View Full Version : mikrofon do 500 evra
Miha Blaze
20-01-2007, 03:24 AM
mikrofon do 500 evra za snimanje prvenstveno vokala heavy i rok muzike...
mada moze da dodje u obzir, tj. cesto i elektricnih gitara i josh po neceg ;)
imam presonus blue tube 2-kanalni majk preamp pa mi treba savet...
da li rode nt1000 odgovara mojim potrebama? Da li se isplati placati nesto skuplje? znaci limit za majk je 500 evra...
znam da je bilo ovakvih tema, hvala i pozdrav!
Ja sam uzeo bas tu Rodu i vokali izlaze extra, snimao sam i gitare i za mene on obavlja funkciju savrseno. Samo da napomenem da nisam profi i da je ovo licno misljenje (mada se i oni koji znaju mnogo vise od mene slazu da je mic odlican (evo da se ogradim - za te pare)), ali s obzirom da mozes da das 500e za mic mozda neko ima predlog za nesto bolje (polovno) za tu cifru.
Miha Blaze
20-01-2007, 02:29 PM
ali s obzirom da mozes da das 500e za mic mozda neko ima predlog za nesto bolje (polovno) za tu cifru.
pa nista mi ne bi falilo kada bih dao ispod 300 za taj Rode ;) a nesto vise od 200 evra potrosio na piće i ?enske :-))))
Manley
20-01-2007, 04:02 PM
Violet the black knight....odlican u detalju i blagi vintage zvuk....toplo preporucujem
Ako ne poslusas Manley-a...
pa nista mi ne bi falilo kada bih dao ispod 300 za taj Rode ;) a nesto vise od 200 evra potrosio na piće i ženske :-))))
...Rode:mic: + :2kiss::p:drunk::hug::drunk::p: :bounce2: = :mase: :mase: :mase:
Violet the black knight....odlican u detalju i blagi vintage zvuk....toplo preporucujem
hm.. gde kupiti ovo kod nas :confused:
Miha Blaze
21-01-2007, 12:26 PM
hm.. gde kupiti ovo kod nas :confused:
i koliko para?
Manley
21-01-2007, 12:52 PM
ne znam gde kupiti kod nas....kosta oko 450e i zvuci dosta bolje na vokalu od Brauner-a, dobio sam jedan prosle nedelje i baaaasss mi se svidja kako zvuci...odlican mikrofon
filip
21-01-2007, 01:45 PM
mislim da preko ovih moze da se uveze....
http://www.ainaudio.lv/index.php
Miha Blaze
24-01-2007, 09:37 PM
a jel ima neko snimane vokale na tom black knightu ili mozda na rode nt1000 ocu da uporedim samo, inace nisam cuo ni jedan vokal na rode nt1000 pa ako nekoga ne mrzi da mi nekako posalje da cujem na sta to lici!
hvala puno i veliki pozdrav! :)
edit: da upotpunim: znaci treba mi mirkofon prvenstveno da snimim ROCK vokale, a ne bi bilo lose da se lepo i ponasa u snimanju heavy elektricnih gitara.... i da li te uslove isounjava ovaj siroti RODE NT1000?
dvuckovic
24-01-2007, 09:40 PM
Ili Amethyst...mrkli mrak!
a jel ima neko snimane vokale na tom black knightu ili mozda na rode nt1000 ocu da uporedim samo, inace nisam cuo ni jedan vokal na rode nt1000 pa ako nekoga ne mrzi da mi nekako posalje da cujem na sta to lici!
hvala puno i veliki pozdrav! :)
edit: da upotpunim: znaci treba mi mirkofon prvenstveno da snimim ROCK vokale, a ne bi bilo lose da se lepo i ponasa u snimanju heavy elektricnih gitara.... i da li te uslove isounjava ovaj siroti RODE NT1000?
Nista ti nece znaciti poredjenje pod razlicitim uslovima, jedino ako neko ima i jedan i drugi pa snimi nesto u istim uslovima, onda bi dobio relevantno poredjenje.
Ako ti se ne zuri, posto si iz Bg-a, baci pm, pa u narednih nedelju dana kada budem isao prema NBg-u, mogu da ti ponesem Rodu da je probas.
Pozz
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.