PDA

View Full Version : acer laprtop i pro tools

nunuk_t2L
30-04-2007, 01:09 AM
jel itko pokusao upogoniti pro toolse na acerovom latopu? a da je uspjesno i snimanje i playback...
ili sam osudjen na propast =P

paki
30-04-2007, 01:59 AM
......

Color
30-04-2007, 10:24 AM
jel itko pokusao upogoniti pro toolse na acerovom latopu? a da je uspjesno i snimanje i playback...
ili sam osudjen na propast =P

Na Acerovom nisam nikad probao, ali pouzdano znam da na MacBooku radi bez problema. Naravno ako nisi zamislio da teras gomile plugova, mixas ili sinhronizujes ADR sa slikom... u te svrhe bi stvarno trebala jaca masina.. Ako planiras samo da usnimavas materijal, da radis manje zahtevne procese, ne vidim nikakvu prepreku zasto bi PT pravio probleme...

nunuk_t2L
30-04-2007, 11:16 AM
imam digi 002 tak da sto se PT-a i hardware-a tice, sve je tu. Pro Toolsi 6.9 mi se uopce nece pokrenuti, a kad upgrejdam na 7.3, pokrenu se, al nemogu niti jedan kanal otvorit za snimanje jer javlja gresku...svaki put drugaciju. cas disk, cas procesor cas ovo cas ono...
znam da na macbook-u stvar funkcionira i nadam se skorijem prelasku na njega jer me zanimaju iskljucivo PToolsi koji su prvenstveno namjenjeni mac-u, a kasnije konvertirani za windowse...ili sam ja bar tako skuzio =)
gledao sam kompatibilnosti na digidesign-ovim stranicama i acer nije uopce podrzan, pa me znaimalo jer tko od vas uspio stabilizirati PT-e na aceru...
znam da je to vise manje gubitak vremena, al ako se netko uhvatio u kostac i ima neko rjesenje dok mi ne dodje macbook (za ko zna kolko lol!) bio bih uvelike zahvalan