View Full Version : motu traveler
master29
05-05-2007, 09:07 PM
pomozite malo,ko ima iskustva sa motuom?
treba da ga povezem sa studio masterom track mix 24 i kompjuterom.
dajte neku semu ako iko ima
Bitch
05-05-2007, 09:59 PM
pozdrav
hmmm...bas traveler za studiomaster mixer?
pa vidi sve zavisi kako hoces da vezes to... pretpostavljam da taj mixer nema direct out, ili ako ima opet ti je sve to analogno. Traveler ima 8 analognih inputa... sta ces sa ostalih 16
koristis li PC ili Mac?
ako si se ves odlucio za Motu, mozda je bolja varijanta da uzmes Motu PCI 424 i Motu 24 I/O, tako imas 24 analogna ulaza i izlaza. ne znam samo tacno kolika je to cifra ali mislim da ti to bolje radi za tvoju aplikaciju
ili daj neki primer kako bi ti hteo da vezes studio, sta radis, sta sve imas od opreme, sta ocekujes itd. :)
pozz :)
master29
08-05-2007, 09:01 PM
prvenstveno bi hteo da ti se zahvalim na interesovanju.ovako stoje stvari ja sam kupio motu travelera posto vise nisam mogao da trpim lunu 2.hteo bi da pomocu adata i ostalih konvertera sve prebacim na analogni mikser(studiomaster track mix 24)sprava mi je za sada dosta nepoznta i u celu pricu sam usao sasvim slucajno predpostavljam kao i vecina muzicara(studio)
od opreme imam-pc amd 3200+,motu traveler,studiomaster trackmix 24,neumann u 87,akg solidtube,b-tone,alesis m1 mkactiv,urei model 809,joemeek vc6q,roland srv-2000,dynacord drp-20,dbx-266xl,dbx-1531p,tc-m300,yamaha-q2031,behringer powerplay-8,dynacord-mcc-1,yamaha pc-2002,sony dat 670,sony mds je-330,dosta akg slusalica,tascam ms-16,teac s tascam series,midi plus 61,korg-pa 80hd,proteus 1/orcestral,yamaha fb01,yamaha tg-55(2kom)akai s-700,akai s-100pb,teac av 450d,i jos neke sitnice nemogu svega da se setim,bilo kakva shema i srucni savet bi mi mnogo znacio.unapred ti hvala
Bitch
09-05-2007, 09:52 AM
he he, fino, svasta nesto ima tu... samo mi opet nisi jasan :D sta i kako hoces da povezes? mislim mogu ti ja napraviti celu shemu, ali poenta je da ti to sve namestis da tebi odgovara, a ne meni! :) kontas, nije mi jasno ono:
hteo bi da pomocu adata i ostalih konvertera sve prebacim na analogni mikser(studiomaster track mix 24)
pitanje je sledece - za cega bi ti koristio mixer? kao summing box, kao monitoring svih tvojih spravica, za usnimavanje benda (mada pretpostavljam ovo ne, posto je u pitanju kucni midi atelje, a ne klasicni studio... ili se varam? :)) daj ti predlog kako vidis i zamisljas pa cemo lako da to iskabliramo, samo da ti kazes hocu to i to.
pozz
master29
09-05-2007, 10:35 AM
Prvenstveno bi zeleo da sve bacim na sto(iz compa kanale)da mogu na stolu da imam,bas,gitaru,padove,bubanj,vokali.i.t.d.Da koristim hardvere(efekte)na stolu u toku miksa koji bi kasnije vratio kao gotov u komp.Treba mi bilo kakva shema za pocetak da to funkcionise(iskreno nepoznajem materiju)Ako imas neku ideju kako ove skalamerije da profunkcionisu bio bi ti zahvalan.
Bitch
09-05-2007, 09:46 PM
imas PM :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.