PDA

View Full Version : Cactus Jack, By-Pass (LIVE)

ArchSound
21-01-2007, 11:12 AM
Evo jos dve nove pesme snimane Presonus Firepod-om na koncertu u SKC-u.
Od efekata sam koristio pluginove Waves SSL (kompresor) i Antiverb 5!!!

Pesme su na ovoj adresi: http://www.archsound.com

idekius
23-01-2007, 07:11 PM
... i Antiverb 5!!!

Sta je AntiVerb??? :o:)

Oggy
23-01-2007, 07:19 PM
Sta je AntiVerb??? :o:)

Pa to ti je "Verb" u kontrafazi, poslednji krik tehnike :D

Dushan_S
23-01-2007, 07:23 PM
Pa stvarno si neobrezovan. To je da skine? reverb gde ti smeta sa live snimka pa napravi? da zvuči da je bend snimao u studiju a ne live, tako dobro onda zvuči :D

.... Ili je to mo?da onaj AntiLive VST plugin, ?to je nedavno iza?ao, sve sam pome?ao :confused:

idekius
23-01-2007, 07:30 PM
Ima logike... na live snimku se cesto cuje ne kontrolisani prostor... Dakle verovatno tim Antiverb 5 efektom anuliras nepozeljne prostore... Slicno kao antimaterija :D

Dushan_S
23-01-2007, 07:34 PM
To ti je iz onog AntiVST value pack-a ?to se kupuje za UAD... Ima? Anti Vox, Anti Bass i Anti Git, koji su super za skidanje ako ti recimo curi gitara u vokal mikrofon a gitarista je bio ra?timovan, pa ga skine? iz vokal mikrofona :)

AntiDrums VST nisu izbacili, ka?u da je nemoguće razviti tehnologiju koja poma?e sa bubnjarima :D :p

Oggy
23-01-2007, 07:36 PM
I onda sve to masterujes sa VST Gain Destruktorom :)

ArchSound
23-01-2007, 07:46 PM
Moja greska u prvom postu, koristio sam aLtiverb 5 a ne aNtiverb kao sto sam napisao.

zvincic
23-01-2007, 09:42 PM
i jos kao slag na kraju malo VST Talent Booster-a :D

ANITA
23-01-2007, 09:49 PM
Stvarno ste grozni! Ili čovjeku komentirajte pjesmu ili šutite!

Miha Blaze
07-02-2007, 02:13 AM
o da li verujem svojim ocima, pa to je covek koji mi je sve vreme smetao u skcu dok sam miksao :P :D :D :D
salim se naravno, lepo mi je bilo saradjivati sa tobom, nadam se da cemo se videti opet, zanimljivo deluju ovi snimci, bar sad znam sta moze da se izvuce sa tim snimkom ako nista drugo ;) poz!

edit: e da sad se setih, ovaj By Pass ako se ne varam je sniman kada je sala bila skroz prazna, sa svega par desetina dusha u istoj, da li se varam? a opet zvuci ok...

Arthur
07-02-2007, 11:50 AM
solidno zvuči, mada nedorađeno... bubanj (doboš ponajviše) mi je pretih, a imaš neko sumanuto ludilo od prostora na vokalima koji su ujedno zato i dosta nerazgovetni.. čuje se da je bend sjajan, i da umeju da naprave farbe na svojim gitarama i da čovek dobro zna da udara po bubnju :D U tom slučaju, trebao bi biti veoma talentovan da zajebeš stvar i napraviš loš snimak i mix :D