View Full Version : midiman usb midisport 4x4 interface
geomantrik
12-01-2007, 02:37 PM
dali bi neko znao kako bi mogao da konfigururam portove ove naprave?!?ne mogu naci nikakav software s kojim bi mogo ulazni midi signal rutati na bilo koji midi out.kako sam svatio on bi trebao imati ulogu merger-splitter.
hvala
dali bi neko znao kako bi mogao da konfigururam portove ove naprave?!?ne mogu naci nikakav software s kojim bi mogo ulazni midi signal rutati na bilo koji midi out.kako sam svatio on bi trebao imati ulogu merger-splitter.
hvala
Ne znam da li ce ti moj odgovor pomoci jer imam 2 x 2 , ali tebi se otvore ulazi i izlazi u Nuendu ( ili kom god programu da radis ) i na samom kanalu dodeljujes sta hoces da ti bude ulaz a sta izlaz .....
Pozdrav
geomantrik
13-01-2007, 02:15 AM
ne znam za to dali bi mogao promjenit port na midi kanalu u cubase(nuendo).ja uopce i nemam midi kanal.saljem samo tempo clock iz kartice u midi hub-u da bi sinhronizirao hardware.ulaz radi normalno, ali ne salje nista na izlazu
Nisam siguran da li te razumem ....... pa u Nuendu otvori midi kanal ...... tu ti se otvaraju sve opcije .....
Hajde malo bolje definisi pitanje .... i on=bjasni samo da li si totalni pocetnik ili vec imas dosta iskustva ali ne i sa ovom spravom , ne znam na kom nivou da ti odgovorim ....
Ako vec imas iskustva onda su odgovori tipa " Kako otvoriti midi kanal " suvisni ....
Pozdrav
Arthur
14-01-2007, 05:22 PM
pogledaj da li imaš neki konfiguracijski program ili drajver ili control panel. U suštini ti bi u Nuendu treba na sinhronizacijskom podešavanju da mu kažeš na koji ti port želiš da šaljem midi clock ili midi-timecode zavisi šta koristiš. E sad kako on to distribuira po drugim outputima same sprave, to već neznam
potraži neki manual na internetu
alavuk
14-01-2007, 05:47 PM
manual-i su veoma korisne stvarcice :]]]]
Arthur
14-01-2007, 06:02 PM
njihova korisnost teži beskonačnosti kada se zaista strpljivo posvetiš čitanju :)
alavuk
14-01-2007, 06:24 PM
pa ovo ni shiva ne bi bolje rek'o ;]
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.