Log in

View Full Version : Sony Oxford VST!

idekius
22-03-2007, 07:26 PM
http://www.sonyoxford.co.uk/ws/pub/plugins-sony/support/updates-pt.htm

stigma
22-03-2007, 08:24 PM
Odlicna vijest! Jos da bude na snizenju...:rolleyes:

idekius
22-03-2007, 08:31 PM
Odlicna vijest! Jos da bude na snizenju...:rolleyes:

Snizice ga, ubedjen sam... 100% :twisted:

Ako ovo ne snize, je*acu im sve po spisku :mrgreen:

Inace, sto je najlepse, oni koji su ga probali, kazu da neverovatno malo opterecuje CPU...

stigma
22-03-2007, 09:08 PM
Inace, sto je najlepse, oni koji su ga probali, kazu da neverovatno malo opterecuje CPU...
Moguce, koristim inflator i veoma je light na cpu

OFF
22-03-2007, 09:17 PM
Ajojjj, pa ovo nije samo EQ, kao sto sam mislio...... ima sve:hyper: :hyper:

idekius
22-03-2007, 09:45 PM
Na zalost, nema bas sve... obrati paznju... nedostaje Oxford Reverb
i Oxford Restoration Tools... ako pogledas bolje, videces da oni nemaju VST podrsku... za sada... :(
Ali... i ono "ostalo" je vise nego o.k. :rolleyes:

OFF
23-03-2007, 08:37 AM
Da, vidi......
Ali, meni su iskreno najzanimljiviji, Inflator, EQ i trans des...... reverba bar ima na tone, iako je taj verovatno Ok

Meni je inflator mnogo mocan limiter za grupe...., ako bude radio kao RTAS i Poco:hyper:

Max
23-03-2007, 11:02 AM
Pustili su vise na VST nego na PoCo , Na gearslutzu sam procitao da eq uzima 0.3 % procesora , sto me kompletno zbunjuje , jer ispada da su DSP procesori kompletna bulja , jer na PoCo mogu da otvorim 12 - 16 eq u zavisnosti koliko bendova ili filtera koristim ..... po toj racunici ceo PoCo mu dodje kao 6 % kompjuterskog procesora !!!!!

U svakom slucaju eq a ima dosta u ponudi i Sony je jedan od solidnijih ..... ali kompresor je zaista neverovatan .... brz , moderan , super .... kao i inflator .... u svakom slucaju , korak napred za VST .....

Pozdrav