View Full Version : adresar
alavuk
13-01-2007, 01:11 PM
Da na sajtu ne bi smo pisali 100 puta telefone , sajtove , adrese i sl. jel je moguce napraviti neki adresar svih mogucih radnja od majstora do prodavca do showroom-ova i (od vardara pa do triglava) , studija za vezbu snimanje i sl. , sajtova gde bi mogle da se uporede cene i sl.
Aj pa poz ! :]
Pitanje je koliko bi ljudi placali za tu reklamu...
Zasto bi neko placao, a neko ne?
alavuk
14-01-2007, 11:28 AM
Hvala na podsrsci ! :]
Tomislav
14-01-2007, 12:29 PM
Pitanje je koliko bi ljudi placali za tu reklamu...
Zasto bi neko placao, a neko ne?
Sve besplatno? Samo u svrhu pomoći...
Ajde, da budem jasniji...
Ne mozes reklamirati jednu firmu i uzimati joj pare da bi izdrzavao forum, a druge reklamirati besplatno "samo zato da bi bilo besplatno".
Ovaj forum je besplatan. Ne placa se clanarina, a troskovi su evidentni.
Sta mislite od cega se to pokriva?
Dakle bez utopistickih tendencija, molim, jer u suprotnom, nema druge do da se placa clanarina ili da se svi nadamo da ce nam gazda Rumski dobro stojati finansijski ubuduce.
Sta vam treba, pitajte, ko bude znao reci ce, ali nema reklama za dz. i mislim da je to korektno prema ljudima koji placaju.
Arthur
15-01-2007, 12:31 AM
mislim da adresar na nekom delu sajta nije isto što i reklama te pozdravljam ovu inicijativu. Banneri koji skakuću okolo sugestivno mi deluju kao razumna stvar za naplatu
kejkz
15-01-2007, 05:57 PM
Cekajte, mozda ne bi bilo lose da se napravi nesto kao studijske zute stranice,
sa potrebnim informacijama, koje bi finansirali i uredjivali sami studiji i pojedninci koji bi se na taj nacin oglasavali... mozda to cak ne mora da ima veze sa ovim forumom, ali je svakako dobra ideja...
Naravno, besplatna reklama bez neke vrste nadoknade je ipak previse...
lesha
15-01-2007, 06:02 PM
dobra ti je ideja za zute strane :)
Mogli
16-01-2007, 02:08 AM
Mora biti jednaki arsin za svakoga, pa je Oggy potpuno u pravu. Ko zeli da se reklamira, neka plati.
mislim da adresar na nekom delu sajta nije isto što i reklama te pozdravljam ovu inicijativu. Banneri koji skakuću okolo sugestivno mi deluju kao razumna stvar za naplatuApsolutno si u pravu...i ako hocete da date obican oglas u halo oglasima,on je za dz,ali ako hocete da bude veci,lepsi i da "bode oci" onda se to placa...na kraju krajeva to ne bi bila nikakava kontra reklama artistu zato sto na njihov baner naletite cim otvorite rumski,a ovo bi bio najobicniji sticky u delu razno sa dvanaesticom ispisanim imenom npr. majstora ili klavir stimera i brojem telefona...
lesha
17-01-2007, 06:18 PM
ko je malo bolje obratio paznju na portal, zna da nesto slicno vec odaaaavno postoji..
www.rumski.com/index.php?categoryid=4
alavuk
17-01-2007, 06:33 PM
promenite mu ime :]]]] odlicno je ,bas na ovo sam mislio !
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.