PDA

View Full Version : Manual za Roland E-96

"7"
05-03-2007, 11:23 PM
Ima li neko ovo uputstvo ili mozda zna gde moze da se nadje? Pretrazivao sam net ali nisam uspeo da nadjem.

Hvala unapred

Pozz

"7"
06-03-2007, 08:51 PM
Jel' moguce da bas niko nema ovu klavijaturu:banghead: . Valjda je neko sacuvao to uputstvo

marestudio
06-03-2007, 09:18 PM
M koj ce ti uputstvo, pitaj sta te interesuje? Ja sam ti uputstvo samo ne u PDF-u :D !!!!

"7"
06-03-2007, 11:24 PM
M koj ce ti uputstvo, pitaj sta te interesuje? Ja sam ti uputstvo samo ne u PDF-u :D !!!!

Eeeeee kad bi to moglo tako. Znas u cemu je stvar, ja sam uvek radio sa master klavijaturama i digitalnim klavirima. Sad sam uzeo ovo cudo od ortaka jer mi je dugovao neku lovu a hteo da ih prodaje, a racunam i klinac ce sutra da se zeza sa stilovima i sekvencerom a imaju svoje zvucnike (mada tesko da ce moci da ih nosi negde)...
E sad je problem sto ja na njima nista ne mogu da provalim... dobro ne bas nista... ali svejedno glupo mi je da cimam njega ili tebe 1000 puta, mnogo je lakse da imam uputstvo pa kad imam vremena da polako provaljujem.
Hvala ti u svakom slucaju, a ako slucajno naletis na uputstvo javi obavezno

Pozz

marestudio
07-03-2007, 12:31 AM
Nije nikakv problem, kad god mogu pomocicu!
Za pocetak klavijatura se deli na 2 dela najvise, Uperr 1 i Uperr 2 su ti za desnu stranu, Lower i Manuel Bass za levu, kada drzis taster Split i pritisnes disku na klavijaturi dotle ti je podeljena klavijatura, boje menjas tako sto kliknes na odredjeni taste ispod dislpleja npr. UPR1 onda menjas boju za UPER1 i tako redom za sve ostalo....

"7"
07-03-2007, 02:01 AM
Boje sam jedino i provalio i jos po nesto malo..
pa ajmo redom kad imamo vremena dok ne nadjem manual...
kako da ucitam stilove sa flopy-ja?

marestudio
07-03-2007, 01:41 PM
Udjes na Disk to ti je taster F5 levo pored displeja, zatim gledas da ti bude oznacena funkcija Load to ti je taster F1 (naravno pre toga udjes u DISK F5), zatim oznacis ritam tockicem i i mas mesto na kome hoces da ga ucitas USER 1,2,3......, ako hoces da ucitas 8 ritmova od jednom trebas da imas kreiran STYLESET, onda udjes isto u Disk,Load, zatim na PAGE UP,DOWN to ti je levo 2 tastera od displeja, spustis nanize do STLSET mislim da je skracenica ili tako nesto slicno, zatim kada odaberes set ides na EXECUTE kao i kod pojedinacnih ritmova!

"7"
07-03-2007, 08:08 PM
Dakle, PRODAJEM Roland E-96, majke mi rodjene, nemam vremena da se bakcem sa aranzerima, kupicu sebi dig. klavir ili sl. a klinac kad bude hteo da svira kupicu mu tada nesto pa nek se on zeza.
Mare tebi hvala puno na dobroj volji ali ne vredi, nemam ni volje ni vremena. Bolje da utrosim to vreme na stvaranje pesama.

Pozz

coka
19-04-2007, 12:07 AM
"7"
Uputstvo za Rolanda E-96 imas na http://www.rolandus.com/
Registrujes se i "skidaj" upustvo.
Pozdrav!

OFF
19-04-2007, 12:12 AM
Vidi u Mitrosu, imali su prevedena uputstva za sve Rolande, nekad

"7"
19-04-2007, 02:15 PM
"7"
Uputstvo za Rolanda E-96 imas na http://www.rolandus.com/
Registrujes se i "skidaj" upustvo.
Pozdrav!

Vec sam ranije bio na tom sajtu i verovatno sam mislio da nije u redu link jer me slao na tu backstage registraciju:banghead: .
Sada sam se registrovao i skidam manual:hyper: .

Hvala