PDA

View Full Version : Novi Vox ToneLab - LE

Rocket Roll
22-03-2007, 09:27 PM
Meni je nov, nisam ranije čuo za njega. 24bitni engine, jedna pedala manje, redizajniran EQ, S/PDIF out, te?a distorzija.

http://www.voxamps.co.uk/tonelab/tonelab_le.asp

http://www.voxamps.co.uk/tonelab/images/485_Tonelab-LE.jpg

muris
26-03-2007, 04:36 PM
fino izgleda...treba probati svakako

Oggy
26-03-2007, 06:36 PM
Ako je suditi po onim demoima na sajtu, nista posebno, tacnije, prilicno lose...

Tiki the Boyler
27-03-2007, 08:52 AM
Mislimda bi se ipak trebao naći tamo negdje - stepenicu ispod SE verzije!
(koja provjereno šljaka do jaja)

NABIM
30-03-2007, 01:58 AM
Ja imam model koji je izasao pre ovog. Nesvidja mi se EQ na njemu i FX mu nije bas neki. Nadam se da su ovaj model malo bolje uradili.

lemy777
14-12-2007, 12:22 PM
Ma neka ne valja,samo da mi dodje ruke(cekam da stigne u sky):wink:

dawid
15-12-2007, 09:29 PM
Ma neka ne valja,samo da mi dodje ruke(cekam da stigne u sky):wink:
koliko kosta i kada stize ako nije tajna? I ja bih jedan :grin:

Rocket Roll
16-12-2007, 12:16 PM
350 evra - a stiže svako malo u Sky.

"Muzičari ovdašnji" ga povremeno kritikuju, ali se stranci ne žale na njega, naprotiv! "Pro Reviews" sekcija na Harmony Central forumima do sada ima 25 strana pohvala za LE:

http://acapella.harmony-central.com/forums/showthread.php?t=1581579

lemy777
24-12-2007, 09:56 AM
350 evra - a sti?e svako malo u Sky.

"Muzičari ovda?nji" ga povremeno kritikuju, ali se stranci ne ?ale na njega, naprotiv! "Pro Reviews" sekcija na Harmony Central forumima do sada ima 25 strana pohvala za LE:

http://acapella.harmony-central.com/forums/showthread.php?t=1581579

Stvarno ne bih nikoga da kritikujem(jer definitivno postoje losi procesori) ali postoje i lose pedale,svako nek svira sta hoce,ali provalio sam da obicno ljudi kojima ni jedan zvuk nije dobar, ustvari i nisu neki gitaristi,sa druge strane bio sam svedok testiranja peavey pojacala sa procesorom,ista gitara,isto pojacalo,sve isto samo drugi gitarista kod jednog mutav zvuk kod drugog gitara peva:) toliko.

Benjo
02-01-2008, 12:28 AM
To je ustvari Vox Tonelab sa dodanom foot pedalom,komandama.
Razlikuje se od modela SE po tome jer ima S/PDIF Out.
Imam model Tonelab i jako sam zadovoljan,radi super i sa pasivnom
i sa aktivnom elektronikom,pickup-s.

vlada74
10-01-2008, 07:37 PM
Ja ga kupio u decembru,pre njega imao Digitech GNX2 i ZOOM GNX8, meni je bolji od oba.Sviram direkt u razglas.Dobar HI-Gain,Wah,Chorus,Reverb,Fender Clean. Ali ipak TREBA PROBATI!!!!!!

lemy777
11-01-2008, 01:37 PM
A ja i dalje cekam!!! vec j....nih mesec ipo,brate Srbija do Tokija,dzaba kad imas pare moras da cekas:mad:

vlada74
11-01-2008, 02:27 PM
U decembru je bilo vise komada.Jesi li probao LINE 6 POD PLUS?Jeftiniji je,ima u Mitrosu.Ne znam kako on radi.

lemy777
12-01-2008, 09:14 AM
Cuo sam,POD radi jako dobro,bas je svirao neki lik na svirci u tramvaju,mada bio je toliko tih da je jedva izlazio zvuk,ali ono sto sam cuo je prilicno ozbiljno,mada ja sam ipak za tonelab ili Boss gt 8 varijantu,Boss-a volim zato sto sam dugo svirao ME-10 multiefekat,i super je radio posao,mada cuo sam GT 8 je isto jako zajebana sprava,ali tonelab je moj sadasnji izbor:)

LAMPASH
18-01-2008, 04:19 PM
Ja ga kupio u decembru,pre njega imao Digitech GNX2 i ZOOM GNX8Verovatno si napravio gresku u kucanju,takav zoom ne postoji,verovatno si mislio na GFX8.Svirao sam sa tim zoom-om i mogu da kazem da je obicna zujalica a kostao je oko 400 evra!Na srecu nisam ja puk'o te pare vec moj drugar koji mi ga je dao.Svaki procesor koji sluzi za direct-in bolje radi od tih ZOOM-ovih krsica!
Moj savet:"Kada cujete rec zoom,bezite glavom bez obzira".:)

lemy777
21-01-2008, 09:33 AM
Verovatno si napravio gresku u kucanju,takav zoom ne postoji,verovatno si mislio na GFX8.Svirao sam sa tim zoom-om i mogu da kazem da je obicna zujalica a kostao je oko 400 evra!Na srecu nisam ja puk'o te pare vec moj drugar koji mi ga je dao.Svaki procesor koji sluzi za direct-in bolje radi od tih ZOOM-ovih krsica!
Moj savet:"Kada cujete rec zoom,bezite glavom bez obzira".:)

E svaka ti se dala na odgovoru:D ,ja spadam u kategoriju,ZOOMOFOBOCARA,pa cak i ona luda sprava sa dve lampe(i dalje mislim,da je zoom naj gore sranje koje je neko izmislio za gitaru,ne bih cak kupio ni kais za gitaru da se zove zoom),takodje mislim da se svo pljuvanje po gitarskim procesorima upravo bazira na njima:)

lemy777
30-01-2008, 09:52 AM
I da, posle,mesec ipo dana je stigao cuveni Tonelab LE u moj skromni dom,i ono sto prvo imam da kazem je to,da se nerviranje,cekanje...debelo isplatilo,nisam imao vremena mnogo da ga cackam,ali sam toliko bio fasciniran simulacijama pojacala,da nisam mnogo ni obracao paznju na efekte,modulacije...tako da za prvo probanje(fabrickih boja) ,vec mogu toplo da preporucim ovaj procesor,jako toplo zvuci,nema plastike u zvuku...stvarno sam odusevljen.I da sto se tice dz,dz,dz, ima distorzije koliko hoces.:)

LAMPASH
02-02-2008, 01:35 AM
Mozes li da okacis ovde par dz,dz taktova (MP3) da cujemo kakve su simulacije?
Ha,i ja sam tezak"ZOOMOFOBICAR".
Pozdrav!

lemy777
04-02-2008, 01:46 PM
Naravno da hocu,samo jos da napravim neke masne farbe,pa cu da ga okacim,imao sam vatreno krstenje na svirci,radi malisa za sve pare.