View Full Version : Malo se ponovio...
DaBear
26-01-2007, 10:03 PM
Sto kazete tu na forumu, "da se pohvalim malo"....
Danas stigao SMART RESEARCH C2 Compressor. Bila dobra cena, a nov, pa nisam mogao da odolim! Sutra prikljucivanje...
Onaj odozgo (stoji na SSL EQ i PRE Amp racku..)
Dexxy
26-01-2007, 10:12 PM
Ima se, moze se :D
Bitch
26-01-2007, 11:15 PM
welcome to da club :) fenomenalno radi, redukcija ludilo, crush mode je haos za midrange, javi utiske kad ga provozas :D
pozz
od sad cim neko spomene neku marku za koju u zivotu nisam cuo, automaCki cu da mislim da je vr' :hyper:
HeatMan
27-01-2007, 02:23 AM
ma to si sve slikao samo zbog ssl eq-a.. :cool:
da ga koristish samo u humanitarne svrhe! podari tog dobrog zvuka ljudima.. daj im razloga da nastave da slushaju tu artikulisanu buku, odbegli choveche.. i vrati se kao mesija u srbiju il "poshlji nam malo peciva".. :)
pozdrav
Sto kazete tu na forumu, "da se pohvalim malo"....
Danas stigao SMART RESEARCH C2 Compressor. Bila dobra cena, a nov, pa nisam mogao da odolim! Sutra prikljucivanje...
Onaj odozgo (stoji na SSL EQ i PRE Amp racku..)
Hajde bas posalji utiske , a mozda i da ga " nalepis " na nesto da ga vidimo na delu , jer nekako sve sto sam do sada cuo nije nista sto se ne moze dostici mnogo prizemnijom opremom .... iskreno da ti kazem , jedva cekam da cujem nesto da me ubedi u suprotno i da ta tema prestane da me proganja .....
Pozdrav
DaBear
27-01-2007, 06:05 PM
Ajde bas cu da vidim,...imao lik pored mene (Grant Nelson), super je radio...prosle nedelje bio Oasis producent u glavnoj sobi miksao neki novi gitar band. Doneo ga za miks, sve su terali kroz njega...
Nije mi bio o glavu, ali u pola cene, (!) i 10 meseci na rate bez kamate
HeatMan
27-01-2007, 06:07 PM
Ajde bas cu da vidim,...imao lik pored mene (Grant Nelson), super je radio...prosle nedelje bio Oasis producent u glavnoj sobi miksao neki novi gitar band. Doneo ga za miks, sve su terali kroz njega...
Nije mi bio o glavu, ali u pola cene, (!) i 10 meseci na rate bez kamate
povezzi me sa dilerom! :banghead:
Bitch
27-01-2007, 06:09 PM
ma da, sve, mixbuss, grupe, solo tracks... mene recimo odusevljava na vokalima, ili recimo kontrabas za added sustain, do 15db redukcije, a pliva kao krema, ne osetis ga... a mozes i da ga koljes sa crush mode-om : gitare, drums... mega je stvarno
DaBear
27-01-2007, 07:16 PM
povezzi me sa dilerom! :banghead:
Ma bila neka glupa radnja sto prodaje gitara (Andertons), pa resili da valjaju pro-audio opremu, ali niko nije kupovao tamo, pa opalili rasprodaju, i to jos na rate, bez kamate.
Bio je jedan C2, dva C1 (bez Crush mode), bio Distressor (ali odma' planuo), ima Phoenix Compressor (mega) za ?1700 (inace je ?2500)...
Pa ja sve tako gledam da uhvatim na rasprodaji / aukciji / ili na oglas...inace je bacanje para...
HeatMan
27-01-2007, 07:25 PM
aaaaaa! zzelim da sam u engleskoj, gaddemet.. :) a bash ne gotivim engleze, jebi ga.. :) kulturu i to.. :)
ne znam.. ja najbolje shto sam proshao uzeo sam za 1000 evra clavinovu clp230 koja je inache 1750 po celom bg-u bila.. ista pricha: likovi pukli rasprodaju.. i rekli mi da je 1200 evra.. ja kao oke.. otishao da razmenim pare.. i vracam se sa prichom "jebi ga... prerachunao sam se.. imam samo 1000" :)
ovi su u popizdeli.. dali mi za 1000 i zaradili nekih 50 evra na klaviru.. :D
ne znam.. sve shto sam do sad uzimao, morao sam bar malo da se cenjkam.. :)
imash neki dil za u87? ili za rode classic? :) ispod 1000 da bude.. :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.