Log in

View Full Version : Novi monitori - prvi trek

daniel aleksandar
02-03-2007, 02:34 PM
Pozdrav svima....

Do sad sam uglavnom chitao i preslushavao....Evo, konachno sam promenio/kupio monitore (KRK RP6) pa da chujem komentare na prvi trek sa njima uradjen.

Thnx

http://www.sendspace.com/file/c6r35z

DADDY Z
04-03-2007, 02:09 PM
Uh...jbm mu sendspace...trebalo mi je 100god samo da skinem file...
Dobro je...lepo smixano-ako te to interesuje...
moja sugestija je da kick možda bude "mekši" tj. skini malo srednjih/visokih..

nisi pojasnio za šta želiš komentar a pošto si spomenuo monitore ja prvo pomislih na mix...
aranžman i numera traže još rada..ideja je ok(za moj ukus malo sumorna tema) ali je u nazivu numere sve razjašnjeno

MHz
04-03-2007, 03:29 PM
9 minuta nichega :( sorry ali ovde se nishta ne deshava.. ali mozda tebi nenormalan dan tako zvuchi..
nenormalan dan je, po meni, 5x zanimljiviji od normalnog :)
mix mi je cool, mozda (shto kaze Z) malo 'mekhkiji' kick..

daniel aleksandar
05-03-2007, 05:34 PM
Uh...jbm mu sendspace...trebalo mi je 100god samo da skinem file...
Dobro je...lepo smixano-ako te to interesuje...
moja sugestija je da kick mo?da bude "mek?i" tj. skini malo srednjih/visokih..

nisi pojasnio za ?ta ?eli? komentar a po?to si spomenuo monitore ja prvo pomislih na mix...
aran?man i numera tra?e jo? rada..ideja je ok(za moj ukus malo sumorna tema) ali je u nazivu numere sve razja?njeno

Ho...thnx za komentar..:)

Dobro si pomislio, trazio sam komentar na mix, tek sam pazario monitore tako da sam josh u fazi navikavanja na zvuk a ovo je prvo shto sam pocheo sa njima i donekle uradio da bih mogao pitati za mishljenje .....Radim na treku josh uvek, dodao sam josh neki synht i udaraljke pa su mi se polomile:banghead: sa kick-om tako da sam ga smekshao:rotfl: .....Uploadovacu je uskoro sa izmenama .

disco violence
20-03-2007, 06:25 PM
Koliko si platio monitore i kako ti zvuce?