Log in

View Full Version : Pogledajte

sRce
13-03-2007, 06:35 AM
Ni lepsi sajt, ni veca imena klijenata

www.sterling-sound.com

SHIVA
13-03-2007, 10:51 AM
O impresivnosti klijentele ne vrijedi diskutirati, ali ima puuuuuno ljepshih sajtova.

Npr. http://www.2advanced.com/

Obavezno malo proklikti izbornicima i sekciji "portfolio" kao i kroz stare verzije sajta. Ovo je verzija 5, meni je osobno verzija 3 i ljepsha od aktualne.

DaBear
13-03-2007, 06:35 PM
Sterling sound - stvarno super izgleda web site! Nagledao sam se milion sajtova....
Ima "wow" faktor. Mega fore - koje nisam video do sad.
o klijentima i opremi nema svrhe pricati, web design - SUPER!!

Onaj drugi, ok, lepi crtezi, ali nista posebno.....nema "wow" za mene....

dajte jos ako ima nesto (al samo ako je mega!)

Danny Lou
13-03-2007, 07:15 PM
protrcavajuci kroz sajt sterling studia naletim na info da sexa aleksic tamo snima i da dolazi iz SPANIJE :rotfl: :rotfl: :rotfl: kod Tom Coyne-a...

btw sajt je AU!

cAAc
13-03-2007, 11:53 PM
http://www.amontobin.com

i naravno procitajte

http://www.amontobin.com/field/

SHIVA
14-03-2007, 02:26 AM
Onaj drugi, ok, lepi crtezi, ali nista posebno.....nema "wow" za mene....

dajte jos ako ima nesto (al samo ako je mega!)

Pod "mega" mislish na neshto shto che se tebi osobno svidjet, a to je dosta teshko za procjenit. Ti zapravo komentirash iskljuchivo vizualni dojam, a web dizajn je puno vishe od toga. Ovaj sajt ima brdo CD cover-a i gotovo nikakvu drugu informaciju. Listanje CD-eva je fora napravljeno, ali ta "fora" te zapravo tjera da pregledash sve naslove umjesto da samo s popisa odaberesh ono shto te zanima. Fora s "letechim" CD-ima je remek djelo propagande, a dizajn je da izvinesh zakurac.
Dizajner je samo umetnuo postojeche omote za CD-e na vrlo nenametljivu podlogu kako bi zadrzhao fokus na proizvode.

Sajt koji sam linkao je napravljen kao reklama za tvrtku koja se bavi web dizajnom. Impresivan ali bez naglaska na bilo kakav proizvod... zato sam rekao da pogledate "portfolio". Oni su radili sajtove za Oakley, Ford i mnoooooge druge.

Zapravo sam samo htio indirektno sugerirat da brkate propagandu i dizajn.

sRce
14-03-2007, 06:31 AM
Stvarno bre Seka Aleksic !!! Boze, boze doziveli smo da narodnjaci rade mastering u New York. E da mu j...m m.ter. Nego dobro sto pise da je from Spain...

Color
14-03-2007, 09:55 AM
Pod "mega" mislish na neshto shto che se tebi osobno svidjet, a to je dosta teshko za procjenit. Ti zapravo komentirash iskljuchivo vizualni dojam, a web dizajn je puno vishe od toga. Ovaj sajt ima brdo CD cover-a i gotovo nikakvu drugu informaciju. Listanje CD-eva je fora napravljeno, ali ta "fora" te zapravo tjera da pregledash sve naslove umjesto da samo s popisa odaberesh ono shto te zanima. Fora s "letechim" CD-ima je remek djelo propagande, a dizajn je da izvinesh zakurac.
Dizajner je samo umetnuo postojeche omote za CD-e na vrlo nenametljivu podlogu kako bi zadrzhao fokus na proizvode.

Sajt koji sam linkao je napravljen kao reklama za tvrtku koja se bavi web dizajnom. Impresivan ali bez naglaska na bilo kakav proizvod... zato sam rekao da pogledate "portfolio". Oni su radili sajtove za Oakley, Ford i mnoooooge druge.

Zapravo sam samo htio indirektno sugerirat da brkate propagandu i dizajn.

Shiva,
pogledaj malo bolje sajt preko kojeg si povrsno preleteo, misleci da sajt samo propagira CD covere... Za razliku od sajta koji si linkovao, sajt www.sterling-sound.com je vrlo pregledno napravljen, tako da se na njemu moze snaci i obican korisnik interneta i brzo doci do informacija koje su mu potrebne, dok sajt koji si linkovao, izgleda stvarno bruka, ali mi nije uopste praktican i pregledan... Vise me podseca na igricu, a za mene posao nije igrica! Jednostavno ne volim da gubim vreme na komplikovanim sajtovima. Druga stvar, muziku sam odmah iskljucio, licno ne volim sajtove sa muzikom, a njihova mi je jos i zesce dosadna.

U svakom slucaju, odvojio sam malo vremena, dok boje i graficki dizajn sajta nisu poceli da me smaraju..

Dexxy
14-03-2007, 11:19 AM
Stvarno bre Seka Aleksic !!! Boze, boze doziveli smo da narodnjaci rade mastering u New York. E da mu j...m m.ter. Nego dobro sto pise da je from Spain...

Svako ko moze da radi i plati ima pravo na to. Hocu da kazem da u zadnjih nekoliko godina narodnjaci ulazu mnogo vise para u sebe, shvatili su da je sve to jedan veliki biznis...i to im se isplatilo...

SHIVA
14-03-2007, 12:29 PM
Shiva,
pogledaj malo bolje sajt preko kojeg si povrsno preleteo, misleci da sajt samo propagira CD covere...

Rekao sam da se dizajn svodi na "izljetanje" vech postojechih CD covera, a sajt propagira uslugu... to je jasno!

sajt je vrlo pregledno napravljen, tako da se na njemu moze snaci i obican korisnik interneta

Pod obichan korisnik mislish na ljude koi internet koriste za ICQ chat i flash igrice ili...?

dok sajt koji si linkovao, izgleda stvarno bruka, ali mi nije uopste praktican i pregledan...

... a pregledan je onaj sajt koi na sredini ekrana ima jednu informaciju tako da te ne zamara s previshe podataka odjednom... zar ne? :rotfl:

Da se ne udubimo bez potrebe... super je dizajn, taman kako treba bit da i druge Seke Aleksic postanu klijenti kad vide kako njen CD cover "leti" rame uz rame sa "smrznutom" Madonnom :D

zmaj
14-03-2007, 02:42 PM
Svako ko moze da radi i plati ima pravo na to. Hocu da kazem da u zadnjih nekoliko godina narodnjaci ulazu mnogo vise para u sebe, shvatili su da je sve to jedan veliki biznis...i to im se isplatilo...Po mom misljenju to je pocetak njihovog kraja...

LACKY
27-03-2007, 03:38 AM
Eto vidis, pa se cudi! Od svh stvari koje su se slale tamo covek se jedino raspitivao za Seku Aleksic i zamolio je da mu se posalje CD da stavi na sajt a za ostale radove je rekao da su neinteresantni!

Danny Lou
27-03-2007, 09:50 PM
tako nesto vjerovatno nije nikad cuo! vec se bojim kud bi muzika mogla da okrene... mislim ako me razumijete...:confused: kuda dalje kolega Cimicu?

zmaj
03-04-2007, 02:11 PM
Eto vidis, pa se cudi! Od svh stvari koje su se slale tamo covek se jedino raspitivao za Seku Aleksic i zamolio je da mu se posalje CD da stavi na sajt a za ostale radove je rekao da su neinteresantni!

Znam sta je u pitanju...pa on je gluuuv...:rotfl:

DaBear
03-04-2007, 07:10 PM

Sta bi bata Lacky od tebe...ne beshe te neko vreme? Ja se vec zabrinuo...he,he,

LACKY
04-04-2007, 10:23 PM
Guzva burazeru, a i problemi. Slao neke mastere u Sterling (kod onog gluvog) pa hiljadu problema kako iz ove guzice od drzave da platis itd!

zmaj
05-04-2007, 12:21 AM
Slao neke mastere u Sterling (kod onog gluvog) Bez uvrede,Lacky...opaska nije bila upucena na tvoju stranu...

LACKY
05-04-2007, 11:21 PM
Nema uvrede, jer je nije moglo ni biti. Ja to nisma ni radio, vec sam vam preneo sta se desilo.

sRce
16-01-2008, 05:38 PM
Opet jedan ultra, mega, giga site :da:

www.raf.it