View Full Version : Evrovizija
Tribal_kg
12-05-2007, 10:34 PM
Kako stvari stoje,bice veselo :)
Lepo je videti da smo bar u nekoj disciplini prvi. :mrgreen:
-neshapesha-
12-05-2007, 10:40 PM
moji mama i tata se nalozili gledaju...ja ne mogu
Tribal_kg
12-05-2007, 10:54 PM
Zvanicno smo pobednici.
Ovde se uveliko puca...kod mene u naselju :)
Color
12-05-2007, 11:02 PM
Jeste da ne volim opersko-festivalske-arie...... ali sam ponosan na Marijinu pobedu :D
Sve cestitke! :)
-neshapesha-
12-05-2007, 11:04 PM
Aaaa, preduhitrio si me...a navodno ne mogu da gledam...
Ma mati mi rekla...
Znachi moguce pitanje na FDU ove godine
U kojoj zemlji ce se odrzati sledeca Evrovizija?
*Srbija
*Crna Gora
*Zimbabwe
*Irak
*Iran
Moritz
12-05-2007, 11:09 PM
Iskreno, koliko god ne voleo Marijinu pesmu i sve ostalo....bla, bla...mislim da je ta pesma bila jedini logican izbor, jer ostale pesme kao da su pobegle grobaru sa lopate...cast retkim izuzecima.
Bravo
Color
12-05-2007, 11:17 PM
Iskreno, koliko god ne voleo Marijinu pesmu i sve ostalo....bla, bla...mislim da je ta pesma bila jedini logican izbor, jer ostale pesme kao da su pobegle grobaru sa lopate...cast retkim izuzecima.
Bravo
Ima nesto u tome sto kazes....
DaBear
12-05-2007, 11:19 PM
Oni sa srebrnim kostimima (Ukrajina, valjda) su koma! Mrak! Super.. valjanje!!
Pobeda - zasluzena...
ajmo sad!
Mitjovan
12-05-2007, 11:20 PM
Bravo
Taj fazon! Pesma je ok, mada sa malo klasicnom harmonijom i predvidljivim pompeznim aranzmanom, jelte, ali je konkurencija bila toliko sramna da je to strasno... Sve neke klovnovske pesme i nastupi, totalna budalastina...:banghead:
Ali imala je cool simboliku, sam naziv pesme "Molitva" i ona srca, cini mi se da je sa te marketinske strane super odradjena stvar, a i nastup je bio drugaciji, onako minimalisticki, a ne sa nekim klovnovima i ofarbanim i nasminkanim trandzama!
Do jaja, pobedili smo!:D
boggy
12-05-2007, 11:36 PM
Pridruzujem se cestitkama :bounce2:
pozdrav
bogi
mandrak
12-05-2007, 11:41 PM
Čestitke:beer:
peruzza
13-05-2007, 12:02 AM
BRAVO ljudi!!!:hyper:
:beer: :drums: :guitar: :smile: :-) :grin: :lol: :wink:
Everbeatz
13-05-2007, 12:22 AM
Svaka cas'!:D:beer::mase:
LACKY
13-05-2007, 12:28 AM
Ovo je godina Elvisa tako da je pobeda ocekivana.
Vala i to docekasmo. Kakva god da je pesma i da li se nekome svidja ili ne, u jednom se sigurno svi slazu a to je da Marija izuva kako peva.
Doduse nisu ni ovi u skupstini dzabe sedeli celu noc, eto vajde i od toga ;) :D:da:
slowstar
13-05-2007, 01:52 AM
Ovo je jedna od boljih pesama koje smo ikada slali na Eurosong, a i pevacica je opravdala poverenje, slazem se sa prethodnikom, i mislim da je dobro sto je bio i pomalo "minimalisticki" nastup, i naravno radujem se, ali moram takodje da vas podsetim na sledece:
Kao sto je jasno, poznato i logicno, pobedice ona pesma, ciji drzavljani imaju najvise raspolozenih gastarbajtera, koji ce jedini biti u prilici da glasaju za istu, posto mi odavde to ne mozemo. Tako se i desilo da su zadnjih par godina pobedjivale pesme drzava clanica koje su imale najbrojniju gastarbajtersku populaciju u velikim evropskim drzavama, molim vas da se toga i setite.
Povuceni ovakvim razvojem dogadjaja, neki vazni igraci iz proslosti su se povukli (Italija) a u EBU je vrlo prisutna namera Engleza, Iraca, i jos nekih zemalja da prestanu da ucestvuju, mada to NIUKOM SLUCAJU ne umanjuje uspeh nase ucesnice, kao i cele ekipe (kompozitor, textopisac, izvodjac) ostale delove autorskog tima ne bih da pominjem, to treba zasluziti, jel' tako?
SVE CESTITKE MARIJI I VLADI GRAJICU!!!!
lesha
13-05-2007, 03:20 AM
nisam ljubitelj marije serifovic, ali svaka cast i cestitke, pobedila je jer otpevala iskreno i od srca.
idekius
13-05-2007, 03:41 AM
Cestitke!!! Mislim da je pesma zasluzeno pobedila! Nisam cuo ni jednu pesmu tamo koja je mogla da ozbiljno parira pesmi "Molitva"...
Meni se ne svidja stil muzike kojima se M.Serifovic bavi, sto je stvar ukusa i izbora, ali, da peva odlichno, peva odlichno!
Sto se samog festivala tice... kao sto rece Sloba, nema velikih igraca sa zapada... oni salju svoju trecu klasu... Izgleda da ih se taj festival i ne tiche vise, a na osnovu glasanja bih rekao da je i gledanost medju zapadnjacima mala. O tome i govori glasanje npr. Nemacke, gde Turska nosi 12 poena... Dakle, Turska emigracija u Nemackoj... tesko da moze da bude drugacije... jasna stvar...
Englezi su poslali nekakvu smesnu grupicu... nikad chuo... , a svi dobro znamo koga oni mogu da posalju :) Ocigledno je da istocnjaci salju svoje A timove, a zapad svoju C ligu... Steta sto je tako, jer bi festival imao vecu tezinu i znacaj, pre svega u samoj zapadnoj Evropi.
Mogu da zamislim samo sta bi bilo kada bi i zapad, poput istoka, slao tamo svoje zvezde. Recimo kada bi Englesku zastupao Robbie Williams :)
Bilo kako bilo, Mariji svaka cast na ovom zaista velikom uspehu. Jeste devojka uspela u necemu sto polazi za rukom zaista retkim pojedincima i drago mi je sto je njen trud nagradjen... zasluzila je...
Zahvaljujuci njoj i ekipi koja je radila pesmu, Beograd je iduce godine domacin Eurovizije... za nas region i zemlju poput Srbije to jeste veliki dogadjaj...
nenad
13-05-2007, 07:03 AM
Pesma je lepa, Marija lepo peva, ocekivao sam visok plasman..... BRAVO !
DADDY Z
13-05-2007, 07:38 AM
Super...opet malo radosti za raju...barem da smo u nečemu dobri...čestitke !!!
dejankuki
13-05-2007, 08:31 AM
Idekius i Slowstar su apsolutno, ali apsolutno u pravu, jos cu dodati da pesma evrovizije od nastanka ima i politicki karakter, tako da koliko god da je dobra ili losa pesma nekog izvodjaca uvek pobeda ima i politicku konotaciju.
Cestitam Mariji.
Videcemo sta ce to sve doneti.
Moritz
13-05-2007, 08:50 AM
Jedini negativni aspekt ove pobede je to sto cemo se narednih meseci "Moliti" na svakom cosku hteli mi to ili ne...ali Boze moj, "klanjali" smo se i mnogim drugi pesmama koje cak ni muziku nemaju u sebi.
Nadam se da ce rechi koje je Marija rekla - muzika koja se slusa a ne gleda - imati uticaja na ovdasnje kompozitorske krugove....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D
radsoul
13-05-2007, 09:29 AM
Zasluzena pobeda! Sve cestitke!
....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D
Eh,da!
Btw,cestitam!
....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D
Ona crnka...mmmmm...:p :D :p
alavuk
13-05-2007, 10:29 AM
harem od back vokala :]
disco violence
13-05-2007, 12:03 PM
Evo i ja da cestitam, ali moram iskreno da kazem da mi pesma nije nista posebno i da mi ne zvuci kao nesto sto ce se slusati po evropi narednih godinu dana. Sto se festivala tice da su namerno hteli da naprave ovakav ''trash'' festival ne bi u tome uspeli, festival je savrseno odvratan toliko odvratan da me je bilo sramota sto ga gledam, izgleda da se samo jos mi lozimo na evroviziju. Zamislite kako zvuce ostale pesme koje se nisu plasirale, to bi stvarno voleo da cujem. Trebalo bi napraviti jos jedan festival ''Izbor za najgoru pesmu'', mozda bi onda neko napravio nesto dobro.
alavuk
13-05-2007, 12:10 PM
mislim da postoji thread "smrdljiva carapa" koja sa lakocom moze da se prenese i na ovaj eurosmog ovaj eurosong ... poz !
sadux
13-05-2007, 01:38 PM
Jos jedan dokaz da je "Evrovizija" jako neozbiljan festival...Al ajd..:rolleyes:
p.s Zasto je se Marija prijavila za Evroviziju?
Da bi izblegla vojsku!:D
slowstar
13-05-2007, 01:44 PM
Jedini negativni aspekt ove pobede je to sto cemo se narednih meseci "Moliti" na svakom cosku hteli mi to ili ne...ali Boze moj, "klanjali" smo se i mnogim drugi pesmama koje cak ni muziku nemaju u sebi.
Nadam se da ce rechi koje je Marija rekla - muzika koja se slusa a ne gleda - imati uticaja na ovdasnje kompozitorske krugove....mada ja se bash zagledao u one bek vokale :D
Tako je, nadam se i ja, ali ipak nisam optimista, mogu samo da kazem da je Vlada Grajic u odnosu na ostale "eminentne" kompozitore maltene Gustav Maler ili Leonard Bernstajn, imao sam prilike da budem po raznim zirijima, i nazalost znam kakve sve "kompozicije" salju nasi eminentni kompozitori...Na jednoj od "Beovizija" sam se kao pretsednik zirija pre citanja rezultata izvinio publici u sali i TV gledaocima zbog "loseg Kvaliteta pesama" za sta sam dobio veeeliki aplauz, ali i veliku ljutnju kompozitora iz "populisticko - stetocinskih" krugova, koji su poceli da me izbegavaju zb og moje iskrenosti...Sta god mislili o Vladinoj pesmi, bolja je od svih koje smo kandidovali za ovaj eurosong, i ja mu cestitam, ali ostajem pri tvrdnji da pobednika odredjuju iskljucivo gastarbajterski glasovi, sto je rezultiralo pobedom takvih kao sto je Ukrajina, Litvanija? (ne znam koja je od one tri drzavice tacno) pa i Grcka sa onim "otpadom" od pesme, tako da je u tom drustvu Pesma Marije Serifovic i Vlade Grajica zaista, i objektivno bolja, i to za klasu...
idekius
13-05-2007, 01:56 PM
Ali... ako Eurosong bude u Kragujevcu... Smemo li da pozovemo predstavnike Nemacke? :o Mozda to preozbiljno shvate, pa dodju u uniformama :rolleyes::o
Mozda nastanu nove revolucionare izjave... tipa... : "Pucajte, ja i sada drzim SOKOJ" :mrgreen:
Shalim se naravno... Svi dobro znamo da su Nemci danas dobri ljudi i da vise nikoga ne streljaju , a ni Kragujevac vise nije to sto je bio :-)
Lepo je to, cestitam.........
Plasim se samo sledece Beovizije i estradnih mocnica, koje ce zeleti da nas predstavljaju u Areni...... Bice sigurno zestoko i prljavo.....:(
idekius
13-05-2007, 03:30 PM
Upravo citam... i web stranice okolnih zemalja se pohvalno izrazavaju o pobednickoj pesmi Eurovizije... lepo... nema sta...
Nadam se da ce organizacija naredne Eurovizije (verovatno u Areni) proteci kako treba i da se necemo obrukati...
Najpre cestitke Mariji i njenom timu!
Sto se tice vasih komentara, oni su kao i sto se dalo ocekivati, trazenje dlake u jajetu.
Nista nije savrseno, pa ni ovaj festival, ne treba od toga praviti siroku raspravu, narocito kada je sve lepo zavrseno u nasu korist.
Sta je cudno sto dijaspora glasa za svoju zemlju?!
Meni bi bilo cudno da je obrnuto.
Sloba s'jedne strane jeste u pravu kad kaze:
Kao sto je jasno, poznato i logicno, pobedice ona pesma, ciji drzavljani imaju najvise raspolozenih gastarbajtera, koji ce jedini biti u prilici da glasaju za istu, posto mi odavde to ne mozemo. Tako se i desilo da su zadnjih par godina pobedjivale pesme drzava clanica koje su imale najbrojniju gastarbajtersku populaciju u velikim evropskim drzavama, molim vas da se toga i setite.
Ali zar u tom slucaju ne bi pobedjivala uvek ista pesma, mislim, ne verujem da su migracije stanovnistva na godisnjem nivou bas toliko velike.
Mislim da nam je pesma bila dobra, a s'obzirom na konkurenciju, ispada i vise nego dobra, zato je i zasluzno na prvom mestu.
idekius
13-05-2007, 05:07 PM
Najpre cestitke Mariji i njenom timu!
Sto se tice vasih komentara, oni su kao i sto se dalo ocekivati, trazenje dlake u jajetu.
Nista nije savrseno, pa ni ovaj festival, ne treba od toga praviti siroku raspravu, narocito kada je sve lepo zavrseno u nasu korist.
Sta je cudno sto dijaspora glasa za svoju zemlju?!
Meni bi bilo cudno da je obrnuto.
Sloba s'jedne strane jeste u pravu kad kaze:
Ali zar u tom slucaju ne bi pobedjivala uvek ista pesma, mislim, ne verujem da su migracije stanovnistva na godisnjem nivou bas toliko velike.
Mislim da nam je pesma bila dobra, a s'obzirom na konkurenciju, ispada i vise nego dobra, zato je i zasluzno na prvom mestu.
Nemam nista protiv pobede Marije Serifovic i daleko od toga da mi nije drago... NAPROTIV! Cenim rad, trud i pesmu koja je definitivno bila bolja od ostalih...
Ali da je, izmedju ostalog zbog glasanja, festival srozan, jeste i to! Mozes li da kazes da si pobedio Engleze, tako sto na trku posaljes auto od 2000 kubika, a oni posalju auto od 750 kubika, dok imaju chudo od 6000 kubnih santimetara, koje nece da salju, jer festival jednostavno ne smatraju dostojnim svoje muzicke elite?
Sto se glasanja tice, naravno da je SMS glasanje teska svinjarija, jer se favorizuju ekonomski nerazvijenije zemlje, posto Nemacka, Holandija, Svajcarska, Engleska itd. gotovo da i nemaju emigrante. Dakle, ako su im vec date krajnje nezahvalne startne pozicije, daj da se taj festival nazove "Pesma istoka Evrope", ili tako nesto... U suprotnom, sumnjam da je Evropljanima neki veliki problem da formiraju normalan ziri i izbegnu glasanja po nacionalnim osnovama i slicne stvari... koje prema razvijenijem delu Evrope, zaista nisu korektne... a lud je onaj ko misli da je pobedio Engleze... pa mogu i ja da pretucem Tajsona, ako mu vezes ruke i noge i dovedes ga pod sedativima... jesam li onda jaci od njega????
dejankuki
13-05-2007, 08:45 PM
Nadam se da me nece banovati zbog ovoga!
Na ovom linku cete naci sve o "bendu" Mrije Serifovic.
http://ww1.rts.co.yu/euro/jedna_vest.asp?IDNews=583
Tribal_kg
13-05-2007, 08:56 PM
Evo i ja da cestitam, ali moram iskreno da kazem da mi pesma nije nista posebno i da mi ne zvuci kao nesto sto ce se slusati po evropi narednih godinu dana.
Zasto da ne?Upravo predstavljaju i tuc-tuc mix pesme :D
DaBear
13-05-2007, 09:27 PM
aman ljudi, al ste se uzburkali! Super..nasa pobeda - njihova goveda!
U Engleskoj nikoga nije briga za Evroviziju - to im je sprdnja, zajebancija, sramota, itd..kakva C liga...salju ZLJ ligu!! One najgore tezgarose koji su vec propali i samo mogu da pevaju na kruzerima...
koga briga za Evroviziju.
Nama super, publicitet nikome ne smeta! Necemo se nista ovajditi od toga, ali nema veze...
@Idekius
Cekaj, kao prvo, ko bira predstavnika za Evroviziju u Engleskoj posto njih uzimamo za primer?
Bira ziri i publika na BBC televiziji u TV show-u gde se ove godine nasao i pevac grupe Darkness pa eto nije prosao.
Da je Robbie Wiliams hteo da se kandiduje, verovatno bi covek i otisao u Helsinki.
Ali uopste nije poenta u tome, zato se to nije ni dogodilo.
Sustina festivala je upravo u promovisanju novih ljudi a ne u odmeravanju snaga vec afirmisanih muzicara.
Tako da mislim da je tvoje poredjenje ipak neadekvatno, te ja itekako mogu da kazem da smo pobedili Engleze.
Pa neka sam i lud. :D
A prica o SMS glasanju i favorizovanju ekonomski nerazvijenih zemalja pada u vodu samim tim sto se takmicenje odrzalo u Finskoj koja je jelte pobedila prosle godine, a nesto ne bih rekao da su tada ,kao ni sada,bili nerazvijeni, niti da imaju veliku dijasporu.
slowstar
13-05-2007, 11:34 PM
A prica o SMS glasanju i favorizovanju ekonomski nerazvijenih zemalja pada u vodu samim tim sto se takmicenje odrzalo u Finskoj koja je jelte pobedila prosle godine, a nesto ne bih rekao da su tada ,kao ni sada,bili nerazvijeni, niti da imaju veliku dijasporu.
Pada, pada, ITEKAKO, Finci JESU razvijeniji od nas, ako posmatras brandove kao sto su NOKIA ili nama dobro poznat GENELEC, ali oni sami sebe ne smatraju narocito razvijenim, imaju veliku, veeeliku dijasporu iz manje ekonomskih, a vise KLIMATSKIH razloga, osim toga nismo spomenuli neciju veliku poentazu kao rezultat "prepucavanja" medju favoritima, iz kako mi Srbi kazemo "Da komsiji crkne krava", a to sto smo dosta glasova dobili od Hrvata, Bosanaca i Makedonaca ne znaci da im se mnogo dopala nasa pesma, koja doduse i jeste jedna od najboljih ovoga puta (za mene licno ima boljih, ali ne mnogo ) nego znaci da tamo zivi dosta Srba...
Ali sto AVAX kaze, TREBA DA SE RADUJEMO i da CESTITAMO MARIJI I VLADI,
Sto ja i sada cinim OD SVEG SRCA!!!!!
jaybox
14-05-2007, 02:14 AM
U Engleskoj nikoga nije briga za Evroviziju - to im je sprdnja, zajebancija, sramota, itd..kakva C liga...salju ZLJ ligu!! One najgore tezgarose koji su vec propali i samo mogu da pevaju na kruzerima...
zato sto sprdna bukvalno i jeste. mozda je pobedila najbolja pesma, ali najbolji krs od krseva i nije nesto cime bi se ja ponosio.
a to kako se pobednik izglasava na tim festivalima, kako to da bas kad je frka za kosovo i kad se rusi i ameri svadjaju oko njega i oko uticaja u srbiji, bas sad se srbi proglasavaju "pobednicima" i time ubija vise muva jednim udarcem.
malo se narodu mazu oci da "iskulira", ne bi bas zeleli da se narod inati opet ko sto uvek radi pa da radikali dodju na vlast pa rat na kosovu,
a i sledece godine festival je u srbiji (korak blize evropi, znaci zapadu, znaci nato-u). da se razumemo nemam nista protiv zapada (naprotiv pre bi tamo nego na istok:D ).
dobro hajde da ne kujem sad teorije, neka stoji da je pobedila najbolja pesma zahvaljujuci sms porukama. ali cela ta prica oko tog krs festivala i tog
"tralala-way-of-life" koji se dize u nebesa je ..jesus christ!!..
Znachi moguce pitanje na FDU ove godine
U kojoj zemlji ce se odrzati sledeca Evrovizija?
*Srbija
*Crna Gora
*Zimbabwe
*Irak
*Iran;)
roginator
14-05-2007, 02:25 AM
Cestitke na pobjedi....stvarno odlican SONG!!!
a englezi ..idioti..sto se onda guraju u to ako to smatraju zaje.....
pa oni ipak tamo dolaze preko veze koju vec kodinama nisu opravdali...
jeb...njih.....sto je da je, pravite po ovom sto se vidjelo na euro songu bolju glazbu od pola svijeta... a i par zadnjih godina IMATE FEELING ZA TO..Joksimovic pa odlicni Flamingosi koji nisu vidjeli EUROSONG:mad: i sad MOLITVA....
inace meni je zao sto smo mi iz hrvatske poslali onako los song..bilo je na Dori boljih ali presudila je IGRA ..THE GAME OF BIG PLAYERS...pa ovo je ipak balkan a mi znamo kako to tu ide...ionako se ovde ne ulaze u glazbu koliko bi trebalo pa nam je estrada kakva je!!!!!!:mad: :mad: :mad:
Kapa dole!!!! original je mrak!!!!!!!
dance verzija je cool mada je dance de-mode!!!!!!!
jedino mi tu na balkanu nismo to dosada shvatili!!!!!
jos jednom pohvala ODLICNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:
Srbijanci cestitam od srca:beer: (prognozirao sam 2 mjesto;) ).
Nasa BiH Marija nije uspijela osigurati ni ulazak u finale sledece godine.:banghead:
Danny Lou
14-05-2007, 09:14 PM
cestitke! hajde ljudi slijedece godine sve ce se vrtiti +/-500 km u krugu oko bg. bice ludilo! ja bih odmah rezervisao 3 ulaznice :)
cestitke mariji i vladi! :wave2:
e sad forumski: gdje je snimana, ko je radio aranzman i ko je uradio onaj los remix ovako solidno/dobre pjesme?
baterija
14-05-2007, 09:58 PM
Evo Link gdje mozete da cujete Srpsku Evroviziju 2007
Looppoooviii SRBI to je vec replika od "LANO MOJE"
Ma ajde Srbi niste vi normalni
ncncncn
idekius
14-05-2007, 10:15 PM
A ti si naravno banovan... dozivotno...
Valjda nije potrebno objasnjavati zasto...
aquariusvoice
14-05-2007, 10:55 PM
A ti si naravno banovan... dozivotno...
Valjda nije potrebno objasnjavati zasto...
Dobro. Svako ima pravo na svoje misljenje. U svakoj lazi ima zrno istine i obrnuto. Necemo sada da se secamo onoga sto je bilo. Bilo pa proslo. Mi smo i onako poznati kao narod sa kratkim pamcenjem. Trening je ozbiljna kategorija. Mi smo poznati i po tome sto smo dobro istrenirani da brzo zaboravljamo. U svakom slucaju, meni je drago sto ce gomila ljudi doci u Beograd, nadam se, ako nekom ne padne na pamet da Eurosong pravi npr. u Kragujevcu a vidim da ima i takvih predloga. Srce Sumadije. To volim! Sumadija je poznata po dobrim narodnim pevacima, a posebno Pomoravlje.
Sve cestitke pobednicima. Hvala susedima. Najsmesnije mi je bilo kada su na sredini glasovanja ostale zemlje pocele panicno da daju glasove svojim susedima videvsi sta se dogadja sa nama. A kako bi bilo npr. da svako moze da glasa za svoga ali ne moze za zemlje sa kojima se granici. What do you think?
sasa.ivkovic
15-05-2007, 01:36 AM
Moje najiskrenije cestitke Mariji Serifovic i celom timu!!! Sta drugo reci? Konkurenciju u kojoj su ucestvovali nisu oni birali.
Slazem se sa misljenjem da ona tek sad postaje afirmisana pevacica i za domace okvire. Samantha Fox je afirmisana pre 20 i vise godina, pa ipak tvrdim da niko normalan ne uziva u njenoj glasovnoj interpretaciji! A, nakon "podsisivanja" i vizuelni efekat se izgubio, tako da sad nema nicega i uopste mi nije jasno zasto je dolazila!
Ja sam preslusao 2-3 puta 41 pesmu koje su se nasle u konkurenciji. Po mom misljenju, ima 10-ak pesama koje su vredne pomena, od kojih nekoliko nije ni proslo u finalno vece. Moj favorit je bila bugarska pesma (ocigledno imaju losije placenu dijasporu). Hrvatska, Rusija, Danska,..."deja vu" sto se pesama tice.I to poodavno.
Ipak mi je nekako vise krivo sto se Jelena Tomasevic sa pesmom "Jutro" pre 2 godine nije plasirala umesto grupe "No name", kako je realno trebalo da bude, nego sto mi je drago sto je pesma "Molitva" pobedila. Mozda je svaki utisak jos sirov, ne znam...
dexyco
15-05-2007, 02:34 AM
Nasa BiH Marija nije uspijela osigurati ni ulazak u finale sledece godine.
Nije!? Pesma mi je bila bas OK, i daleko iznad vecine...
Ipak mi je nekako vise krivo sto se Jelena Tomasevic sa pesmom "Jutro" pre 2 godine nije plasirala umesto grupe "No name", kako je realno trebalo da bude, nego sto mi je drago sto je pesma "Molitva" pobedila. Mozda je svaki utisak jos sirov, ne znam...
Potpuno se slazem ...... posto je Molitva stilska kopija doticne pesme .......
Ipak , cestitke Serifu Marjanovicu ....... ;)
Pozdrav
sasa.ivkovic
15-05-2007, 11:06 AM
...
SandRob
15-05-2007, 11:36 AM
cestitatan. :)
zasluzena pobjeda. :da:
Mogli
16-05-2007, 02:41 AM
Meni se pesma dopala jos u polufinalu Beovizije, jer je odlicna i sve je na visokom nivou i zato su i pobedili! Marija je bila ubedljivo najsigurniji pevac i vladala je scenom! Svaka joj cast! Naroacito sam ponosan zbog nase Somborke Ivane Selakov koja je svetski back vocal!:)
SandRob
16-05-2007, 08:35 AM
Naroacito sam ponosan zbog nase Somborke Ivane Selakov koja je svetski back vocal!:)
i ja bi ponosno snima sa onim backovima, samo se bojin da ti snimci nebi bili za mladje od 18, a kamoli za eurosong. :da:
Mogli
16-05-2007, 09:48 AM
i ja bi ponosno snima sa onim backovima, samo se bojin da ti snimci nebi bili za mladje od 18, a kamoli za eurosong. :da:
Ma vi tamo na moru samo na one stvari mislite! To je valjda od vina i maslina!:p
Arthur
16-05-2007, 10:52 AM
Ma vi tamo na moru samo na one stvari mislite! To je valjda od vina i maslina!:p
ja bi reko da je od sunca.. i ja kad sam na suncu, samo.. eto.. tako :p
SandRob
16-05-2007, 11:13 AM
he, he :mrgreen:
nego, sto hoce rec da se jos ni javi oni perverznjak sa moravu?! :andeo:
idekius
16-05-2007, 11:54 AM
Ako ti zatreba kaskader, za izuzetno opasne scene :twisted::) , javi se :da:
Danny Lou
16-05-2007, 07:44 PM
ove danasnje mlade muzicarke su izuzetno opasne... ali dobro, ako vam zakaze stalno noseca oprema ima brate u studiu raznorazne opreme! :D
SandRob
21-12-2007, 02:14 PM
ove danasnje mlade muzicarke su izuzetno opasne... ali dobro, ako vam zakaze stalno noseca oprema ima brate u studiu raznorazne opreme! :D
upravo narucujem studijski trosjed. dvojim izmedju avalona i millennie.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.