View Full Version : Naajljep?i komentar za va?a djela?
ANITA
02-12-2006, 08:48 PM
Sve meilove va?ih fanova ili profi kritičara ili bilo ?to ?to vas je razveselilo (ru?ne nećemo tu stavljati, to mo?emo na drugi topic ;)) u obliku riječi kojima je netko opisao va?u glazbu ili va? rad na glazbi!!
Ja sam danas dobila preeeekrasan meil od jednog fana i sva sam se rastopila, čak mi je i koja suzica potekla (k vragu i ?ensko u ovom zmaju :D ).
Kasnije ću ih potra?iti sve... ali počnite vi!
Arthur
03-12-2006, 02:27 AM
jednom su mi momci kojima sam uradio probni mix pesme ( u konkurenciji više ljudi), rekli da im je moj mix, iako im se u početku nije dopao, zvučao najmanje srpski.. što mi je ujedno i opsesija ;)
Sve meilove va?ih fanova ili profi kritičara ili bilo ?to ?to vas je razveselilo (ru?ne nećemo tu stavljati, to mo?emo na drugi topic ;)) u obliku riječi kojima je netko opisao va?u glazbu ili va? rad na glazbi!!
Ja sam danas dobila preeeekrasan meil od jednog fana i sva sam se rastopila, čak mi je i koja suzica potekla (k vragu i ?ensko u ovom zmaju :D ).
Kasnije ću ih potra?iti sve... ali počnite vi!
Nadam se da neces objaviti i one nase sexy prepiske zabunom... :D
idekius
03-12-2006, 02:37 AM
Meni su jednom klijenti rekli da tako mogu samo ja... Da sam pravi matador, da im niko i nikada nije tako upropastio pesmu i da sada zvuchi kao da su je bikovi gazili... :rolleyes:
Sta je tu pozitivno?
Pozitivno je to sto mi najveca zelja u zivotu, posle one da po zanimanju budem James Bond, upravo ta, da budem matador! :hyper:
Da mi prelepe, preplanule Spanjolke bacaju ruze, da nosim onaj trouglasti shesir i masem crvenim ogrtachem... :rolleyes:
Tako su me ganule ove pohvale klijenata... kao da su znali sta da mi kazu...
Tada sam shvatio da se potpuno realizujem kao lichnost u muzici! :da:
balthazaar
03-12-2006, 01:06 PM
meni se najveći kompliment desio par puta kad su mi ljudi rekli "Jesi li ti stvarno ovo radio?", pa sam morao da dokazujem da je to stvarno izašlo iz moje sobe...
pa da.. ne daj boze da ono shto radish, pohvali veliki broj ljudi.. tog momenta prestajesh biti umetnik.. :banghead: :rolleyes:
najlepshi komentar je bio: Vrh! od gospodina PuRe-a ;)
@PuRe ako chitash ovo, ajde da okuvamo neki elektro ambiental Jam.. :)
pa da.. ne daj boze da ono shto radish, pohvali veliki broj ljudi.. tog momenta prestajesh biti umetnik.. :banghead: :rolleyes:
najlepshi komentar je bio: Vrh! od gospodina PuRe-a ;)
@PuRe ako chitash ovo, ajde da okuvamo neki elektro ambiental Jam.. :)
:D
deal...
iskreno.. meni je najlepsi kompliment koji mogu dobiti da, nevezano dal je dobra ili losa stvar, mi kazu da sam to ja, da se cuje da sam ja.. na svoj nacin originalan.. odnosno, i da ne znaju da sam ja, prepoznali bi moj rad, fazon...
to je po meni i sustina bavljenja muzikom.. sve najvece muzicare prepoznas vrlo lako po svom prepoznatljivom stilu
ANITA
03-12-2006, 05:58 PM
iskreno.. meni je najlepsi kompliment koji mogu dobiti da, nevezano dal je dobra ili losa stvar, mi kazu da sam to ja, da se cuje da sam ja.. na svoj nacin originalan.. odnosno, i da ne znaju da sam ja, prepoznali bi moj rad, fazon...
to je po meni i sustina bavljenja muzikom.. sve najvece muzicare prepoznas vrlo lako po svom prepoznatljivom stilu
Tocno!
A ovo je komentar koji me jučer rasplakao i bas me pogodio radi ovog sto kvu govori.......:) Necu sad vaditi sve ostale, jer ovo nije topic o komentarima za moju muziku, nego od svih nas.
"music makes me feel good", etc.
But you are very different.
Listening to your work, it seems to me that music is almost sacred to you. I can hear that your connection to music is as profound and inherent, for example, as Vincent Van Gogh's connection to color, or a child's connection to innocence, or a bird's connection to flight.
I believe that is why you must continue to make as much music as you can. Your have a rare and extraordinary relationship to music which gives you the power and privelege to compose in the pure way that nature intended, in much the same way that air is meant to be breathed.
And you are one of only a few with this gift. (In your heart you probably know this already, but isn't it uplifting to know that someone else noticed?)
When I listen to your songs, I feel your deep, genuine, and enormous love and respect for music.
It is this precious love for what you do that we are experiencing and it is so beautiful.
I hope this makes sense. It is so hard to find the right words. I hope this letter makes you happy and inspires you to want to write much more beautiful music.
Warm Regards, Scott
03-12-2006, 06:41 PM
Meni su jednom klijenti rekli da tako mogu samo ja... Da sam pravi matador, da im niko i nikada nije tako upropastio pesmu i da sada zvuchi kao da su je bikovi gazili... :rolleyes:
Sta je tu pozitivno?
Pozitivno je to sto mi najveca zelja u zivotu, posle one da po zanimanju budem James Bond, upravo ta, da budem matador! :hyper:
Da mi prelepe, preplanule Spanjolke bacaju ruze, da nosim onaj trouglasti shesir i masem crvenim ogrtachem... :rolleyes:
Tako su me ganule ove pohvale klijenata... kao da su znali sta da mi kazu...
Tada sam shvatio da se potpuno realizujem kao lichnost u muzici! :da:
:rotfl:
Nadam se da neces objaviti i one nase sexy prepiske zabunom... :D
Kvragu.. to je bila i cijela svrha topica! :banghead: Sve si pokvario sad!
nasao sam ovaj isecak sa sajta jedne americke radio emisije....pozelim da uzmem da slusam sopstveni album :rotfl:
http://www.jannemecek.net/dump/ttpv_se.png
ANITA
03-12-2006, 08:09 PM
Pure.... komentar je uuu ?e?ote!
E da... daj reci, jel slusas kad svoje stvari? Ili jesi li ih slusao u vrijeme kad ti jos nisu dosadile (od 1768 slusanja...)? Da li ti je tvoja glazba imala nesto za dati kada si bio u ulozi slusatelja ili je tvoja glazba "samo" tvoj izraz koji nemas potrebu upijati natrag?
ANITA
03-12-2006, 08:09 PM
Pitanje vrijedi i za ostale, ofkorsno.
slusam, samo ne odmah posle stvaranja......."ostavim" par dana da stoji pa onda drugim usima slusam :)
ako je album u pitanju (gore sam pricao o pojedinacnim stvarima) onda, proporcionalno tome, duze pravim pauzu.......obicno mnogo vise cenim ulozeni trud posle te pauze.... (tj. mnogo se vise odusevim :D )...
ANITA
03-12-2006, 09:41 PM
ako je album u pitanju (gore sam pricao o pojedinacnim stvarima) onda, proporcionalno tome, duze pravim pauzu.......obicno mnogo vise cenim ulozeni trud posle te pauze.... (tj. mnogo se vise odusevim :D )...
Ista stvar i kod mene! A tak se sup er odu?evit svojim radom...:D Ja vec dugo nisam. :(
Najpametniji komentar mi je dala majka, koja je slusala jednu moju psihodelic kompoziciju
- A cemu ti ovo sluzi?:(
A najlepse mi je prosao mix jednog zanimljivog benda (mathership orchestra). Nadjem hvalospeve na netu, stranica diskomera Studija B - bend - otkrice 2006, produkcija, daleko iznad srpskih standarda:da:
E, sad...............
Arthur
03-12-2006, 11:41 PM
Najpametniji komentar mi je dala majka, koja je slusala jednu moju psihodelic kompoziciju
- A cemu ti ovo sluzi?:(
A najlepse mi je prosao mix jednog zanimljivog benda (mathership orchestra). Nadjem hvalospeve na netu, stranica diskomera Studija B - bend - otkrice 2006, produkcija, daleko iznad srpskih standarda:da:
E, sad...............
Ovo mogu i ja potvrditi, jerbo sam dobio promo disk od pomenutog benda.. prvi utisak (ne znajući da ga je radio starac od stotinu leta) je bio upravo to.. strano... skupo i odlično upakovano... osećaju se mali kompromisi u usnimku (koje je bend sam organizovao), i da je to kompenzovano veoma dovitljivim mixem.. Fakat je da bend u startu ima inteligentno rešene aranžmane, što ne umanjuje finalizaciju, koju je u zemlji Srbiji tako lako usrati... ko je zainteresovan može ih čuti i online na www.popboks.co.yu u sekciji scena, ime benda je Mothership orchestra... :)
sasaristic
04-12-2006, 09:30 AM
Hvala, hvala:)
Cestitke i sa moje strane za tvoj deo posla, muzika je takodje i vise nego ok(cestitke momcima iz benda)....ali....ritam sekcija je na trenutke stravicno kilava..nema gruva nema cvrstine , preciznosti...steta....a i da ne zaboravim...opasno ti ispala ova fora sa vokalom na pocetku t.s.k.h.
Arthur
04-12-2006, 12:28 PM
Cestitke i sa moje strane za tvoj deo posla, muzika je takodje i vise nego ok(cestitke momcima iz benda)....ali....ritam sekcija je na trenutke stravicno kilava..nema gruva nema cvrstine , preciznosti...steta....a i da ne zaboravim...opasno ti ispala ova fora sa vokalom na pocetku t.s.k.h.
mislim da je to do samog benda, tojest do samog snimanja, jer su meni na poslu, u zivom televizijskom snimanju, bili dosta ritmicno konkretniji..
Danny Lou
04-12-2006, 02:46 PM
od jednog kolege (takodje muzicara) sam dobio kompliment da sam Vangelis modernog doba, dok je drugi rekao svom sinu : "Cika Danilo pravi dobre pjesme samo su malo drugacije..." :) a moja draga majka me je prije mjesec dana iznenadila slijedecim rijecima: "Sine, pomislim da smo pogrijesili sto smo te upisali u muzicku pa mi je zao sada jer mislim da se patis..." :rotfl:Keva rules!
kejkz
04-12-2006, 05:22 PM
Mene samo pljuju :) obozavam kad me kritikuju!;)
Rhino
04-12-2006, 05:31 PM
I ja volim da cujem strogu kritiku. Sto jes jes:)
Gulanfer
12-12-2006, 05:11 PM
Meni jedan poznati HM :o pevac rekao da mi je materiajal vrlo interesantan ali da je to malo previse futuristicki , da ljudi to nece razumeti i da to niko nece kupiti. A meni miloooo !!! :cool:
LACKY
20-12-2006, 09:24 PM
A mene su jednom pohvalili: Ovo je jedino sto si uradio u zivotu a da na nesto lici! E sada ne mogu vise da se setim o cemu se radilo.
stigma
20-12-2006, 09:26 PM
"Mani se corava posla..." - veoma bliska osoba (op.a.)
LACKY
20-12-2006, 09:28 PM
E sad se setih. Bili smo na pecanju, pa kad nista ne upecasmo ja raspalih rostilj!
Arthur
23-12-2006, 02:10 AM
čuo sam juče urbanu legendu da kada su DLM prvi put nosili svoj demo u PGP, greškom umesto svoje kasete predadoše neki album U2-a... Komentar (koga god) je "paa.. muzika/bend je ono, đene-đene, al ovaj pevač je baš loš, mnogo se dere... mora da ga menjate..."...
idekius
23-12-2006, 02:16 AM
čuo sam juče urbanu legendu da kada su DLM prvi put nosili svoj demo u PGP, gre?kom umesto svoje kasete predado?e neki album U2-a... Komentar (koga god) je "paa.. muzika/bend je ono, đene-đene, al ovaj pevač je ba? lo?, mnogo se dere... mora da ga menjate..."...
Neznam da li je DLM bio u pitanju, ali sam cuo istu pricu "Pevac se dere i los mu je engleski, gitarista nezna da svira" :rotfl:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.