...

alavuk
26-05-2007, 01:46 AM
ne bih da me neko lose shvati , jel ovaj festival je malo zabavnog karaktera po nazivu grupa ili po nazivu pesama ?

Gibson & Beer Destroyers :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

pa ime pesme ?Mon Amour" :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:: rotfl:

koje romario ????? da slucajno nisu u ziriju kanidja i bebeto ? a program vodi stalone ?

Gianfranco
26-05-2007, 08:06 AM
Meni je pravo iznenadjenje pojavljivanje Biljane (Be Back),voditeljke kviza "Nikad lakse" na SOS kanalu...

Gianfranco
26-05-2007, 08:34 AM
koje romario ?????

Pa gde ti zivis? :)
Romario (A.P.) na nasoj sceni je poznat vec 10-ak godina.Probio se radeci
album za pop-dance grupu Fokus,koja je imala veliki broj hitova '98 (Samo jednom nije dovoljno,Nisam trebala to...)
a potom odlazi tamo gde ga pare nose,upusta se u hiper-produkciju kao vecina ovde i danas tesno saradjuje sa Marinom Tucakovic,Grandom.
Radio je sve albume grupe Trik FX,pesme za Kebu,Milicu Stojanovic (Uporedi me),Lukas (Dijabolik),Cecu,...

cAAc
26-05-2007, 02:26 PM
A i Bane je sumnjiv lik sa prvim ruzom (dva scenarija - peva o svom iskustvu kad ga je prvi put stavio ili o nekoj maloletnici ):p
Mislim da ce nevaljala Dunja sve da ih pokida ,prava letnja tema :)

Dexxy
26-05-2007, 03:10 PM
Ove godine nisam ni video konkurs za V. Banju...Brzo se sve desilo i u tajnosti....prosle godine sam imao pesmu koja je dobila nagradu -Hit leta-. Spremao sam nesto i za ovu godinu ali.....kasno....:confused:

alavuk
26-05-2007, 05:18 PM
Pa gde ti zivis? :)
Romario (A.P.) na nasoj sceni je poznat vec 10-ak godina.Probio se radeci
album za pop-dance grupu Fokus,koja je imala veliki broj hitova '98 (Samo jednom nije dovoljno,Nisam trebala to...)
a potom odlazi tamo gde ga pare nose,upusta se u hiper-produkciju kao vecina ovde i danas tesno saradjuje sa Marinom Tucakovic,Grandom.
Radio je sve albume grupe Trik FX,pesme za Kebu,Milicu Stojanovic (Uporedi me),Lukas (Dijabolik),Cecu,...

ne znam koje romario i dalje ali sam se salio :]]]]]

Hollywood
27-05-2007, 10:55 PM
alavuce da smo znali ranije, pa da se prijavimo

ti bi srafio 808/303 a ja bi brejkovao na densfloru!

alavuk
28-05-2007, 12:57 AM
:]]]] eto imamo godinu dana , taman da se uvezbamo pa da uzmemo sve nagrade tj za kompoziciju i tekst :] :rotfl:

cAAc
28-05-2007, 01:07 AM
:]]]] eto imamo godinu dana , taman da se uvezbamo pa da uzmemo sve nagrade tj za kompoziciju i tekst :] :rotfl:

' ti si meni rekla :dj:/da sam ja tebi rekao:dj:/da bi te coknuo:truba:/:drums:coknuo/:drums:coknuo/:drums:ti mala cokulo '

Imam toga josh ako neko hoce da pazari..

STUDIOTON
08-06-2007, 07:02 PM
veceras u 21h, rts1 .

Scena je super .. evo slike sa generalne

Tiki the Boyler
09-06-2007, 08:24 AM
Super je ova kofa! Baš onako domaćinska atmosfera! :rotfl: