View Full Version : PSP Vintage Warmer 2
PSP Vintage Warmer .... jedan od meni najkorisnijih kompresora je dobio naslednika ..... me happy , me happy !!! :D
Pozdrav
SHIVA
16-01-2007, 01:50 PM
O da :) Dali su mu sve shto mu je nedostajalo. Ja prezadovoljan :)
PSP Vintage Warmer .... jedan od meni najkorisnijih kompresora je dobio naslednika ..... me happy , me happy !!! :D
Pozdrav
toooo
i kompresor i farbator :da:
kejkz
16-01-2007, 03:23 PM
oh, moracu da obratim paznju! mi lajk it!
nego, imam jedno pitanje za vas koji ga dugo koristite: da li cujete neku promenu u zvuku kada se menja potenciometar za brzinu, kada knee nije visoko postavljen?
oh, moracu da obratim paznju! mi lajk it!
nego, imam jedno pitanje za vas koji ga dugo koristite: da li cujete neku promenu u zvuku kada se menja potenciometar za brzinu, kada knee nije visoko postavljen?
Probacu ..... ali ja cujem velike promene pri svakom pomeranju ...... taj PSP je i super zbog toga sto bilo sta da okrenes , nesto se desi .....
Pozdrav
Rhino
17-01-2007, 04:02 PM
Znaci izashao?:hyper:
SHIVA
17-01-2007, 04:37 PM
Da. Shto je brzina vecha zvuk je "transparentniji" i saturacija i kompresija se nekako manje primjete. Iako je zapravo teshko opisati promjenu sad kad razmislim o tome :)
Da. Shto je brzina vecha zvuk je "transparentniji" i saturacija i kompresija se nekako manje primjete. Iako je zapravo teshko opisati promjenu sad kad razmislim o tome :)
Kako da udjem u onaj " command " mode .... ono sto je kao iza sprave ?
Pozdrav
kejkz
17-01-2007, 06:01 PM
Max, klikni na PSP vintage warmer tekst na dnu efekta. Islazis kad kliknes isto na ime, ali pri vrhu.
Max, klikni na PSP vintage warmer tekst na dnu efekta. Islazis kad kliknes isto na ime, ali pri vrhu.
Hvala !!!
Pozdrav
lesha
20-01-2007, 04:58 PM
bilo bi super kada bi izbacili novu verziju mixpack-a..
SHIVA
20-01-2007, 11:11 PM
ne bi bilo loshe, ali ni "stara" verzija ne radi loshe... dapache. Totalno su dobri.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.