View Full Version : dva predloga
balthazaar
04-12-2006, 07:19 PM
nesto mi pade na pamet i rekoh ajde da to predložim timu urednika...
Čini mi se da bi dobro bilo kad bi se uvele još dvije sobe na ovom forumu, a to bi bile:
1.Sviranje-Tehnike Sviranja-Muzicka Teorija
Dakle, prica o sviranju, tu bi mogli da se postuju tutorijali za pocetnike, a i da iskusniji razmijene koje iskustvo.Tako da bih ja npr. kao iskusni pocetnik mogao da nadjem svasta zanimljvio;)
2.Iz filozofskog ugla
Svi smo svjedoci da mnoge teme skrenu u neke price koje zalaze u filozofiju, psihologiju, socijologiju...Po meni to nije loše i mislim da bi dobro bilo da se pokrene jedna takva soba, jer svi znamo koliko muzika ima bliskosti i dodirnih tacaka sa filozofijom.Siguran sam da bi se tu pokrenulo mnogo zanimljivih prica i konstruktivnih diskusija....
Znam da sve ovo moze da se provuce i kroz ostale sobe, ali stvarno mislim da ove dvije oblasti zaslužju da imaju "svoj krov nad glavom"
Eto
2.Iz filozofskog ugla
Eto
za ovo bar imamo sigurnog moderatora:D
idekius
04-12-2006, 08:13 PM
za ovo bar imamo sigurnog moderatora:D
Off banovan na 666 dana, da bi se za to vreme duhovno procistio! :mrgreen::D
lesha
04-12-2006, 08:48 PM
sto se tice drugog predloga, dovoljna je i pricaonica..
A sto se tice prvog, imamo tutorijale...
Ionako nema toliko zainteresovanih da bi se otvarala jos jedna soba. Kome sta treba, neka pita bilo gde, dobice adekvatan odgovor (ako ga i mi znamo :) )
Mogli
11-12-2006, 05:14 PM
Off banovan na 666 dana, da bi se za to vreme duhovno procistio! :mrgreen::D
Ne verujem da je mislio na tebe! Komedija i filozofija nije ista stvar...Pre bi tu trebao Shiva da uleti!:)
idekius
11-12-2006, 05:22 PM
Ne verujem da je mislio na tebe! Komedija i filozofija nije ista stvar...Pre bi tu trebao Shiva da uleti!:)
Bice da si u pravu :rotfl:
ANITA
11-12-2006, 11:33 PM
JA bi rado imala sobu za filozofiranje o glazbi. Zasto ne? Moj glas je za. Pričaonica gotovo nikad nema veze sa glazbom, nije to isto.
DaBear
12-12-2006, 12:51 PM
JA bi rado imala sobu za filozofiranje o glazbi. Zasto ne? Moj glas je za. Pri?aonica gotovo nikad nema veze sa glazbom, nije to isto.
Pa zar ovde na Rumskom vec svi ne filozofiraju? Ne? :rotfl:
ANITA
12-12-2006, 01:03 PM
He... mozda bi prestali da imaju pravo mjesto za to! :D
lesha
12-12-2006, 02:02 PM
He... mozda bi prestali da imaju pravo mjesto za to! :D
pusti snovi...
SHIVA
12-12-2006, 03:30 PM
Pa ne bash svi, ne... Ima ovdje i "praktichnih" egzistencijalista koima je filozofija tek misaona imenica :D
idekius
12-12-2006, 03:44 PM
Pa ne bash svi, ne... Ima ovdje i "praktichnih" egzistencijalista koima je filozofija tek misaona imenica :D
pazi... ako stvar sagledamo iz ugla astralne percepcije, a kroz prizmu raznolikosti ljudske vrste, od homosapiensa na ovamo, ukljucujuci i sukobe sa komanjonskim covekom, uzevsi u obzir poimanje stvarnosti iz aspekta fizioloskih promena u organizmu, pa samim tim i ljudskoj psihi tokom procesa starenja, a sve uz jak utisak nebeskih tela na proces i sled dogadjaja u blizem i daljem covekovom okruzenju....
P.S. ne zameri, mala shalica :mrgreen:
DaBear
12-12-2006, 03:46 PM
pazi... ako stvar sagledamo iz ugla astralne percepcije, a kroz prizmu raznolikosti ljudske vrste, od homosapiensa na ovamo, ukljucujuci i sukobe sa komanjonskim covekom, uzevsi u obzir poimanje stvarnosti iz aspekta fizioloskih promena u organizmu, pa samim tim i ljudskoj psihi tokom procesa starenja, a sve uz jak utisak nebeskih tela na proces i sled dogadjaja u blizem i daljem covekovom okruzenju....
Lepo ja rekao.....:rotfl: :rotfl: :rotfl:
boggy
12-12-2006, 03:56 PM
pazi... ako stvar sagledamo....
Bojim se da nisi zavrsio misao :mrgreen:
pozdrav
bogi
Mogli
12-12-2006, 04:41 PM
Bojim se da nisi zavrsio misao :mrgreen:
pozdrav
bogi
...s osvrtom na uticaj eskalacije pingvina sa severnog pola na pubertet muva...:o
SHIVA
12-12-2006, 07:54 PM
Lepo ja rekao...
Dakle chim ne razumijesh shto je napisano - to je filozofija? Kad instrument nema klavijaturu - to ti je gubitak vremena. Kad ne savladash thermin - znachi da taj instrument nie dobar! Ili sam neshto previdio? :D
SHIVA
12-12-2006, 07:56 PM
P.S. ne zameri, mala shalica :mrgreen:
Ni najmanje... ali jebesh humor ako nie crni :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.