View Full Version : lagani gitarski instrumental
nenad
03-12-2006, 06:13 PM
poslusajte i prokomentarisite
http://fileho.com/download/975855142747/just-like-a.mp3.html
E posto nece niko, evo ja cu...:mrgreen:
Odlicno odsvirano, pesma je extra, samo napred.:mase:
Subjektivno, malo mi smeta onaj klik sto ide kroz celu pesmu, kao da mu nije mesto tu, i ja, licno bih stavio u pozadinu neki diskretan pad.
Inace, cak i da ne diras nista pesma je odlicna.
Za tehnicku stranu pesme na ovom forumu, samokriticki, nisam kompetentan da dajem misljenje jer nisam profesionalac kao vecina, pa se nadam da ce ti oko toga neko mnogo iskusniji nesto vise reci.
Pozz
nenad
06-12-2006, 01:42 PM
Odlicno odsvirano, pesma je extra, samo napred.:mase:
Subjektivno, malo mi smeta onaj klik sto ide kroz celu pesmu, kao da mu nije mesto tu, i ja, licno bih stavio u pozadinu neki diskretan pad.
Inace, cak i da ne diras nista pesma je odlicna.
Za tehnicku stranu pesme na ovom forumu, samokriticki, nisam kompetentan da dajem misljenje jer nisam profesionalac kao vecina, pa se nadam da ce ti oko toga neko mnogo iskusniji nesto vise reci.
Pa eto sto se same pesme tice to je to, doduse moze itekako da se dotera, moze malo bas da se oplemeni, mozda eto sto kazes neki patos ali mene to pomalo mrzi a i nemam vremena. Ovo je totalno home varijanta a i u produkciji sam pocetnik, no vezba cini majstora HA !
Pokusacu malo da smeksam ceo snimak, nekako mi je sav naostren, pa cu da ga 'okacim'. Eto cisto da se malo igram.
U svakom slucaju hvala na kritikama !!!
sviramo i dalje
nenad
13-12-2006, 12:42 PM
jer je preslusao jos neko ovo ?
Dushan_S
14-12-2006, 04:36 AM
Pohvalno ?to se trudi? slo?iti pesmu tako da ima smisla melodijski a nije gitarska masturbacija.
Onaj klik levo mi je u?asan, napadan je i nervira fest. Vibrato ti je malo ovo ono, trebalo bi raditi malo na tome. Bubanj ima par nebuloznih momenata van konteksta, recimo onaj tutututu prelaz na timpanima. Ne?to je čudno u napred-nazad postavci, neki sitni i visoki zvuci su ti glasni preko svake mere. Eto to ti je ovako nabrzaka!
nenad
14-12-2006, 01:03 PM
Pohvalno ?to se trudi? slo?iti pesmu tako da ima smisla melodijski a nije gitarska masturbacija.
Onaj klik levo mi je u?asan, napadan je i nervira fest. Vibrato ti je malo ovo ono, trebalo bi raditi malo na tome. Bubanj ima par nebuloznih momenata van konteksta, recimo onaj tutututu prelaz na timpanima. Ne?to je ?udno u napred-nazad postavci, neki sitni i visoki zvuci su ti glasni preko svake mere. Eto to ti je ovako nabrzaka!
Da, da, da .... klik je preglasan i bas smeta. Pa znas kako... najbolje je da pesmu produkcijski radi onaj koji zna to da radi, a ja bi sve, i bubanj i bas i gitaru i mix i neki kobajagi master........ pa ne ide.... Odprilike meni, pored le klika, najvise smetaju ti "naostreni" visoki i bas mi smetaju. Potrudicu se da ih smeksam, a ceo mix je nekako razbacan, nema gustinu, labavo je to...... pogotovo kad se poredi sa, kako ih zovu, komercijalnim stvarima. Ali kad pogledam opremu kojom radim pa sve to puta (ne)znanje........ali bice bolje
hvala na osvrtu !
Dushan_S
16-12-2006, 01:01 AM
E medo medo, a ja uvek mislio da si ti zeka :p
LAMPASH
16-12-2006, 01:53 AM
Ma jok,on je zirafa
hahahahahahha
al ga omashi :rotfl:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.