View Full Version : Izasla Chandler Limited i Abbey Road VST/AU verzija EMI TG12413 Limitera
Jel moze neko da skine demo sa njihovog sajta{trazi Ilok,mene zanima Windows VSTi}....evo likove
http://www.abbeyroad.co.uk/plugins/tg12413.php
evo link sa gearslutza [ima islike ko zeli pogledati kako izgleda]...
http://gearslutz.com/board/showthread.php?t=88110&page=2
Pozdrav....
milos
25-02-2008, 04:38 PM
Vetar duva zestoko ovih dana :D :wink:
Simpatican limiter/compressor 8-) :)
HeatMan
25-02-2008, 05:15 PM
opaaa.. zelim.. :)
LACKY
25-02-2008, 05:18 PM
Ja sam kupio jedan polovan, doduse bez kljuca za bagatelu. Palim ga na guranje, a kada upali radi super.
DADDY Z
25-02-2008, 06:59 PM
odlični su
HeatMan
25-02-2008, 10:45 PM
laki, prosledi.. nemo te bije maler.. :)
Meni ovo super radi kao bus kompresor, umesto SSL bus kompresora recimo na masteru, bas mi se svidja kako radi...Al nekako za ova 2-3 sata kolko ga mrchkam ne mogu da mu nadjem primenu za vokale recimo i to...Ali kao bus kompresor je super u compress mod-u, limit mode jos nisam savladao, ne mogu da ga obuzdam za sad, moracu da ga probam na grupama isto ...
alavuk
27-02-2008, 04:19 AM
Druze jansha , za muziku koju mi radimo mislim da nam je ovo i previse , doduse posvetio sam se njima ukupno 30 minuta . imaju "potencijala" ali ne za nas trip muzike , mozda sada gresim , eto probacu ih opet od ponedeljka ...
DaBear
27-02-2008, 06:29 AM
Druze jansha , za muziku koju mi radimo mislim da nam je ovo i previse , doduse posvetio sam se njima ukupno 30 minuta . imaju "potencijala" ali ne za nas trip muzike , mozda sada gresim , eto probacu ih opet od ponedeljka ...
ne gresis!
Drug mi je skoro kupio ADL670, Fairchild re-make (puko $19.000 :shock: )
i propustio njegov elektro miks kroz to i pao u komu, posto nema veze sa zivotom !
Nista ne radi na toj vrsti muzike,
sve te stare sprave ili plugovi modelovani po njima, rade dobro na pravim instrumentima, pravim bubnjevima itd a ne na sintisajzerima...
alavuk
27-02-2008, 06:39 AM
oh , hvala na utehi :]]] cuo sam to sto si sad rekao tj napisao ali reko mozda ja nisam nesto dobro uradio tj cuo posto sam nesto zbrzao prilikom cackanja ...
Meni ovo radi bolje nego Waves SSL Stereo Comp...Pa i ti Alavuce mislio sta god, cuo si da su moje metode efektne:)Ja znam sta je meni okej a sta ne i znam kako to postici razlicitim plug-ovima, daj mi sta god i ja cu od toga sklepati pesmu...Meni je ovo zaista super kao bus kompresor
DADDY Z
27-02-2008, 07:28 AM
meni takođe odlično radi iako sam elektroničar a probao sam i na pojedinačnim kanalima.Jedino što mi posle svih kompresora koje imam na LM ovo ni ne treba.
Hollywood
27-02-2008, 08:36 AM
ne gresis!
i propustio njegov elektro miks kroz to i pao u komu, posto nema veze sa zivotom !
sve te stare sprave ili plugovi modelovani po njima, rade dobro na pravim instrumentima, pravim bubnjevima itd a ne na sintisajzerima...
sad odoh u offtopik ali molim te reci mi koji je po tebi dobar kompresor za nasu vrstu muzike.
zanima me sta od plagova, a i pravi neki mozes da spomenes
milos
27-02-2008, 11:51 AM
Sony Oxford Dynamics, URS Classic Compressor , cak i API 2500 :)
Sony Oxford Dynamics, URS Classic Compressor , cak i API 2500 :)
Meni je URS Classic compressor nesto sto je jako neprecizno, ali to meni
alavuk
27-02-2008, 12:06 PM
brate , sto pijes toliko vode ????? :]]]]] bas ti je kool fora kad odes da pijes vode u toku sna skoknes i do rumskog :]]]]
HeatMan
27-02-2008, 12:11 PM
hah.. istina nishta od starijih sprava ne shljaka "dobro" sa elektronikom.. tachnije, sporije hvataju kompresori itd.. ali daleko da ne bi mogla da se nadje primena u hip hopu, rnbu ili elektronici.. za neke finije instrumente, recimo.. nisam josh stigao da isprobam, ali javljam utiske chim ugrabim vreme.. p.s. i naravno da je sve stvar ukusa.. ja ne mogu da svarim da mi ssl bus comp bleji na masteru.. al jan je odushevljen njim..
Danny Lou
27-02-2008, 01:22 PM
ne gresis!
baci nam preporuku za neke spravice koje bi mogle dosta pomoci za (dance, hip-hop, r`n`b, house) a da ne kostaju kao jedan manji stan :D
Everbeatz
27-02-2008, 03:28 PM
Sto ste zapeli toliko za kompresore:D
Bolje koristite limitere
Steta samo sto ih ima malo...puno manje nego kompresora:)
Sto ste zapeli toliko za kompresore:D
Bolje koristite limitere
Steta samo sto ih ima malo...puno manje nego kompresora:)
mislim da u muzici koju mi elektronicari radimo ovi limiteri su neupotrebljivi, to ja mislim, ali compress mode koji je na 2:0 ratio, radi super...
Everbeatz
27-02-2008, 03:42 PM
mislim da u muzici koju mi elektronicari radimo ovi limiteri su neupotrebljivi, to ja mislim, ali compress mode koji je na 2:0 ratio, radi super...
mislim uopste, a ne na ove..:)
Kako to mislis - "mi elektronicari"?:D
mislim uopste, a ne na ove..:)
Kako to mislis - "mi elektronicari"?:D
Pa vidim da se ovde neki deklarishu kao elektronicari pa nekako i ja sebe deklarisem medju njih...A limitera po meni ima dobrih...PSP Xenon recimo, Sonnox Limiter (kad znas kako da ga koristis), Waves L3-LL...Meni su ti plugovi cool, uopste nisam zahtevan:), ali volim kad naidje neki lep plug kao recimo ovi kompresori/limiteri
Everbeatz
27-02-2008, 03:51 PM
Meni definitivno treba neki limpander ili limpressor..sa postojecim ne-hybridnim verzijama sam nezadovoljan
Salim se naravno:D
perun
28-02-2008, 02:47 AM
Chandler nije los... Bolje od Waves API 2500. Ali, Waves API ekvilajzer 550A stvarno jebe kevu! Upravo ga isprobah prvi put. Odlican malisa.
Tribal_kg
28-02-2008, 02:54 AM
Sta id tiga nize da se koristi na guslama/?
Danny Lou
28-02-2008, 06:38 AM
Sta id tiga nize da se koristi na guslama/?
mislim da sa tvoj naglasak dobro razumio: id tiga nize jedna dobra pila... :grin:
dabear cccccc kad treba neki savjet onda mrkla tisina a kad "ja ovo ja ono" onda nije probl :wink::D
mandrak
28-02-2008, 09:10 AM
Chandler nije los... Bolje od Waves API 2500. Ali, Waves API ekvilajzer 550A stvarno jebe kevu! Upravo ga isprobah prvi put. Odlican malisa.
Hi shelving 550b na ni?em setingu ima malo karaktera Mci-eq.
HeatMan
28-02-2008, 11:24 AM
@lou, vidish da su mu se dislocirali prsti na tastaturi.. :)
Danny Lou
28-02-2008, 01:53 PM
ili je masina pustila vodu pa ne moze covjek da stigne :grin:
Auuuhhhh ...... aj da ga probam jos jednom ....... meni je api 2500 jedan od najboljih kompresora :shock: :confused:
Pozdrav
Tribal_kg
28-02-2008, 04:42 PM
@heat: Loza, pivo i pelinkovac chine chuda :D
Sorry na off-u..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.