View Full Version : VIP clanovi
diviner
28-04-2007, 04:40 PM
Otvaramo novi usergoup zvan VIP (very important person) gdje ce se nalaziti bivsi moderatori (ljudi koji su najvise doprinijeli obogacivanju ovog naseg communitya, a zbog svojih licnih obaveza, drugih afiniteta ne mogu da ostanu aktivni na pozicijama), i zasluzni i veoma bitni clanovi cije nam je misljenje veoma vazno.
VIP clanovi mogu ucestvovati u radu moderatorske i jos nekih sekcija koje imamo u planu, i imaju niz drugih privilegija koje obicni clanovi nemaju...
Posebno se nece naglasavati koji je clan postao VIP, jer pretpostavljamo da ce ih biti mnogo...
Ovih dana ce neaktivni moderatori biti zamjenjeni novim, sve u cilju poboljsanja stanja na forumu (a i da damo drugom, mladjem svijetu sansu :) ).
SHIVA
29-04-2007, 11:13 AM
Posebno se nece naglasavati koji je clan postao VIP, jer pretpostavljamo da ce ih biti mnogo...
Chemu onda obavijest na ovom dijelu foruma? Samo riskirash da neki od chlanova ostanu uvrijedjeni jer smatraju da su doprinjeli vishe nego netko tko je dobio status "jako vazhne osobe"! Obzirom na ljudsku prirodu ovime chesh samo izazvati dodatne tenzije medju chlanovima koi se nadju pogodjeni kriterijem.
diviner
29-04-2007, 12:44 PM
Obavijest je u ovom dijelu foruma, jer je u pitanju novina, vijest, obavijest :) . Vidis da je prosto ki pasulj :)
A dalje filozofirati necemo ovdje...Imamo dolje sekciju pa mozemo raspravljati o ljudskoj prirodi, globalnom otopljavanju i tako tim stvarima :)
dexyco
29-04-2007, 07:28 PM
Ono sto mi se stvarno mnogo svidja kod ovog foruma je sto nikad ne staje, stalno se unapredjuje, i ide na bolje... ("nezadrzivo srlja u progres":D)
Ono sto mi se stvarno mnogo svidja kod ovog foruma je sto nikad ne staje, stalno se unapredjuje, i ide na bolje... ("nezadrzivo srlja u progres":D)
Da istina,ali prije par godina forum je bio mnogo bolji jer se bavio temama zbog kojih je vjerovatno i napravljen,a sada ima svega vise(nepotrebnog)nego diskusija o DAW-u.:( Ja i sada vise vremena provodim citajuci stare teme nego ovo zadnje,jer stvarno nema nista zanimljivo i poucno....Ko se ne sjeca,neka se malo prisjeti citajuci stare postove.
Nije tema,ali sam morao..sory.
ANITA
30-04-2007, 08:28 AM
Tu?no se moram slo?iti sa ZID-om. :( Samo moram naglasiti da to nije ničija odgovornost naravno. Jednostavno, stari su članovi stvari apsorbirali, pa poučavali jedno vrijeme, pa onda postane besmisleno ponavljati isto tisuću puta, a skoro da vi?e nema ni pitanja i to je to... A mo?da se promjeni. Čekamo nove nara?taje! :)
SHIVA - VIP osobe nisu po nečijem vlastitom nahođenju vip. To su ili stari moderatori ili ljudi koji ozbiljno doprinose glazbenom svijetu iako su skriveni iza nicka. Nije VIP svatko tko se svidi adminu i napi?e dva dobra članka. Khm... bar se nadam! :o ;) :D
Mogli
30-04-2007, 10:54 AM
Ideja je dobra, a Shiva je preterano sentimentalan!;)
dexyco
30-04-2007, 01:05 PM
@zid
Da, jbg, to se desava sa svakim forumom, samo, nista ne sme da se pretvori u rutinu, sto kaze Anita, valjda ce novi malko da razbiju monotoniju... ;)
Sa Shivom moram da se slozim u potpunosti, to je ziva istina, sve u sustini zavisi od vas koji birate VIP clanove i toga kolko cete to dobro uraditi. To nije uopste zahvalan posao, treba se setiti ko je sve i koliko doprineo za ovih par godina. Ja imam poverenja u vas pa se nadam da nece doci do onog nasta Shiva upozorava... :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.