idekius
27-03-2007, 01:23 AM
Na moju veliku zalost, Universal Audio je zvanicno objavio da je novi plug za UAD-1 emulacija Helios Type 69 EQ-a ! Dokle vise sa EQ-ima i compressorima??? :banghead: :banghead::banghead: Ako misle da to sto se su se UA-Neve 1073 i 1081 fenomenalno prodali i prosli ne znam kako nahvaljeno, znaci da samo EQ-e treba raditi... uhhhh... :confused:
Ne znam... mozda se nekome i svidja ideja kupovine jos jedne emulacije analognog EQ-a...
Mozda je to interesantno onima koji tek uzimaju UAD-a, jer,eto, mogu da biraju koje ce kombinacije izbora raditi sa ponudiom:
-Pultec, Pultec Pro, Neve 1073, 1081, Hellios Type 69...
Meni je ovo suvisno... do duse, 'ajde... ostavljam mogucnost da Hellios bude ne znam ni ja koliko specifichan u odnosu na Neve i Pultec... i ne nadoknadiv... ali... mislim da su sanse za to vise nego minimalne...
Inace, cena mu je po meni razumna... 199$...
Ne znam... mozda se nekome i svidja ideja kupovine jos jedne emulacije analognog EQ-a...
Mozda je to interesantno onima koji tek uzimaju UAD-a, jer,eto, mogu da biraju koje ce kombinacije izbora raditi sa ponudiom:
-Pultec, Pultec Pro, Neve 1073, 1081, Hellios Type 69...
Meni je ovo suvisno... do duse, 'ajde... ostavljam mogucnost da Hellios bude ne znam ni ja koliko specifichan u odnosu na Neve i Pultec... i ne nadoknadiv... ali... mislim da su sanse za to vise nego minimalne...
Inace, cena mu je po meni razumna... 199$...