PDA

View Full Version : elektronika uzivo

clusterchord
10-05-2007, 05:34 PM
e pa ljudi da obavijestim, ako je ko slucajno u Zagrebu 18-og, ili oce da navrati.. moj prvi nastup nakon 5 godina. sa dva prijatelja/kolege.. projekt Luftwaffe, u sklopu festivala "Zedno Uho" (bit ce par bandova iz BG takodjer), teatar ITD. jedan od te dvojice je tkdj. na Rumskom, Analog Moon Rider, iliti Niksa, koji mi je popravio gomilu sinteva..

ukratko, vise-manje improvizacija tri tipa na puno sinteva, klaviru, analog sekvenceri, vocoder, space echoi itd. stil: ambient, psihodelija, berlineschule rane 70te i sl..

http://www.sczg.hr/default.php?id=prog&progID=1768

imacemo par session-a kod mene u studiju ovaj tjedan, da malo dogovorimo tehnicki dio, kud ide din sync, arpeggio clock i mozda par tema malo smislimo unaprijed ..

bilo bi super da navrati neko sa rumskog, Milos, puRe, ekipa .. ;)

mirzaa
11-05-2007, 04:19 PM
woohoo zakon
:)

clusterchord
11-05-2007, 04:42 PM
javi se ako dolazis..

za sad kako stvari stoje, ovo je equipment roster:

jup8 andromeda obxa 606 2 x 101 formant-modular sh2 space-echo
arp-sequencer solina(ili crumar) xt svc-vocoder arp-axxe vermona-orgulje

i bit ce neki steinway klavir (od kazalista itd)

obzirom na kolicinu opreme, mislim da ovo necemo tako skoro ponoviti, bar ne u ovakvom izdanju.. ali za ovaj jedan put.. kad je bal.. nek je bal.:cool:

alavuk
11-05-2007, 06:44 PM
super ! svaka cast , pored gomile "portabl bendova" elektronske muzike (ableton i neka midi klavijaturica ili midi kontroler) konacno da neko dodje sa spacecraft-om od opreme , jel ce biti izvodljivo snimiti to cudo (audio naravno mada moze i video mada nije bitan) i baciti negde da se downloaduje ?

Pozdrav

clusterchord
11-05-2007, 09:53 PM
kolega reziser ce projicirati par stvari iz kompa na nas sa projektorom, koje ce unaprijed sloziti koristeci nase sessione za inspiraciju..

nisam jos razmisljao o video snimanju, ali audio cemo u svakom slucaju snimiti, baerm stereo. a mozda uspijemo i nesto multikanalno - direct outputi u fireface pa u laptop , kod miksera. ali samo ako ce netko drugi moc brinut tome..

milos
12-05-2007, 10:45 AM
Evo sada se hvatam za glavu:banghead: :(
Nemas pojma kako bih voleo doci ali dok ne dobijem pasos ovde kod nas treba se puno nacekati:( a i nisam nesto ni pri parama jer sam pre neki dan uplatio apsolventski staz i prijavio ispite :( :cry:
Hoce li to biti svirka kao sto rade EL-KA sa Harmony Central foruma?
Bio sam skinuo njihov nastup u Gazometeru - lepo rade momci ;)
Dobro zvuci onaj sample based Mellotron sto koriste :)

Shining-Shitbox
18-05-2007, 01:54 PM
Ajoj, rado bih dosao, pogotovo sto ja radim relativno slicnu muziku - ambient improvizacije, nojz, dron, dab. I veliki pozdrav za moj prijatelja Niksu, od Duleta Zice iz BGa. Long time no hear. ;)

DADDY Z
18-05-2007, 09:52 PM
Evo i ja bih želeo da pozovem ljude na live act NOISE DESTRUCTION (DJ Fakir i moja malenkost) takođe posle duže pauze i sa full opremom(ništa laptop i ostalo)...EXIT 14.07. na DANCE ARENI a postoji mogućnost da će biti i jedan ranije u BG.
javiću....
BTW ovo bi trebalo da ide u promociju radova

alavuk
18-05-2007, 09:59 PM
oleeeeeeeeeeeee :]

relis
18-05-2007, 11:49 PM
Bate, kak mi je zao sad, dogovorio se ja s frendom da idemo, al zapeo sam na partiju i ovaj cas dosao doma mrtaf-pijan (jos dobro pisem...) s tog skupa geodeta krapinsko zagorske zupanije. Mislim, nije ni to lose, al me bas zanimalo sto ti i Niksa smjerate... Steta. Kak proslo?

puRe
19-05-2007, 12:25 AM
Evo i ja bih ?eleo da pozovem ljude na live act NOISE DESTRUCTION (DJ Fakir i moja malenkost) tako?e posle du?e pauze i sa full opremom(ni?ta laptop i ostalo)...EXIT 14.07. na DANCE ARENI a postoji mogu?nost da ?e biti i jedan ranije u BG.
javi?u....
BTW ovo bi trebalo da ide u promociju radova

vidimo se......

clusterchord
22-05-2007, 09:17 PM
ajd neko od admin/mod prebacite ovo u promociju radova, ja sam to previdio kad sam postao..

ps koncert je prosao dobro. bez tehnickih poteskoca. bilo mi je super opet svirati uzivo klavijature, mogao bi to i cesce.. istina, poceli smo dosta kasno nakon nastupa grupe Cul De Sac, i dvorana je bila napola puna, al prvi put je prvi put..

-neshapesha-
22-05-2007, 09:48 PM
kad sam postao..

Kad si postao shta ? Vukodlak?:)

clusterchord
22-05-2007, 09:53 PM
;)

ne, ja sam ti stari vampir odavna. http://www.clicksmilies.com/s1106/verkleidung/costumed-smiley-001.gif

strasni zmaj
22-05-2007, 10:04 PM
a sta je sa snimkom? bas me zanima sta ste to iskemijali.

clusterchord
22-05-2007, 10:32 PM
pa uploadat cu neki komadic cim to dobijem od tonca. nbtw, imas linkove za par fotki na "klavijature i sintisajzeri" ..