View Full Version : Sredjivanje gitare
RokStudio
05-02-2007, 02:04 PM
Treba mi preporuka za nekog dobrog majstora za gitare u Beogradu. Imam 2 gitare i vreme je za malo sredjivanja i stelovanja. Jednoj krckaju potenciometri i izlaz, druga se previse lako rastimuje, obe vape za podesavanjem action-a.... bolje dati nekom ko zna da to odradi.
Znam da ima jedan dobar na Banovom brdu, ajde pokusacu da dodjem do telefona pa ti javljam. Davno su neki moji prijatelji nosili gitare kod njega i bili extra zadovoljni.
RokStudio
05-02-2007, 10:31 PM
Da, ?anjika se zove, ka?u. Imam telefon ali čovek mi nikad nije podigao slu?alicu - poku?avao sam nedeljama. Probaću opet sutra :)
Rocket Roll
05-02-2007, 10:43 PM
Basista Duci, kewl lik, mlad: 011/2104-602, 064/225-7704
Žan (Jean and Jean gitare), Mirkov učenik, malo stariji: 011/304-6729, 064/1466-364
Mirko (Tasić, legenda i ćutolog, odnosno - pusti Banovo i gledaj u Kanarevo brdo): 011 3594347, Matije Gupca 26
Servis "Apolo", reklamira ih Roland.Co.Yu, Beograd, Nebojša Čupić, (063) 264-730
Jedini za kojeg znam cenu setupa je Žan, 20 evra plus komplet novih žica (da ti ih stavi na gitaru kada završi i odradi intonaciju), trebalo bi da je pošten i da ne krade delove (i na to se mora paziti, naročito kada nosiš SkUpU gitaru majstoru kojeg ne poznaješ), živi "tamo daleko", u (vrlo) široj okolini Plavog mosta. Ima jedno kuče, dva Twin Reverba i punu radnju delova i gitara.
Da, ?anjika se zove, ka?u. Imam telefon ali čovek mi nikad nije podigao slu?alicu - poku?avao sam nedeljama. Probaću opet sutra :)
jeste, Shani(ka).. vrhunski je majstor... mada ne znam da li ce da ti radi takve "sitne" stvari... mom striki je radio hand made telecastera custom i vrhunski je odradjena.. iako je "pravio" gotovo 2 godine..
ako treba broj vici
Ja sam imao odlicno iskustvo sa gitarom koju je Mirko tasic sredjivao, pragovi malo kozmetike.....
Dushan_S
06-02-2007, 10:42 PM
Mirko je veoma dobar ali je malo smoren, ispadalo je ko da ga molim da mi ne?to namesti ako je sitniji posao u pitanju.
acaradio
07-02-2007, 10:16 PM
Mirko je veoma dobar ali je malo smoren, ispadalo je ko da ga molim da mi nešto namesti ako je sitniji posao u pitanju.
E tu si u pravu...jednom sam mu donosio starog Ibaneza da malo nategne sipku, jedva sam ga ubedio da o uradi.
Ali, odlicno radi posao. Kada sam mu pre destak godina doneo jednog SG-a na menjanje pragova, zamenio ih je za medalju. Tad mi je pokazivao jednu svoju hand-made gitaru koja je bila napola dovrsen...pravi masterpiece.
RokStudio
09-02-2007, 02:58 AM
Samo da javim... na kraju sam oti?ao kod ?ana, brzo i dobro odrađeno, sve preporuke.
radsoul
08-10-2015, 12:38 PM
Pozdrav,
Malo da osvezim staru temu...Ako moze neko da preporuci majstora za reparaciju i servis Les Paul gitara.
Zanimljivo je da cene ovih usluga poprilicno variraju ali nisam siguran da veca cena donosi i kvalitetniju uslugu...
disco violence
12-10-2015, 05:42 AM
I mene ovo interesuje,skoro sam kupio washburna V200 pro BK,gitara je dugo stajala i potrebno je odraditi setap,da li ma koji dobar majstor u Novom Sadu ili su svi u Beogradu?Pozdrav.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.