Log in

View Full Version : M-audio FW1814 vs. ASI ASP 1010 ?

File
08-03-2007, 12:24 PM
Nisam toliko strućan da znam razliku...(osim u cijeni)nego ja to gledam u ulazima izlazima....molim vas savjetujte me....Ova ESP 1010 je po mojoj mjeri...lijepo dolazi u rack verziji...ima 8 in i 8 out balansiranih + 2 od tih osam su xlr(mic preamp+phantom) i ima jo? po 2 digitalna(optićka i coaxialna) ulaza i izlaza + midi....a ova m-audio(koliko sam ja sku?io) ima 8 analognih ulaza(nebalansirana) + da ima i sa prednje strane 2 xlr-a(micpreampi+phantomi) ali ne znam da li su oni posebni(tako da sve skupa ima 10 analog inova) ili su ta 2 umjesto ova 2....a ima i samo 4
balansirana outputa....dobro ima i 2 outa za slu?alice....e sad ima tu i nekih digital inova. outova...ali ih ja ne ku?im.....linkovi su tu pa mi molim vas javite...hitno mi je....www.m-audio.com/products/en_us/FireWire1814-main.html (http://www.m-audio.com/products/en_us/FireWire1814-main.html). www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=54&page=2
uglavnom snimam ?ive instrumente bubanj i to i potreban mi je ?to veći broj ulaza...a ?to se izlaza tiće palo mi je na pamet da u remixu ?aljem kroz izlaze(kad ih ima vi?e)van u komponente(kompresore...eqouve - kad ih budem imao)jer već sad osjetim da je bojanje s mixete puno toplije nego u pluginovima(znam da ovisi kojim) puno hvala