Log in

View Full Version : Ko Je Ovo ??????? Fenomen!!

DaBear
12-04-2007, 11:24 PM
:o :o :o :o :o :o :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

http://www.youtube.com/watch?v=yWbMM0vTvjk

InsaneEyes
13-04-2007, 12:02 AM
To je Kale, Gospodar Vremena

Vrzmaj se jedno nedelju dana po centru Bgd-a i nema sanse da ga ne upoznas

http://www.rex.b92.net/bgdirekt/gospodar/index.html

i proveri ovo, tek je ovo genijalno....

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=112898643

Dzedaj se vraca, Dzedaj se vraca
Imperator ima grehe da placa
ostace brate i bez svoih gaca

internet!

neka prica ko sta hoce, Kale je legenda, jedino sto mu se sve pobrkalo u glavi :(

ali i dalje je najveca legenda grada Beograda

kejkz
13-04-2007, 12:09 AM
Ne znas Kaleta, legendu ruralnog Beograda, vojvodu Zemuna i sire okoline Andromede. E pa to je greota. Covek je (p)lutajuca legenda...
Greota je samo sto tako dobri ljudi polude, a sve fukare zive i zdrave doveka...

Mada mu je tekst iskreniji, i samim tim bolji od mnogih na ovoj sceni...

InsaneEyes
13-04-2007, 12:27 AM
bravo Keks
, svaka cast....

but seriously, malo ko ga konta imalo

ja sam ga upoznao jos u pre-internetskom periodu kad je pevao onaj
svoj hit... "nema nema raspolozenja, ostao sam ja nezenja"

bilo je to pre oko 10-ak godina ali se secam kao da je bilo juce koliko nas je drmnuo svojim uber-iskrenim tripom... jebiga malo mi je sad tuzno sve to...

sad mi pade na pamet pesma od Underworld-a:

you bring light in...
you bring light in...
you bring light in...

to a dark place
walking in light
glowing walking in light
gold ring around you
the hues of you
the golden sunlight of you

you bring light in...

cool wind following
following after you
rising for you
your skin beautiful
everything comes natural
fantastic fan
rocking rocking floating

... a ne znam zasto.... :da::(

Kale je jedinstven, bas je sranje sto svi misle da je lud, onno, nije da nije skroz lud ali je sto kaze Keks plemenitija faca od 98% debila koji lutaju gradovima Srbije pod okriljem "normalnosti"

100%

kejkz
13-04-2007, 12:44 AM
On po meni uopste nije lud covek, vidi se da je nesto radio u zivotu, da je nesto ucio, da je stvarno dusa od coveka... Steta je sto ga je ocigledno nesto vrlo tesko u zivotu pogodilo toliko da je postao ono sto mi vise nismo. Ludilo koje vidimo u njemu je tu samo zato sto smo postali takvi da vise ne mislimo da su iskrenost i dobrota vrline... a o pameti i obrazovanju da ne govorim, sta to bese, sta ce ti to... budi glup i bezobrazan, daleko ces dogurati, mozda jednog dana budes i predsednik...

InsaneEyes
13-04-2007, 12:54 AM
jos neke pesme su mi pale na pamet:

roxette - listen to ur heart
guano apes - open your eyes
madonna - frzn :banghead:

Mozda je od vodke, ali veceras 100% imam utisak
da mozemo i te kako mnogo da naucimo od takozvanih "ludaka" poput Gospodara

jebiga, sad mi se cini da se ceo svet folira osim Kaleta

:rotfl:
:banghead:

InsaneEyes
13-04-2007, 01:15 AM
pazi covek koji izgovara:

"otis'o sam.. u buducnost... pre vremena..."

onnnako... pausalno....

ili...

"i da dzedaj snimi cd
ili kasetu
i da pokaze i on

a ne samo Goca Trzan
koja je oruzje mracne sile

ona je propala.... i... i ima masku"

...

...fuckin' zajebano

-neshapesha-
13-04-2007, 11:43 AM
ali brate, Tamna Strana nikad nece pobediti dzedaja,dzedaja,dzedaja,dzedaja dve hiljade treca godina...
ko li mu radi materice ?
verovatno bad copy...

balthazaar
13-04-2007, 12:43 PM
čovjek je kralj!!! ovo kralj smišlja momentalno...kale je car!!! ja sam njegov fan! smisleniji su mu tekstovi od mnogih što su šatro neki poznati reperi! samo naprijed kale! Apsolutno pozitivan tip bez mrve kompleksa i foliranja, što se mene tiče odlično!

Samo kad bi neko malo poradio sa njim i objasnio mu kako da vježba i da malo ritmičnije izgovara ove njegove tekstove ovaj tip bi bio dobar, a ne da mu se ovako podmuklo sprdaju! grijeh je i sramota sprdat se ovako pozitivnom tipu. Ko je onaj crnuprasti tipčić što glumi nekog crnca i što mu se smije iza ledja?...pi!!!! to je odvratno!!! Kale je šampion i kralj za mnoge "face"...spontan čovjek koji je " malo na svoju ruku " :)...šta? sad je budala što nije jedan od onih "serijski proizvodjenih" repera, što ne nosi komične vrećaste hlače i ne glumi nekog nigera pokušavajući da prevede i imitria njihov fazon!? čoek je malo zalutao u vremenu i prostoru što ne znači da je gluplji ni ludji od bilo koga od nas!

eto toliko

dr.Ru
13-04-2007, 12:52 PM
Kale je car!!!

Ja ga mnogo volim, lik je zaista iskren i bez foliranja. Istovremeno mi je i zao njegove licne tragedije. Gledao sam ga redovno na Art kanalu pre desetak godina je imao redovnu emisiju, imao je cak i epizodnu ulogu u nasem jednom filmu.
Cak mislim da on prica mnogo smislenije nego sto ga svi mi dozivljavamo. Njegova poetika je duboka, a ljudi ga gledaju kao dvorsku ludu.

InsaneEyes
13-04-2007, 01:00 PM
Njegova poetika je duboka, a ljudi ga gledaju kao dvorsku ludu.

Lik dvorske lude u Kurosavinom filmu "Ran" je jedini lik koji se ne oblaci fancy, niti pokusava da impesionira mudroscu. A jedini je mudar lik u filmu.

balthazaar
13-04-2007, 01:06 PM
Kale je car!!!

Njegova poetika je duboka, a ljudi ga gledaju kao dvorsku ludu.

tačno tako!!!

ja bih tako slatko našutirao svakog frajera što nešto kao dodje da mu se smije i da ga loži! to mogu da rade samo nesoji i iskompleksirane ništarije koje ne vjeruju dovoljno u sebe niti su zadovoljni sobom pa to iskaljuju na ovakve tipove. Nikadu životu se nisam priključivsao takvim "šalama" i "zezanjima". Radije ću se sprdati na svoj račun nego na račun nekog ovakvog.

čovjek me totalno pogodio...uf! tako bih nekom od tih zezatora dao po nosu da niste ni svjesni !!!!

SHIVA
13-04-2007, 01:10 PM
Ludilo koje vidimo u njemu je...

...ludilo je savrsheno NORMALNA reakcija na nenormalne OKOLNOSTI!

Svi imamo taj potencijal... razlika je samo u tome shto mnogi nisu bili stjerani bukvalno u kut.

balthazaar
13-04-2007, 01:12 PM
da da shiva

blago onom ko rano poludi, imao se za šta i roditi

MD
13-04-2007, 01:44 PM

;);) ;)

Mitjovan
03-05-2007, 05:59 PM
Ma Kale je lud k`o struja, tu nema govora! Ali je takodje i tacna konstatacija da je bolji od 90 posto rep scene!:)

A sto se tice matrica i "usmeravanja" naseg heroja za to je zaduzen prvenstveno Virkler skaj i ekipica njegovih pajtosa.

Rhino
04-05-2007, 12:07 AM

Svi imamo taj potencijal... razlika je samo u tome shto mnogi nisu bili stjerani bukvalno u kut.

Ja se slazem

Oggy
16-05-2007, 08:30 PM
:rotfl::rotfl::rotfl:

Mitjovan
16-05-2007, 10:19 PM
JOsh ce da ispadne da smo svi mi ludi, a on normalan...:rolleyes:

Oggy
17-05-2007, 06:32 PM
Pa covek je car! :)